Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:44:20
|
|
|
|
morena
|
Ma nisi jedina koja ne može. Meni većina frendica ne može, gadno im je to.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 21:13:47
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Kad sam bila devojcurak oko dvadesetak godina uhvatimo u semu jednu bakicu[,koja je tad imala nekih pedeset godina,a bila je razvedena i malo slobodnija]komsinicu,kao sta ona misli o oralu i ona kaze ma kakvi pa ja tu leba macem ,da posle usta poganim sa tim .Potpisujem,ne mogu pa da me ubijes,nema sanse.A i mm je stidljiv za medalju,cus crnogorac da to radi sa zenom
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 21:18:23
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Kad sam bila devojcurak oko dvadesetak godina uhvatimo u semu jednu bakicu[,koja je tad imala nekih pedeset godina,a bila je razvedena i malo slobodnija]komsinicu,kao sta ona misli o oralu i ona kaze ma kakvi pa ja tu leba macem ,da posle usta poganim sa tim .Potpisujem,ne mogu pa da me ubijes,nema sanse.A i mm je stidljiv za medalju,cus crnogorac da to radi sa zenom Moje drugarice bakica nam je detaljno opisivala i rekla da je deda koji je tad bio vec pokojni obozavao.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 21:23:36
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Kad sam bila devojcurak oko dvadesetak godina uhvatimo u semu jednu bakicu[,koja je tad imala nekih pedeset godina,a bila je razvedena i malo slobodnija]komsinicu,kao sta ona misli o oralu i ona kaze ma kakvi pa ja tu leba macem ,da posle usta poganim sa tim .Potpisujem,ne mogu pa da me ubijes,nema sanse.A i mm je stidljiv za medalju,cus crnogorac da to radi sa zenom Moje drugarice bakica nam je detaljno opisivala i rekla da je deda koji je tad bio vec pokojni obozavao. bako,bako
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 21:25:23
|
|
|
|
2002m
|
o boze,bakica je
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 7:31:50
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: simke Oral DA,gutanje NE,a razlog je više nego opravdan,jer zamalo se ne uguših p.s ja mislim da je zenama na RR ONAJ nagon (the nagon) jak uvek u isto vreme jer se samo aktiviramo u ovim temama odjednom..pa pauza pa opet... Jao, žene, jeste lude! Kakve vruće teme se aktiviraju... Potpisujem obe prethodne izjave. Oral definitivno da , a gutanje, pa kako kad, nekad stvarno ne mogu.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 7:33:17
|
|
|
|
Trcosava
|
A kod tebe the nagon od ranega jutra, a?
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 7:35:00
|
|
|
|
New Mom
|
Aha... Ma sve brojim kad će još ova nedelja proći. Strašno. Ova opcija je jedina otvorena ovih dana.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 7:39:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Kod nas je samo ta opcija bila aktivna od 8 meseca pa do nekih 2 meseca po porođaju
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 7:43:19
|
|
|
|
New Mom
|
Mislim da je kod nas i duži trenutno staž.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 11:45:11
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: OTI ja oralni obozavam i rado ga dajem .. ..ali stvarno. pepino, slazem se sa kali..nemoj da radis nesto sto ti ne prija.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 11:50:32
|
|
|
|
Mimče
|
pahulja opet mi se vrcka ova tvoja beba ja pre nisam obozavala oral(da dajem ) ali sa mm obozavam tako mi je lepo , normalno i bas sam zadovoljna kada vidim da on uziva, ali nikad do sada nisam progutala , mm to ne trazi niti u tome nalazi neku sadisfakciju , a ni ja ne nudim tu opciju da oral je trenutno jedina opcija kao sto rekose trcosava i new mom ali jedva cekam the real thing, toliko sanjam da se ujutru probudim sva luda
< Poruku je uredio Mimče -- 21.6.2010 11:59:45 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 11:55:18
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: simke Oral DA,gutanje NE,a razlog je više nego opravdan,jer zamalo se ne uguših p.s ja mislim da je zenama na RR ONAJ nagon (the nagon) jak uvek u isto vreme jer se samo aktiviramo u ovim temama odjednom..pa pauza pa opet... Jao, žene, jeste lude! Kakve vruće teme se aktiviraju... Potpisujem obe prethodne izjave. Oral definitivno da , a gutanje, pa kako kad, nekad stvarno ne mogu. mom izvini sto se smejem...nekad stvarno ne mogu-ispalo je kao nekad nisam gladna
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 11:58:51
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Mimče pahulja opet mi se vrcka ova tvoja beba ja pre nisam obozavala oral(da dajem ) ali sa mm obozavam tako mi je lepo , normalno i bas sam zadovoljna kada vidim da on uziva da to je trenutno jedina opcija kao sto rekose trcosava i new mom ali jedva cekam real thing, toliko sanjam da se ujutru probudim sva luda nisam ranije na oral ni pomisljala al sa mm sam ga "zavolela" i volim kad ga vidim da on uziva (narocito sad u ) . al nisam za gutanje, cak se i on sklanja od mog lica kada dodje do ..... a jednom mi je odletelo u oko i nije mi bas bilo prijatno.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 12:16:54
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 12:35:44
|
|
|
|
pahulja76
|
shishice
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 12:43:10
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 13:32:33
|
|
|
|
usamljena
|
E moje drage, vidim ja temu i mislim na nesto sasvim drugo, ono tipa nekih prica, radnji pa progutati (preci preko toga) i sl. Kad ono .....
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 13:34:25
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: usamljena E moje drage, vidim ja temu i mislim na nesto sasvim drugo, ono tipa nekih prica, radnji pa progutati (preci preko toga) i sl. Kad ono .....
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 13:48:21
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: pepino Kazem vam ja,jedina sam izgleda koja ne moze,izrod majke mi! Mislim na oral... nisi niti me preterano uzbudjuje primanje orala mora da sam frigidna
< Poruku je uredio micketta -- 21.6.2010 13:49:17 >
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 13:50:08
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: micketta IZVORNA PORUKA: pepino Kazem vam ja,jedina sam izgleda koja ne moze,izrod majke mi! Mislim na oral... nisi Hvala,hvala,utjesiste me malo,skim god sam pricala moze,vecina vas ovde moze,reko kuku sta cu sad ja,nesto onda sa mnom nije uredu!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 14:38:16
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena mom izvini sto se smejem...nekad stvarno ne mogu-ispalo je kao nekad nisam gladna
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 14:45:10
|
|
|
|
anuksunamun
|
ja sam za ne progutati...ali uzivam da mm cinim srecnim covekom :)))))))))))))))) pogotovo ujutru :):):):)
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 21.6.2010 14:47:13
|
|
|
|
Zoka81
|
Nema sanse da ja to progutam. Ma sve cu da radim al to nema sanse a sad ovako trudna ni toliko. Od kako ne smem da se sexam muz me gnjavi stalno sa takvim pitanjima i pricama ali dzaba mu. Ja da mu gutam to? Nema sanse.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 22.6.2010 22:54:20
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja bre obozavam oral i da dajem i da primam ali nikad nisam progutala , a i mm se trudi da do toga ne dodje. Napalim se pri samo pomisli na oral.Sram me bilo Kad smo kod ovakve teme setim se Sex i Grada i Samante Q:Do you swallow? Samanta :Only when I'm surprised !
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?