Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.8.2011 22:39:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Ali bi bilo lepo od nas da ipak glasamo i ispoštujemo ove divne sponzore koji nam dele ovako lepe i važne poklone.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.8.2011 22:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i ja cu za Suncicu, ali da se Pcelica lena ne ljuti i onako ce dobiti kutiju
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.8.2011 23:10:19
|
|
|
|
GRGA
|
Zaista svaka cast..Nemam reci-em se lepo drzimo,,razgovaramo o svemu i svacemo...Pored toga sponzori dele i vazne nagrade..Sve pohvale!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.8.2011 9:19:53
|
|
|
|
marija andrijana
|
Glasam za Suncicu, a da mi se Lenica ne ljuti. Srecna sam sto cete vas dve dobiti ovaj divan, lekoviti paketic! Sunci, Lenice jako, jako. jako zelim da sto pre zabebite!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.8.2011 10:04:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Miljče i Marija ovde nema ljutiš. Ovog meseca smo nas dve prijavljene, ali i da nas je više, svakako je lepo jer će ta kutija pomoći jednom paru da stignu do svoje bebe.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.8.2011 10:21:03
|
|
|
|
marija andrijana
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.8.2011 15:33:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ovo je jako lepa tema i nagrada i kome god da ode nagrada obradovaće ga, jer će spermogram biti bolji, a jedna kutija dosta dobro košta pa je ovo divan poklon!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.8.2011 20:53:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zahvaljujem drage moje I necu se prijavljivati vise I puno hvala RR i sponzorima
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.8.2011 21:52:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Zahvaljujem drage moje I necu se prijavljivati vise I puno hvala RR i sponzorima Možeš se slobodno prijavljivati i dalje Ali ja ipak želim da uspe sada VTO (a može i prirodno) i da ti Proxeed više ne bude potreban
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.8.2011 0:05:35
|
|
|
|
^iva^
|
i ja glasam za moju PCELICU LENU
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.8.2011 10:12:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Sunčice navijam da ti VTO uspe, a da više ni jednoj ne treba PROXEED, ali svakako da smo zahvalni svi sponzoru na ovako vrednim i skupim poklonima jer svaka kutija je jedna veća šansa za nečiju bebu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.8.2011 18:18:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja želim još jednom da se zahvalim sponzoru na ovom divnom poklonu i da kažem da se nadam da nam više neće trebati, ali ako bude trebala prijaviću se opet jer je ovo velika ušteda. I da, naravno, svega ovog ne bi bilo bez ove divne RR zajednice i ovih divnih devojaka koje su glasale za nas! Hvala vam svima!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.8.2011 19:41:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jos jednom beskrajno hvala
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.8.2011 22:46:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovog meseca Pčelica Lena i Suncicabg su osvojile po kutiju ProxeedPlusa. Drage naše, želimo vam da budu od pomoći i da nas uskoro obradujete sa Od danas pa do 25.8. svi kojite imate problema sa spermogramom, pišite nam u ovoj temi. Vidapharm će obradovati i ovaj put dva naša korisnika sa po kutijom ProxeedPlus-a. Glasaće se za komentar korisnika koji je najviše zaslužio ovaj preparat (glasa se od 26.8.) i 11.9. ćemo znati imena sledeća dva dobitnika. Želimo da istrajete u svojoj borbi za bebane i pružamo na ovaj način naš skromni doprinos. Hvala našem dragom sponzoru - Vidapharmu Pišite.....
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.8.2011 22:51:51
|
|
|
|
GRGA
|
Pcelice i Suncice cestitam!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.8.2011 23:27:40
|
|
|
|
degu
|
Pčelice i Sunčice neka vam ovaj Proxeed bude bebićetan
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.8.2011 15:22:53
|
|
|
|
marija andrijana
|
Pcelice, Suncice, cestitam!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.8.2011 16:27:42
|
|
|
|
GRGA
|
Marija Andrija na pa gde si ti nema te nigde??Ajde kod nas u crtice!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.8.2011 19:18:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala svima koji su glasali. Još jednom se zahvaljujem sponzoru i RR zajednici. Pa pošto vidim da se niko ne prijavljuje ja ću opet. Možda podstaknem i druge da se prijave.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.8.2011 20:51:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Hvala svima koji su glasali. Još jednom se zahvaljujem sponzoru i RR zajednici. Pa pošto vidim da se niko ne prijavljuje ja ću opet. Možda podstaknem i druge da se prijave.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.8.2011 2:08:53
|
|
|
|
snovi
|
Evo i ja ću da se prijavim u nadi da ću osvojiti kutiju ProxeedPlus-a. Spremamo se za VTO, to nam je jedina šansa da dobijemo bebicu, pa je svakako pre postupka preporučljivo popraviti spermogram. ProxeedPlus svakako u tome pomaže, Svaka čast za lepu akciju i Vidapharmu i Ringeraji
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.8.2011 11:22:55
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.8.2011 12:33:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Snovi
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 19.8.2011 12:36:12
|
|
|
|
ksenija81
|
Evo prijavljujem se i ja ponovo... Nije nam uspela 3 IUI :(
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 19.8.2011 12:37:15
|
|
|
|
degu
|
Ksenija
|
Anketa
Koje je lepše?lelaigorKoje ime Vam je lepše...Ognjen (
29%)
Filip (
41%)
Vukašin (
20%)
Mario (
11%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!