|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Eugen Jonas
9.8.2011 14:31:46   
poulin
Devojke, imam jedno pitanje-meni se ovog meseca poklapa skolska O sa lunarnom O, i pise iznad znak za pol, ali mi je za vreme lunarne O i pun mesec (zuta tacka). Jel zna neko sta to znaci?
Hvala unapred i srecno svima :)

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 476
9.8.2011 16:03:46   
meyo
poulin koliko sam ja donekle uspjela da skontam u vrijeme tih pun mlad mjesec i tako to ne valja muckat bez obzira sto ti pise da je O... ako grijesim molim nek me neko ispravi..

Inace posto ja ne znam kada su mi O... jel da bi se user posted image moraju se poklopiti lunarna i "realna" O??

(odgovor članu poulin)
Direktna veza do poruke: 477
9.8.2011 16:06:05   
Anoniman
Ne moraju (Bea je primer), ali tad kao najvise sansi postoji za zacece.

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 478
9.8.2011 16:36:14   
poulin
IZVORNA PORUKA: meyo

poulin koliko sam ja donekle uspjela da skontam u vrijeme tih pun mlad mjesec i tako to ne valja muckat bez obzira sto ti pise da je O... ako grijesim molim nek me neko ispravi..

uf...pa meni se narednih godinu dana poklapa lunarna O sa punim mesecomuser posted image
jel zna jos neko nesto o tome?
Hvala Meyouser posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 479
9.8.2011 16:59:59   
Vrdalica
drage moje, meni se zvanicna i lunarna O nisu poklopile ni jednom za zadnjih 10meseci, ja sam za svaki slucajuser posted image koristila oba termina za prirodne radive, ali nikakvih rezultata...user posted image

(odgovor članu poulin)
Direktna veza do poruke: 480
9.8.2011 17:13:53   
meyo
vrdalice jesi radila neke analize dodatne??
ja imam pcos duge cikluse O nemam pojma kad mi je pa eto barem
da pokusam sa ovim sistemom Inace prvi put sam ostala trudna a nisam dobijala dva mjeseca i ispade da mi se poklopilo... ko ce ga znati vise

@poulin kako ti se poklapa?? mislis crvena linija i crna tacka??
e sad u nekim od prethodnih postova ja procitah da je dobro da se poklope ... user posted image user posted image

(odgovor članu Vrdalica)
Direktna veza do poruke: 481
9.8.2011 17:15:21   
poulin
Poklapa mi se crvena linija sa zutom tackom (pun mesec) user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 482
9.8.2011 18:30:14   
maslackic

IZVORNA PORUKA: poulin

Poklapa mi se crvena linija sa zutom tackom (pun mesec) user posted image

uvek ce ti se i polapati,jer se meseceve mene menjaju na 28 dana a tako i ciklus po ovoj tabeli.

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu poulin)
Direktna veza do poruke: 483
9.8.2011 20:22:28   
plačljiva
E ovog meseca isprobavam ovu metodu...user posted image  Kada mi lekari nisu pomogli,možda će zvezde...user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 484
9.8.2011 20:27:36   
nonni
I ja sam sad ovaj kalendar uradila, po njemu imam ovulaciju svaki mesec, zuta tacka mi je uvek dva dana posle njegove ovulacije, a crna posle deset dana. I ovo cu od sledeceg meseca da probam, valjda neku ovulaciju cu da pogodim user posted image   dali ovu ili onu regularnu.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 485
10.8.2011 15:17:54   
jjelena78
Ima li koga? Zar ovu temu vise niko ne prati? A ja se bas nadala da ce se neko javiti i podeliti svoje iskustvo!

(odgovor članu jjelena78)
Direktna veza do poruke: 486
10.8.2011 15:33:35   
jjelena78
Ups izvinite, nisam videla sve ove postove! Moja greska! E sada bih nesto da pitam, jer ste me bas zbunile i uplasile! Kod pocetka crvene linije, meni stoji crna tacka (mlad mesec) i tako mi je u narednih godinu dana! Nije valjda da ne smem tada pokusavati, jer imala sam vec 2 spontana pobacaja! O po menama mi se uopste ne poklapa sa prirodnom O. Razlika je cak nedelju dana. Ja bih probala ali ste me sada uplasile! Jel to sigurno?

Direktna veza do poruke: 487
10.8.2011 16:56:03   
Rafa
EEEhej,ima li koga?Vec 5 dana citam sve moguce poruke o ovoj temi i bas zvuci interesantno!Mislim,nista nece skoditi ako probamo i u tim danima.Skinula sam kalendar sa neta,pa cu probati.Jedino sto mi nije jasno je to da li je neka od vas imala zapusen jajovod?Kod mene je situacija sledeca:uradila sam hsg i konstatovali su da je desni skroz zapusen,a levi ok.Onda sam radila laporaskopiju i sad je sve super sa mojim rezultatima,ali........Uvek neko "ali",sto me to nervirauser posted image !!!!Suprugu je spermogram na 45% i zakazali smo insemenaciju za septembar.Naravno,da cemo probati sve ali me zanima da li je neka omala ovakvih problema,a opet uspela sa DR-om.Hvala unapred i nadamo se u user posted image  i to u skorije vreme!!!!!

Nada zadnja umire!!!!

Direktna veza do poruke: 488
10.8.2011 18:27:34   
World
Evo da vam prenesem ono sto sam pokupila sa raznih sajtova (ne znam koliko je tacno, ali tako ljudi pisu):
- 99% dolazi do zaceca ako se ona prava O poklapa sam ovom lunarnom (valjda se tako zove?!)
- nije dobro ako je pun ili mlad mjesec (ove tackice), pa sad ako se nekome poklapa stalno O i ovi mjeseci, nemam pojma sta raditi tada, mozda iskoristiti ova prethodna 3 dana?!
- ovo vazi samo za one koje nemaju neke fizicke smetnje ili bolest ili sta ja znam sta (za to savjetuju da se prvo obratis dr-u, logicno, da izlijeci to ako vec nesto ima), ali po mom misljenju ne smeta nista probati.... :)
- nasla sam negdje i za muskarce ako imaju los spermogram, kazu, nema veze, pa ionako je potreban zamo 1 spermatozoid za oplodnju user posted image
i Jelena, mislim nema potrebe da to sve shvatas tako ozbiljno i da se plasis, pa u svakom slucaju radite to sto vec radite, zar ne? user posted image

(odgovor članu Rafa)
Direktna veza do poruke: 489
10.8.2011 18:33:41   
malenac76
kod mene se skoro uvijek poklapaju tj O mi bude pod onom crvenom crticom pa valjda se i to pika user posted image  
ali kod mene to poklapanje jos nije dalo rezultata ..mozda ovaj mjesec user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 490
10.8.2011 18:38:55   
World
O zeno, pa udri onda sta cekas? user posted image
Ovaj mjesec ce biti rezultata jer prije nisi znala da ti se poklapaju.... user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 491
10.8.2011 18:40:12   
malenac76
heheh world izudarali smo ga mi posteno user posted image
jesi li ti ono pisala da ces provjeriti kod gin jel stvarno tad ovulacija?

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 492
10.8.2011 18:53:39   
World
Jesam, isla da provjerim, nema nista.......
Pa sam se onda razocarala, ali skontam da pise na ovom 'mjesecarenju' nista ne znace ovi normalni simptomi, tako da se nekako povratih da ponovo povjerujem i da se bacim na posao... user posted image
Dr kaze da nema ovulacije, imam neke naznake kao da je bila prije 7-10 dana, mada nije sigurno, ne vidi se da cu dobiti uskoro (a proslo 2 mj.), mada kaze da LH moze povecan par dana prije dobijanja.
Pa ja ti sad ne znam sta da mislim, boli me stomak ne znam od cega....
A ja oducila da pobijem tvrdnje klasicne medicine....dokazima, naravno user posted image

Direktna veza do poruke: 493
10.8.2011 18:58:54   
malenac76
user posted image  tako jeeeeeeeeeeee

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 494
10.8.2011 19:02:15   
World
Od naredne m mi slijedi priprema za inseminaciju, a sve cu uraditi samo da ne konzumiram hormonske otrove, pa ako treba i ostacu trudna! user posted image user posted image user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 495
10.8.2011 19:17:14   
malenac76
u BL se IUI radi jedino kod Sibincicke, jel da ?

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 496
10.8.2011 19:27:33   
World
S obzirom da ona jedina radi vto, valjda i ovo, nisam cula da se moze negdje jos raditi.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 497
10.8.2011 19:28:24   
malenac76
ni ja ..koga god znam radili su kod nje i jedno i drugo

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 498
10.8.2011 19:36:28   
Rafa
World,hvala na objasnjenju i zista mislim da si u pravu kad kazes da vredi pokusati kakvi god da su rezultati.Uostalom treba malo i uzivati hehehe!

Nada zadnja umire!!!!

Direktna veza do poruke: 499
10.8.2011 20:45:39   
malenac76
user posted image

O mi je bila 06.08. a mi smo muckali i oko nje i taman se poklopilo sa ovim user posted image  
danas gledam i vidim skoro uvijek mi se poklapa user posted image

(odgovor članu Rafa)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here