|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Eugen Jonas
22.5.2011 0:29:42   
jelena88
hvala na savetu!pokusacu nista me ne kosta!
gore od ovoga ne moze da bude!
trebalo bi da dobijem 6og teracemo do poslednjeg trenutka dok vestica ne signe!
ako nista ne bude ovaj mesec od sledeceg cu po ovoj metodi!
nadam se uskoro pozitivnim rezultatima,ovo cekanje je zaista daleko otislo!user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 426
7.8.2011 21:10:22   
jjelena78
Zdravo svima! Vidim da se niko nije dugo javljao ali se nadam da ce se neko iskusniji javiti i dati mi odgovor! Kalendar sam imala ranije, 2009.-te godine. Tada su mi se poklapale ovulacije, tj. regularna i po ovoj metodi. Pratila sam ga par meseci i ostala trudna tek nakon 6-7 meseci. Nazalost, imala sam spontani user posted image ! Danas sam izradila nov kalendar i u njemu vidim nesto neocekivano! Uopste mi se ne poklapaju ovulacije! Naime, po ovoj metodi ovulacija mi je par dana pre M! A ono sto se poklapa sa 2009.-om godinom je da su mi O uvek kada je mlad mesec, sto znaci da nije neka greska! E sada, sta me interesuje?! Koje su mi sanse da uskoro ostanem trudna, obzirom da mi je pre trebalo bas dosta vremena i da li su sanse manje posto se O ne poklapaju? Naravno, pokusavacemo oba puta pa sta bude! I jos nesto! Ni onda a ni sada ne stoji da li su i kada rizicne trudnoce, jer je meni ocigledno u 2009.-oj bila itekako rizicna! Nadam se brzom odgovoru

(odgovor članu jelena88)
Direktna veza do poruke: 427
7.8.2011 22:37:15   
degu
Draga Jelena, ne moraju da ti se poklope stvarne ovulacije sa ovima u kalendaru. Ovde se radi o tome da svaka žena mesečno navodno ima jednu biološku ovulaciju i jednu ovulaciju prema mesečevim menama i da je plodna oba puta u mesecu. Ja sam na ovu metodu više gledala kao na neku igru, nisam je nikad shvatala ozbiljno, ali ništa ne košta probati je.
Dobro došla draga! Pridruži nam se i u ostalim temama user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu jjelena78)
Direktna veza do poruke: 428
7.8.2011 22:40:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jjelena78

I jos nesto! Ni onda a ni sada ne stoji da li su i kada rizicne trudnoce, jer je meni ocigledno u 2009.-oj bila itekako rizicna! Nadam se brzom odgovoru

Nigde nisam pročitala info da ova metoda određuje koje su rizične a koje ne.
Srećno!

(odgovor članu jjelena78)
  Direktna veza do poruke: 429
8.8.2011 17:37:57   
maslackic
Zaboravila sam na ovu metodu..kada sam zatrudnela poklopile su mi se obe ovulacije, i po Jonas u i ova druga skolska...i po tabeli dr,Jonas a trebalo bi da je devojcica...videcemo za taj detalj

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 430
8.8.2011 18:12:25   
Anoniman
evo i ja sad pogledah ponovo i cini mi se da su se i meni obe ovulacije poklopile u martu.

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 431
8.8.2011 18:26:39   
plačljiva
HAJDE MOLIM VAS IZRAČUNAJTE i meni za avgust po ovoj metodi kada mi je O...Ja se ne snalazim baš najbolje...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 432
8.8.2011 18:27:21   
plačljiva
Šta vam treba od mojih podataka? Šaljem na pp

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 433
8.8.2011 18:29:23   
Anoniman
kako ti ne ide? samo prati uputstvo - izabere free horoscopes, pa posle extended chart selection, pa onda ti se tu pojavi vrsta karte koju biras - prvo pritisnes srednju opciju da ti se pojavi ta lista, a onda na listi nadjes lunar fertilitly... i pritisnes da ti izracuna. ako nisi unela svoje podatke, tu ce ti traziti da uneses. i gotovo.

Direktna veza do poruke: 434
8.8.2011 18:30:51   
Anoniman
ako se ne snadjes, posalji mi datum, sat i mesto rodjenja.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 435
8.8.2011 18:31:29   
Anoniman
Ksena, ovo je neverovatno...Gledam proslu godinu i jedina dva meseca kad su mi se poklopile O jesu jun i avgust...I tad se i izdesavalo sve....Ocigledno je prosla godina bila jako losa za mene...
Sad treba docekati mesec da se O poklopeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 436
8.8.2011 19:37:04   
Anoniman
kad bi trebalo obicna O da ti padne sad? od kad nisam u crticama, malo sam se pogubila u datumima i ocekivanjima. mislim da te je opet nesto zezao ciklus, zar ne?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 437
8.8.2011 19:59:14   
plačljiva
Po ovome ispade da ja nikada nisam pogodila ovu O.To je za 3-4 dana posle medicinske O a ja i mm poklopimo medicinsku pa onda 5-6 dana odmaramo.user posted image A tada je ova mesečeva O

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 438
8.8.2011 20:32:16   
Tinana
Ja sam sada racunala i poklopilo mi se.
Kad sam isla na folikulometriju na sredini ciklusa rekli su mi da nisam imala ovulaciju tog meseca.A ja posle otprilike 2 nedelje ostala trudna.Tako mi se i poklapa sa velicinom i razvojem ploda.Znaci nisam zatrudnela 14-15 dana vec dvadeset i nekog DC.Bas sam htela sada da proverim po eugenu i poklopilo mi se,samo jos da vidimo da li ce biti tacno i za pol deteta.

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

Direktna veza do poruke: 439
8.8.2011 20:41:52   
plačljiva
I ja jedva čekam kraj avgusta da mućkam po ovoj mesečevoj O...Ispade da ja 3 godine nikada nisam ubola pravi dan a to je 5-6 dana posle prirodne O kada ja i mm odmaramo od svega user posted image

(odgovor članu Tinana)
Direktna veza do poruke: 440
8.8.2011 23:48:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ksena

kad bi trebalo obicna O da ti padne sad? od kad nisam u crticama, malo sam se pogubila u datumima i ocekivanjima. mislim da te je opet nesto zezao ciklus, zar ne?

U da...cek da dobijem, pa cu ti kazemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 441
9.8.2011 0:19:18   
^iva^
ne razumem sta koja boja znaci user posted image

iva

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 442
9.8.2011 0:30:36   
degu
Samo gledaš ovo crvenom bojom, to su ti plodni dani, a iznad imaš i znak za muško ili žensko user posted image

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 443
9.8.2011 0:33:08   
^iva^
sad ces da vidis na mail samo dva ima zenska user posted image

iva

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 444
9.8.2011 9:35:15   
meyo
odradila i ja pa cemo da vidimo jel vama ima svaki mjesec ona crvena zastavica tackica sta li v ec??

i jel ima stvarno neko da je uspio smuckat po ovoj metodi??

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 445
9.8.2011 10:25:51   
maca821
Meni se ne poklapa nista sa prirodnom Ouser posted image
I ispada da su mi uvek bili plodni dani 2-3 dana pred M..

< Poruku je uredio maca821 -- 9.8.2011 10:32:27 >

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 446
9.8.2011 10:29:08   
maca821
Jesu plodni dani samo ovi sto ih zahvta debela crvena linija ili i onaj deo odakle pocinje crvena?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 447
9.8.2011 10:49:35   
degu
Plodan je navodno ceo taj deo koji zahvata crvena linija, a najplodniji dan je onaj gde ti je debela crvena linija user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 448
9.8.2011 10:52:01   
Anoniman
A sta znaci ova zelena i crna tacka?

(odgovor članu degu)
  Direktna veza do poruke: 449
9.8.2011 10:54:28   
^iva^
po njemu ispade da da ja celu 2011 nemam decu ima da ga demantujem debelouser posted image

iva

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here