Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 9:09:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Po kutiju ProxeedPlus-a osvojile su Marija Andrijana i Ksenija81 - čestitamo devojke i želimo vam da pomogne i da bude puno Od danas pa do 31.7. prijavljujte se za sledeći krug - Vidapharm i ovog meseca daruje po kutiju ProxeedPlusa dvema našim korisnicama (i muški mogu da se prijave naravno). Prijavljujte se pa glasamo od 1.8.-11.8.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 9:55:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ja se prijavljujem. Mada bih volela da se do 1. avgusta obradujem i da neko drugi dobije.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 12:04:07
|
|
|
|
ksenija81
|
Jeeeeeee hvala puno Vidapharm-u i kutiji koju sam osvojila!!!!!!!!!!!!! Zaista nam pomaze i to zelim i svima koji koriste ovaj preparat!!!
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 12:25:24
|
|
|
|
degu
|
čestitke kseniji i mariji andrijani da vam bude od velike koristi
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 12:27:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, da pomaže Ksenija. Ovaj moj je nešto poludeo, nije bio takav pre proxeeda!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 23:06:16
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel mogu ja da se prijavim ponovo Cestitam devojke i daj Boze da nam svima pomogne
< Poruku je uredio Suncicabg -- 13.7.2011 23:07:12 >
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 23:08:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Jel mogu ja da se prijavim ponovo Da:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 23:15:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg Jel mogu ja da se prijavim ponovo Da:) Divno Moju pricu svi znate
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 13.7.2011 23:15:55
|
|
|
|
GRGA
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.7.2011 9:11:34
|
|
|
|
marija andrijana
|
Hvala vidapharm-u, ringeraji i vama devojke! Bas smo se obradovali i ocekujemo najbolje rezultate!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.7.2011 9:27:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Navijam Marija A. jako, jako!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.7.2011 11:39:32
|
|
|
|
marija andrijana
|
Leno,
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.7.2011 10:33:05
|
|
|
|
marija andrijana
|
Ja samo zelim da se, jos jednom, zahvalim svima, Vidapharm-u, RR, a posebno Dunji i naravno, vama devojke! Pokloncic je stigao u pravo vreme. Mm je od danas naceo ovu, novu kutiju. Posle nje, radimo "zvanican" s-gram, pa da vidimo kakav je efekat posle 3 meseca upotrebe proxeed-a. "Zvanican" zovemo onaj s-gram koji mm radi posle date terapije. Svi ovi izmedju nam nisu relevantni, jer verujemo da je rano da se efekat pokaze na njima. (rodjeni filozofi)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.7.2011 14:00:43
|
|
|
|
GRGA
|
GLASAM ZA SUNCICUBG!! Da dobije kuticu proksida!!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.7.2011 14:03:38
|
|
|
|
mulan
|
Ostala sam duzna suncici glas tako da ovog puta ide njoj
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.7.2011 14:21:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Po kutiju ProxeedPlus-a osvojile su Marija Andrijana i Ksenija81 - čestitamo devojke i želimo vam da pomogne i da bude puno Od danas pa do 31.7. prijavljujte se za sledeći krug - Vidapharm i ovog meseca daruje po kutiju ProxeedPlusa dvema našim korisnicama (i muški mogu da se prijave naravno). Prijavljujte se pa glasamo od 1.8.-11.8. Glasanje još nije počelo:)
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.7.2011 20:17:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mile moje drugarice, i ako glasanje jos nije pocelo, hvala vam puno sto mislite na mene
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.7.2011 20:28:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Sunčice navijam!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 23.7.2011 22:21:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Nažalost, ipak se igram sa vama jos uvek. Moja glupa vestica je stigla na vreme. Nadam se da ću u avgustu imati više sreće.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.7.2011 19:38:30
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pcelice
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.7.2011 20:03:02
|
|
|
|
Anoniman
|
A baš me razočarala. Al šta ću, idem u novi krug.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.7.2011 20:05:59
|
|
|
|
GRGA
|
Pcelice sledeci put za tebe sada za suncicu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.7.2011 20:41:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nikakav problem. I onako dve devojke tj.učesnika dobijaju po kutiju, a za sad smo samo Sunčica i ja prijavljene. A glasanje je od 1.8, pa vi podelite glasiće.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.7.2011 20:43:44
|
|
|
|
GRGA
|
EEEEEEEEEEE nisam znala d dve--zaboravila sam skroz mi je sislo sa umaaaaaaaaaaa.... Suncica i pcelica!!!!!Glasam za Vas!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 24.7.2011 21:26:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma opušteno! Imaš ti o čemu da misliš. Zovemo te za glasanje od 1.8. Još nije počelo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?