Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:05:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Erika, meni baš dobro ide uz prezime jer nije svakidašnje. Super se slaže
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:09:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja volim jako univerzalna imena za devojčice (nikad ne znaš za koga će se jednog dana udati Erika je superuniverzalno ) a za dečaka naći ime koje se slaže sa prezimenom. Ipak će to ime da nosi ceo život. Recimo Petar Petrović, Marko Marković itd NE! Ili Ričard Stantić iz mog komšiluka NEE! Ili naši prijatelji što su dali Novak Starek O čemu li su mislili???
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:09:47
|
|
|
|
Njakica
|
Sa kojim,Stanojković ili Hlavča?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:11:30
|
|
|
|
Anoniman
|
sa oba!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:11:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Stanojković, naravno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:13:27
|
|
|
|
Njakica
|
n i n a,slazem se sa tobom u potpunosti! i ja mislim da se Erika slaze sa svim prezimenima,cak mi je onako slatko,ime je takvo da i samo po sebi zvuci i kao nadimak i neznam kako se kaze kad naprimer sa imena Ivana kazes Ivanka.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:17:45
|
|
|
|
Njakica
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Stanojković, naravno ne zezaj se,to je prezime od viking RR
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:18:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje ime je starogrčko/srpsko ime i dobila sam ga u skladu sa svojim devojačkim prezimenom. E sad, da se nisam udala za Popovića, već tamo nekog, Higl, Takač, Boroš... Zvučala bih k'o cirkus!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:19:33
|
|
|
|
viking
|
Nije to moje prezime, to sam ja lupila kao primer IZVORNA PORUKA: Njakica IZVORNA PORUKA: Ana RR Stanojković, naravno ne zezaj se,to je prezime od viking RR
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:20:15
|
|
|
|
magnetic
|
Pa sa Borosh je jos i slaze
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:20:45
|
|
|
|
Olga75
|
ma znate kako kazu : zovi me i lonac ali me nemoj razbiti sva su imena lepa moje ime i prezime zajedno zvuce baaas ozbiljno mislim samo da treba voditi racuna da ce beba jednom odrasti i neka neozbiljna imena mogu im praviti probleme
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:21:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Pa sa Borosh je jos i slaze Da da Simonida Boroš!- kao indijanac!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:21:53
|
|
|
|
Njakica
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nije to moje prezime, to sam ja lupila kao primer IZVORNA PORUKA: Njakica IZVORNA PORUKA: Ana RR Stanojković, naravno ne zezaj se,to je prezime od viking RR Ja mislila da uporedjujes sa svojim
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:23:53
|
|
|
|
Njakica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ma znate kako kazu : zovi me i lonac ali me nemoj razbiti sva su imena lepa moje ime i prezime zajedno zvuce baaas ozbiljno mislim samo da treba voditi racuna da ce beba jednom odrasti i neka neozbiljna imena mogu im praviti probleme Naravno ja licno mislim da je Erika lepo i slatko ime za devojcicu/devojku a i zenu naravno. Juce je i moja mama potvrdila da joj se svidja.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:24:18
|
|
|
|
magnetic
|
E,a jel' vam glupo,ako mi se jedna cerka zove Dunja da se druga zove Visnja?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:25:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa što da ne? Voćkasto ide jedno uz drugo....
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:27:16
|
|
|
|
Olga75
|
Magnetic , onda treca da bude Jagoda
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:27:20
|
|
|
|
viking
|
Iskreno, meni jeste (malo). Imena su sama po sebi lepa, ali ovako praviš voćnjak... Ne znam, možda kad bih malo navikla. Isto tako sam imala drugaricu koja je se zvala Divna a mama joj je Lepa. Mislim, Divna i Lepa.... IZVORNA PORUKA: magnetic E,a jel' vam glupo,ako mi se jedna cerka zove Dunja da se druga zove Visnja?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:28:18
|
|
|
|
Olga75
|
ja znam kombinaciju mama Tijana cerka Jana
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:29:01
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Magnetic , onda treca da bude Jagoda To mi svi kazu,kada ih pitam za misljenje
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:29:27
|
|
|
|
Anoniman
|
A tata Branko, sin Branko???
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:30:22
|
|
|
|
viking
|
Ja se sećam kad sam bila mala da je moj ćale radio sa čovekom koji je imao ćerke Anu, Mariju, Ana Mariju i Mariju Anu. Zbogom pameti! IZVORNA PORUKA: Olga RR ja znam kombinaciju mama Tijana cerka Jana
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:30:27
|
|
|
|
magnetic
|
Ni mm nije odusevljen mojom idejom Meni je nesto bas slatko
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:30:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Magnetic , onda treca da bude Jagoda Pa četvrta Alma
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:31:33
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: n i n a A tata Branko, sin Branko??? I jos milion takvih primera.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?