Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.7.2011 9:05:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi nemozemo da se dogovorimo sad oko imena druge cere... totalno su nam razliciti ukusi ...bice to teska borba
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.7.2011 10:31:36
|
|
|
|
bea83
|
Devojčica je odlučena odavno i biće Nina, a za dečka je trebalo da bude Vukašin al mi ga kuma uze ispred nosa (poradja se za mesec dana) tako da će biti Vasilije ili Sergej
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.7.2011 12:53:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikola ili Sofija, jos ne znamo sta je.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.7.2011 13:03:09
|
|
|
|
jovana j
|
Nista me ne pitajte.... Sto se toga tice, deda bi mu odmah dao ime Jovan, ali mi ne bismo ... razmisljamo o imenu Marko, Emil... i to je to. Ali nijedno nam onako ime nije priraslo dovoljno srcu... tako da POJMA NEMAMO. Bas je zeznuto dati ime detetu... bas bas... Kontali smo da kad se rodi da ga mi pitamo ''izvini mali, kako ono bese ime...?'' jadno dete
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.7.2011 15:56:56
|
|
|
|
jance
|
jovana, nasi prijatelji su tako cekali dobrih 10 dana posle kako im se sin rodio da mu daju ime... kad ih je familija napala sa pitanjem : i? kako se zove? oni bi odgovorili: pa nije se jos izjasnio, mi smo mu dali ponude pa cekamo da se izjasni hteli su da se zove Stefan, al su nam kasnije pricali, da kad se rodio i kad su ga pogledali, jednostavno im to ime nije pasovalo uz njega pa su na brzinu smisljali drugo... da, na kraju se zove Luka...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.7.2011 16:04:51
|
|
|
|
viking
|
Marko vam je super, s obzirom na to da živite u Stokholmu, dajte mu neko internacionalno, da svi mogu lepo da mu izgovore ime. IZVORNA PORUKA: jovana j Nista me ne pitajte.... Sto se toga tice, deda bi mu odmah dao ime Jovan, ali mi ne bismo ... razmisljamo o imenu Marko, Emil... i to je to. Ali nijedno nam onako ime nije priraslo dovoljno srcu... tako da POJMA NEMAMO. Bas je zeznuto dati ime detetu... bas bas... Kontali smo da kad se rodi da ga mi pitamo ''izvini mali, kako ono bese ime...?'' jadno dete
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.7.2011 0:15:21
|
|
|
|
jabudic
|
Sin mog djevera je bio bez imena skoro mjesec dana Ajde da nisu znali da je djecak, nego su rano saznali, ali nisu uspjeli da smisle. Bolje i to, nego kao ja, smislila rano, a beba nece napolje, dok izadje pokvarice mi utisak o imenu svojom tvrdoglavoscu, a i izliza mu se ime, koliko ga prozivaju po forumu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.7.2011 13:53:20
|
|
|
|
tijatija
|
Ja imam dve cerke Nevenu i Milenu, to je mm birao a da sam ja birala jedna od njih dve bi se zvala Katja, medjutim i sad ce biti djevojcica ali mm nevoli ta "moderna" imena najverovtnije ce se zvati Neda.. Dolazili su samo u oticaju imena sa pocetnim slovima M ili N , posto planiramo cetvoro da nebude bas sareno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.7.2011 13:55:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Bolje i to, nego kao ja, smislila rano, a beba nece napolje, dok izadje pokvarice mi utisak o imenu svojom tvrdoglavoscu, a i izliza mu se ime, koliko ga prozivaju po forumu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.7.2011 13:56:53
|
|
|
|
GRGA
|
Drage mje zene ,,mi nemamo bebu,jos uvek,tj lecimo se od steriliteta,,mm je izrazio zeljuda se sin zove Svetolik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Intreresantno a kako ja to dete da dozivam
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.7.2011 23:30:32
|
|
|
|
zelenooka
|
meni se svidja teodora,ines mi je lepo ali ne znam dal bi sto se krstenja tice bio problem,mm se svidja ana,ana-marija,kristina,ne znam za koje da se odlucim,ja ne volim ova prekratka una,sara,hana...volim prava srpska imena a da opet budu malo neobicna i autenticna...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2011 22:12:54
|
|
|
|
bubica11
|
mi cemo uskoro dobiti devojcicu i svidjaju nam se imena Dunja i Nikolina, treba da odlucimo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2011 23:36:09
|
|
|
|
cockic
|
sin ima 15 mesci i zove se PETAR,a kad bi drugo dobila devojcicu svidja nam se HANA,ELENA,LANA. mi imamo jos vremena za razmisljanje posto sam tek 12 nedelja.a i ne znamo sta je ali osecam da je devojcica
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2011 16:49:45
|
|
|
|
Njakica
|
Ja se vec nedeljama ubijam trazeci zenska imena po netu Ako je decak zvace se Janko,kao muz,i meni se svidja to ime iako u nasem selu svaki drugi muskarac se tako zove(cak i moj tata i moj stric ). A ako je devojcica... Meni se svidja ime Erika,ali moja sestra kad je cula kaze da sam luda ako dam to ime,a meni je bas onako slatko. Muza jos nisam pitala za misljenje jer bi mi rekao da se prerano opterecujem. Svidja mi se i Martina,a tako se zove i svekar (Martin). Po svemu sudeci verovatno ce biti Matina. Sutra idem na UZ pa cemo saznati.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2011 22:27:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta god da radite, ne dozvolite da vam drugi imenuju decu!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2011 22:54:46
|
|
|
|
GRGA
|
Ja bogami kada budem imala bebca ,,,muzu cu dati pravo da bira detetu ime...Zasto,,zato sto je meni svejedno kako ce se zvati,,a ni on nije bas tAKO BLESAV DA DA NEKO BLESAVO IME!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2011 22:57:09
|
|
|
|
degu
|
Joj Njakice meni je Martina prelepo ime, kao i Martin Ja navijam za to
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2011 23:02:10
|
|
|
|
GRGA
|
Ja volim cudna i neobicna imena--ja sam trebala d se zovem SRNA,,ali mi to nisu dali zbog toga sto su svi bili zaprepasceni!!! Epa sada mogu ljudi da se prevrcu ako se nama svidja to je tako!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2011 23:20:00
|
|
|
|
snješka
|
Mm je htio da nam se drugo dijete, da je bila djevojčica, zove Anđelika. Hvala Bogu pa se rodio dječak. Ja sam bila za Iskra ili Kalina.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.7.2011 23:54:07
|
|
|
|
Njakica
|
Uglavnom me bas zabole sta drugi misle,tako je u bilo cemu,a i sestra ima neki cudni ukus,trenutno bira imena iz omiljenih serija pa bi zelela da se beba zove Dafne najbolji predlog joj je Eva i Lusija,ipak mi je bila potrebna inspiracija,a i ima 11 godina tako da nije ni cudo Zato cu muzu dati da bira izmedju Erike i Martine,mada sve vise mi se svidja upravo Martina I meni je logicno da imena biraju i tata i mama. A mojoj cerki se sve svidja
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2011 11:16:42
|
|
|
|
Njakica
|
UZ kaze da je devojcica,e sad cu da se namucim oko imena Mm-a sam pitala kako mu se svidja ime Martina,samo je nesto promrmljao,izgleda da mu se ne svidja. Eh,muke moje... odlucila sam da odmorim mozak od toga. Ima vremena..
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2011 11:23:32
|
|
|
|
viking
|
hehe, znači nisam jedina kojoj se sviđa ime Erika Njakice, mnogo zavisi od prezimena, npr Erika Stanojković stvarno grozno zvuči
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 0:12:08
|
|
|
|
bajkica
|
UZ je pokazao da je devojcica pa razmisljamo da joj damo ime Petra
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:01:43
|
|
|
|
Njakica
|
IZVORNA PORUKA: viking RR hehe, znači nisam jedina kojoj se sviđa ime Erika Njakice, mnogo zavisi od prezimena, npr Erika Stanojković stvarno grozno zvuči Hvala Bogu da ima jos neko kome se svidja ovo ime Sa nasim prezimenom donekle se slaze,Erika Hlavča. Ili ja nemam sluha za to Zasto grozno zvuci? Meni zvuci ok. Prva ćerka nam se zove Ivetka,mm je odabrao,a i rodila se na dan kad to ime ima imendan,u pocetku bilo mi je jako cudno,sad mi se super. bajkica,Petra je lepo ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2011 14:05:14
|
|
|
|
Njakica
|
Mislim,nece je svi dozivati zajedno sa prezimenom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?