Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:09:08
|
|
|
|
jabudic
|
Mi smo definitivno odlucili, bice Jakov...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:10:29
|
|
|
|
Olga75
|
znaci Jaso
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:12:00
|
|
|
|
jabudic
|
Jbg, bice jahanja i u imenu i u prezimenu, samo ovdje kod nas od Jakov nije nadimak Jaso- tj. Jakovi ne postoje
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:13:13
|
|
|
|
Olga75
|
ja godinama nisam znala da se cika Jaso zove Jakov
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:13:25
|
|
|
|
vision
|
Meni se dopada Jovana ili Nevena i jedno od ta dva bi bilo ako bude devojcica. A za decaka ne znam, svidja mi se Uros, ali imamo dosta Urosa i u okolini i u familiji, tako da ne znam... Takodje Djordje i Nemanja. I Nikola je OK. Jedno vreme su se sve devojcice odazivale na ime Andjela! Totalna katastrofa!! Lepo ime, ali mi postade bez veze. I Anastasija je katastrofa. A iskreno i ova imena koja je Jance nabrojala mi se ne svidjaju. Svako ima svoj ukus...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:14:23
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja godinama nisam znala da se cika Jaso zove Jakov Hahahaha, ludaco
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:15:38
|
|
|
|
jabudic
|
Jaso Jasovic jase Jelenka (konj Jelenko)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:16:24
|
|
|
|
Olga75
|
ma , pusi plavusa ja nisam imala ime za decaka a za devojcicu smo kao favorita imali Luciju ali se premetnula u Mariju
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:17:19
|
|
|
|
jeca_81
|
Kako vreme prolazi sve sam neodlucnija prvo je bilo Matija,ali sad razmisljam o jos nekim imenima..Postavila sam i anketu Matija,Lazar,Djordje,Dusan,Luka nemam pojma
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:27:46
|
|
|
|
jabudic
|
Jeco, meni je najljepse Lazar od navedenih A i Djordje mi je slatko
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:41:10
|
|
|
|
jeca_81
|
I meni je Lazar odmah posle Matije,imam jos 2 meseca da resim. Mada sve mislim da cu znati kad se porodim koje ime mu najvise pristaje
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 21:15:11
|
|
|
|
Maleno85
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Meni je Nikola jako lepo ime i da se mm ne zove tako to bi bio prvi izbor. Isti slucaj Mi smo odlucili, nasa cura ce se zvati TAMARA
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 15:42:51
|
|
|
|
Malena_pg
|
Ja sam se dvoumila izmedju Darie i Helene, ali sad sam definitivno odlucila, bice Helena
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 15:59:29
|
|
|
|
vonavoj
|
za Helenu... mi za decaka imamo ime,Milutin, a za devojcicu ne...a jos ne znamo pol
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:24:45
|
|
|
|
Malena_pg
|
Za djecaka mi se svidjalo ime Mihailo ili Mateja,...po proracunima iz ovih tabela, po kineskoj tabeli i svakoj mogucoj tabeli na netu ja bih trebala roditi djecaka, ali nalaz amniocenteze je rekao BICE HELENA
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:35:31
|
|
|
|
bens
|
Mm jako želi devojcicu Mašu, tako da se nadam da će mu se želja ispuniti. Ime za dečaka je Dimitrije, ali je dr rekao da će biti devojka.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:38:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ja sam nocas sanjala da pricam nesto svojoj bebi,uzimam je u ruke i zovem je...Dina
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:51:39
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Ja sam nocas sanjala da pricam nesto svojoj bebi,uzimam je u ruke i zovem je...Dina jaooo,najlepse ime na svetu celom :) da se ne zovem tako verovatno bih cerku tako zvala inace ako bude decak bice Strahinja , a devojcica Dunja ili Nina ili Petra...ili..
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:55:03
|
|
|
|
mama kukunka
|
Ne pitamo se mi tu mnogo..Cerka je resila: Dunja ili Andrija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2011 22:59:01
|
|
|
|
bina88
|
Moja ce se cerkica zvati Nahla :) ako Bog da
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2011 23:03:02
|
|
|
|
vonavoj
|
ipak je devojcica i imali smo muku kako da je nazovemo,da se dogovorimo..ali bice Tijana.. najverovatnije!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2011 23:13:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vision Meni se dopada Jovana ili Nevena i jedno od ta dva bi bilo ako bude devojcica. A za decaka ne znam, svidja mi se Uros, ali imamo dosta Urosa i u okolini i u familiji, tako da ne znam... Takodje Djordje i Nemanja. I Nikola je OK. Jedno vreme su se sve devojcice odazivale na ime Andjela! Totalna katastrofa!! Lepo ime, ali mi postade bez veze. I Anastasija je katastrofa. A iskreno i ova imena koja je Jance nabrojala mi se ne svidjaju. Svako ima svoj ukus... A meni Joana Moji kumovi su dali devojcici ime Andjela...lepo je ime, ali i mene nervira njegova precesta upotreba...Svi daju imena po kalupu...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2011 23:53:46
|
|
|
|
PoisonEve
|
vision za ime, jako je lepo!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.7.2011 0:42:15
|
|
|
|
mmms
|
za ime.Moja mladja se zove Masa. IZVORNA PORUKA: bens Mm jako želi devojcicu Mašu, tako da se nadam da će mu se želja ispuniti. Ime za dečaka je Dimitrije, ali je dr rekao da će biti devojka.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?