|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
18.3.2011 14:19:14   
vukosava
Moda se skroz promenila, ja recimo ne znam nikog moje godiste sa imenom od tri slova, znam samo brdo Ana... A Una Tea Mia itd ne poznajem licno nijednu... Mozda ni one kad porastu nece poznavati nijednu Mariju, Mirjanu, Biljanu, Ljiljanu, Svetlanu, Snezanu, Oliveru, Rajku, Dragicu, Zoricu i sl, sto su neka od najcescih  imena npr zena koje su moje godiste.Svoje ime da ne pominjem, ja licno ne poznajem nijednu...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 826
18.3.2011 17:40:12   
dacca
Moja tetka je vukosava user posted image
A ja se razmisljam Uros, Nadja, Milena

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 827
18.3.2011 18:07:47   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: vukosava

Moda se skroz promenila, ja recimo ne znam nikog moje godiste sa imenom od tri slova, znam samo brdo Ana... A Una Tea Mia itd ne poznajem licno nijednu... Mozda ni one kad porastu nece poznavati nijednu Mariju, Mirjanu, Biljanu, Ljiljanu, Svetlanu, Snezanu, Oliveru, Rajku, Dragicu, Zoricu i sl, sto su neka od najcescih  imena npr zena koje su moje godiste.Svoje ime da ne pominjem, ja licno ne poznajem nijednu...

to je moje ime user posted image

bubulence, hvala na mišljenju user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 828
18.3.2011 18:51:03   
bubulence

moje ime nije nabrojano ali je retko i poslednjih 20 god nisam cula da je neko dao to ime detetu a prosle godine su rodjene 2 devojcice sa tim imenom -Brankica.
isto tako sve cesce cujem da su se rodile Ljubice, meni je to jaaako lepo i nezno ime....
kao i npr Mirjana, Olivera, Ljiljana...  to su divna imena i nadam se da nece nestati...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 829
18.3.2011 19:12:48   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: bubulence

Moja mama se zvala Ljubica i ja sam rekla da će to biti jedno od dva imena koja budem dala svojoj user posted image  ali eto, dogodio se user posted image  pa su tim i muke oko imena veće. Ime Brankica mi se sviđa, imam kumu i rodicu s tim imenom i baš mi je pravo žensko, dosta je nježno. user posted image
moje ime nije nabrojano ali je retko i poslednjih 20 god nisam cula da je neko dao to ime detetu a prosle godine su rodjene 2 devojcice sa tim imenom -Brankica.
isto tako sve cesce cujem da su se rodile Ljubice, meni je to jaaako lepo i nezno ime....
kao i npr Mirjana, Olivera, Ljiljana...  to su divna imena i nadam se da nece nestati...

Direktna veza do poruke: 830
19.3.2011 15:11:18   
vukosava

IZVORNA PORUKA: dacca

ne zovem se vukosava, tako me neki zovu iz zezanja... slicno je tako sam krace

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 831
24.3.2011 22:24:16   
nencydrew
moja Ljubičica!user posted image

Direktna veza do poruke: 832
24.3.2011 22:25:45   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: dacca

ne zovem se vukosava, tako me neki zovu iz zezanja... slicno je tako sam krace

vukica?

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 833
27.3.2011 19:28:41   
nencydrew
Meni je lepo Anika, Lenka, Krunauser posted image Volim neobična

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 834
27.3.2011 19:42:51   
nela79
Mislim da smo na kraju odabrali, nas user posted image ce da se zove Matija...valjda :) Ako se ne predomislimo u ovih mjesec dana do porodjaja

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 835
7.4.2011 13:17:07   
nencydrew
Lenkauser posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 836
7.4.2011 13:48:35   
Maleno85
Mi jos nismo odlucili.. Tamara ili Natasa? A mozda se pojavi neko trece dok se porodim user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 837
8.4.2011 22:16:25   
pejičin
IZVORNA PORUKA: suncica82

Ja sam imala zelju da mi imena dece pocinju sa slovom D,inace i mi planiramo troje user posted image
Muz mi je Danijel a ja Dragana pa kao da budemo u fazonuuser posted image
Ipak nista od te ideje jer ce sincic biti Luka ...i jos nesto. Za devojcicu znam da ce biti Dunja. Priznajem da je tesko izabrati ime za deteuser posted image
M@rty meni su sva imena koja si napisala divna,posebno za devojcice.
[/quot

Suncice mi zivimo u De i isto smo trazili internacionalna imena, sinovi nam se zovu DAVID i FILIP, eto predlog na D, ako se dosada nisi porodila user posted image

(odgovor članu suncica82)
Direktna veza do poruke: 838
8.4.2011 22:18:34   
jelenadunja
Moja bebana je Dunja user posted image lep izbor user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu pejičin)
Direktna veza do poruke: 839
13.4.2011 13:34:20   
jance
htedoh da vam napisem nekoliko predloga za muska imena, koja su meni iskreno izuzetno lepa al su neki meni jako bliski ljudi i rodbina dali sinovima ta imena pa ja sada ne mogu: Filip, Joel, Benjamin, Natan (pise se i kao Nathan a cula sam i verziju Natanael), Robert, Simeon...
ako se setim napisacu jos koje user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 840
28.4.2011 17:51:09   
sunce ***
Mi smo mislili da sada bude Pavle, sta kazete?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 841
28.4.2011 18:59:14   
MASHKA
Pavle prelepo, user posted image   tako će mi se zvati sin ako ga ikada budem imala!

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 842
30.4.2011 16:56:13   
PoisonEve
Tata buba me je zamolio da ako bude musko bude Uros a zensko da ja smislim...Joj da samo znate kakva su mi sve padala na pamet...Sofija,Nora,Mina,Minja,Lena...i jos nista nisam odlucila!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 843
30.4.2011 18:59:42   
gagić
Iako još uvek ne znamo pol, znamo de ako bude curica biće Elena a za dečaka će izbor biti teži user posted image . Imena koja se sviđaju mm meni se ne dopadaju i obrnuto. Npr. njemu je jako lepo Vasilije i Veljko a meni Luka i Filip.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 844
30.4.2011 22:07:32   
Anoniman
MM je konacno pristao da ako bude zensko da se zove Sofija, a meni mogu jos da prodju Helena i Julija ili Julijana.

Ja bih ako je sin da bude Nikola (mada ako sestra rodi decaka uzece mi to ime) ili Maksimilijan, a to mm ne dolazi u obzir. On samo lupa imena tipa Milic, a meni je to bezveze. Tako da za muskim jos tragamo. Jedino oko cega se slazemo je Vuk ili Vukasin (njegova opcija Vucic user posted image ). Nekad ne znam da li me zeza ili je ozbiljan.

Moja mama je jednog Vukasina ceo zivot zvala Ugljesa user posted image

(odgovor članu gagić)
  Direktna veza do poruke: 845
1.5.2011 19:19:59   
ielena
mo mislili da sada bude Pavle, sta kazete?
IZVORNA PORUKA: sunce ***

Mi smo mislili da sada bude Pavle, sta kazete?

Moj zvrk se zove Pavle...

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 846
1.5.2011 19:57:48   
Ana RR
Mišu, meni je propast dati detetu ime na "ić". MM rođaci koji žive u Švici su detetu dali ime Pavić. Misliiiiiiiiiim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 847
1.5.2011 20:01:03   
Anoniman
Anci, mislim da se ovaj moj malo za*ebava. On se preziva Ilic (pa ce i dete) pa onda stalno ponavlja Milic Ilic i to mu je beskrajno zabavno. Muskarci. Od zenskih lupa Jevrosima i slicno.

Kad me smori ja mu samo kazem, mozes da ga priznas ili ne user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 848
1.5.2011 20:03:30   
Ana RR
user posted image user posted image Milić Ilić user posted image

Meni je Nikola jako lepo ime i da se mm ne zove tako to bi bio prvi izbor.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 849
1.5.2011 20:07:26   
jabudic
IZVORNA PORUKA: Ana RR

user posted image user posted image Milić Ilić user posted image

E, a ja stvarno znam jednog Milica Ilica, trener karatea user posted image
A i moj rodjak se zove Milic Mumin, nikad nisu znali sta mu je ime, a sta prezime user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here