|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
11.3.2011 14:49:07   
viking
Sunčice, ako ti nešto znači, meni se sviđa user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu suncica82)
Direktna veza do poruke: 801
11.3.2011 14:52:49   
New Mom
I meni!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 802
11.3.2011 14:56:14   
suncica82
Naravno da mi znaci vase misljenje user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 803
11.3.2011 14:57:35   
viking
Ja sam inače veliki fan dva imena user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 804
11.3.2011 14:58:33   
morena
Fora je! Jedinstveno.
Naš će biti Jakov.

Stigao nam je nas Jakov! :)

Direktna veza do poruke: 805
11.3.2011 15:13:35   
New Mom
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja sam inače veliki fan dva imena user posted image

user posted image

I Jakov je baš lepo ime.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 806
11.3.2011 21:47:00   
M@rty
Suncice mm i ja smo odlucili da nam se prvo dete zove Vuk, jer znamo da je decak, a ako budem imala jos dece , dace Bog, jer planiramo troje, za devojcice smo resili da se zovu Una i Tara, a ako budem imala jos decaka, zvace se Luka...

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 807
12.3.2011 17:14:48   
suncica82
Ja sam imala zelju da mi imena dece pocinju sa slovom D,inace i mi planiramo troje user posted image
Muz mi je Danijel a ja Dragana pa kao da budemo u fazonuuser posted image
Ipak nista od te ideje jer ce sincic biti Luka ...i jos nesto. Za devojcicu znam da ce biti Dunja. Priznajem da je tesko izabrati ime za deteuser posted image
M@rty meni su sva imena koja si napisala divna,posebno za devojcice.

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 808
12.3.2011 17:34:47   
Anoniman
hehehehhe i moj sinak je Luka user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 809
14.3.2011 20:48:51   
sanjaa
Meni se svidja Nikolina za devojcicu,Una,Elena,Julija,a za djecaka jos ljepsih imena.ALI kod nas je tradicija  da se imena daju po babi,dedi sa muzevljeve strane,tako da ni jedno koje se meni dopada ne dolazi u obzir .To je takva glupost,sto bi to ja dala ime mom djetetu po bilo kojoj babi ili dedi.user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 810
15.3.2011 10:36:41   
M@rty
Sanjaa, sta te briga za obicaje, pa zamisli da das detetu neko ime bas starinsko, pa da te ceo zivot kinji zbog toga kad odraste... Ja kakva sam ja ne bih pristala ni da se da ime po babama, ni po dedama, ni sa njegove, ni sa moje strane, pa taman doslo i do svadje sa njegovima i mojima... jer sta ima neko drugi da odlucuje kako cu ja moje dete da nazovem... To se samo ja i muz pitamo, eventualno kuma da l' se slaze... Ali posto je nama kum extra, slozio se da bude Vuk, kako mi hocemo, cak se i njemu svidja to ime... user posted image user posted image user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu sanjaa)
Direktna veza do poruke: 811
17.3.2011 13:34:41   
SanjaRuška

Mi još ne znamo da li smo bebac ili bebana, ali imena su tu... Tisa ili Konstantin!

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 812
17.3.2011 14:54:11   
vukosava
IZVORNA PORUKA: M@rty

Sanjaa, sta te briga za obicaje, pa zamisli da das detetu neko ime bas starinsko, pa da te ceo zivot kinji zbog toga kad odraste... Ja kakva sam ja ne bih pristala ni da se da ime po babama, ni po dedama, ni sa njegove, ni sa moje strane, pa taman doslo i do svadje sa njegovima i mojima... jer sta ima neko drugi da odlucuje kako cu ja moje dete da nazovem... To se samo ja i muz pitamo, eventualno kuma da l' se slaze... Ali posto je nama kum extra, slozio se da bude Vuk, kako mi hocemo, cak se i njemu svidja to ime... user posted image user posted image user posted image

kao ja na primer !!!!!!!!! u zivotu nisam upoznala nikog sa svojim imenom !!!! muska varijanta mog imena je hit - vidis i vi cete da ga date detetu a kad ste culi u zadnje vreme da je neko dobio zensku varijantu....

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 813
17.3.2011 20:58:53   
nela79
Eto kako sad da mi opstina ne da ime djetetu????
Napokon smo saznali da cemo opet dobiti djecaka, meni se svidjaju , I DALJE, Niksa i Kolja. Imena kratka , jasna i zvucna a nisu cesta. Zasto se nijedno ne svidja i mom muzu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 814
17.3.2011 21:41:39   
bubulence
nela draga, zato sto su ukusi razliciti user posted image
inace, Niksa mi je bas lepo ime, ali Koljauser posted image user posted image , izvini, ni meni se ne svidja..
ali opet kazem, ukusi su razliciti

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 815
17.3.2011 22:43:22   
mikica sa
ja ću da poludim. cijelu trudnoću se vrtimo oko imena Luka i Aleksandar a sad je mm palo na pamet da je i Andrej jako lijepo ime. uh, dođe mi da ga dobro istučem! user posted image user posted image user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 816
17.3.2011 22:45:36   
mikica sa
plus, neko veče je napravio cijelu listu i kao slučajno je ostavio na stolu, da ja vidim to prvo ujutro kad krenem u kupatilo, hm user posted image

ova imena je stavio: Darian, Daniel, Denial, Alek, Luka, Andrej, Saša, Aleks, Matej (a) a nigdje mojih Stefan, Vuk, Nemanja... ccc...

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 817
17.3.2011 22:47:39   
lenaa
I meni se svidja Andrej user posted image al svakako je lepo ime i Aleksandar, pa i Luka, moj savet je da nosi ime koje nece "ovde" zvucati "strano" a ni kod nas.

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 818
17.3.2011 23:15:49   
Malecka074
Meni je Andrej predivno ime. I npr. Aleksej zvuci super, ali ne verujem da bi ga iko zvao Aleksej, vec Aleksa i li Aco...user posted image David mi je isto lepo ime, Kratko i jasno, a nije cesto.
A od zenskih: Sara, Laura, Lana, Lara, Tea, Monika, Ina, Elena...

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 819
17.3.2011 23:19:00   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: lenaa

I meni se svidja Andrej user posted image al svakako je lepo ime i Aleksandar, pa i Luka, moj savet je da nosi ime koje nece "ovde" zvucati "strano" a ni kod nas.

e,baš zato,draga lenaa. htjeli smo ime da je neutralno i da ne znaju odmah odakle je.jednostavno neću da dijete žigošem imenom jer i sama znaš kako je to ovdje.
pusica tebi i user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 820
18.3.2011 6:51:57   
nela79
IZVORNA PORUKA: bubulence

inace, Niksa mi je bas lepo ime, ali Koljauser posted image user posted image , izvini, ni meni se ne svidja..

Bubulence za ukuse si upravu, nego stvarno sam htjela da smislim neko od imena koje nije cesto, da ne kazem koje je moderno u ovom periodu. Ne mogu da kazem da mi recimo Andrej ili recimo Sergej nije lijepo ime, ali vidis i sama pa svako trece dijete ce se uskoro tako zvati.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 821
18.3.2011 8:14:28   
vukosava

IZVORNA PORUKA: nela79

Eto kako sad da mi opstina ne da ime djetetu????
Napokon smo saznali da cemo opet dobiti djecaka, meni se svidjaju , I DALJE, Niksa i Kolja. Imena kratka , jasna i zvucna a nisu cesta. Zasto se nijedno ne svidja i mom muzu 

moje drugarice sin se zove Niksa, upravo se rodio

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 822
18.3.2011 8:29:23   
nela79
Ajde javi i mm, da vidi da ne smisljam samo ja "uvrnuta" imena user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 823
18.3.2011 9:09:01   
Debeljuca
mi jos nismo smislili... Kolja je Rusko ime...
zvucno jeste... ali otkud znam.... nekako mi je previse agresivno zvucno....

Mi smo samo resili da nam se sva deca zovu na Slovo na slovo....

na prvo slovo mog devojackog prezimena...

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 824
18.3.2011 10:05:32   
bubulence
IZVORNA PORUKA: nela79

IZVORNA PORUKA: bubulence

Bubulence za ukuse si upravu, nego stvarno sam htjela da smislim neko od imena koje nije cesto, da ne kazem koje je moderno u ovom periodu. Ne mogu da kazem da mi recimo Andrej ili recimo Sergej nije lijepo ime, ali vidis i sama pa svako trece dijete ce se uskoro tako zvati.

sa ovim se draga potpuno slazem, ne znam zasto nismo ni malo mastoviti sa imenima nego kada je neko ime popularno svi se tako zovu. moram sada da kazem, prosle nedelje nam se porodila kuma (neko staro kumstvo) i dobila cerkicu- Teodoru, skolski durgar mi je u nedelju javio da je postao tata, dobio je Teodoru, i jutros me ceka poruka na telefonu od nekadasnje komsinice da se porodila i zamislite- rodila se Teodora... to je kao jedno vreme Sare... Teodora je jako lepo ime i mi smo razmisljali o njemu ali odustali zato sto je jako cesto...
a u mojoj familji se za 2 godine rodilo jedno 4-5 decaka i svi su Luke, kao i sinovi moje 2 koleginice, moje drugarice... i svi rodjeni nedavno... a mi imamo toliko lepih imena...

mikica sa, darian je meni preeeediiiivno ime, ja sam razmisljala o njemu ali nisam smela ni da spomenem mm jer znam kako bi reagovao...

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here