Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 11:52:01
|
|
|
|
MarijaBg
|
Verovatno ce na kraju biti ili Jana ili Tijana. Ali ja nisam nekako odusevljena kad izgovorim neko od ta dva imena
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 11:52:53
|
|
|
|
Anoniman
|
To ti Olga navlacis vodu na svoju vodenicu Moja pra baba se zvala Olga
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 11:54:47
|
|
|
|
Olga75
|
Popadijo , pa vidi kako je lepo i zvucno , kazi sam o na glas Olgaaaa sve onako prefinjeno
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 11:55:01
|
|
|
|
MarijaBg
|
He, he noja kozmeticarka je Olga iz Rusije je i obozavam je
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 11:55:25
|
|
|
|
janajana
|
Moja kuma i ja bebu od pocetka zovemo Marica, posto mi je kuma Marija a zovemo je Marica kad se salimo Bilo je ime Marija u opticaju ali nam nesto glupo posto nam je kuma Marija
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 11:58:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Popadijo , pa vidi kako je lepo i zvucno , kazi sam o na glas Olgaaaa sve onako prefinjeno Sva se stresoh kad izgovorih Od uzbudjenja mislim
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:00:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Popadijo , pa vidi kako je lepo i zvucno , kazi sam o na glas Olgaaaa sve onako prefinjeno iskreno, ranije mi nikada ne bi palo na pamet ime olga... cini mi se da je Sloboda Micalovic svojim cerkicama dala imena Olga i Milla i od tada ne znam koje mi je lepse... kod mene ako druga bude devojcica velika je sansa da se tako zove.... hehe, jos ni prvo nisam rodila a vec imam ime za drugo...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:15:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imena za 5 komada pa ti vidi
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:18:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi oplele po imenima, a ja cu se najverovatnije u cetvrtak poroditi, a jos se nismo odlucili , imamo jos koji dan samo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:20:42
|
|
|
|
bubulence
|
miljana pozuri, vidis da mara ima vec smisljeno za svu decu, (ona ce caskom 5 komada da nastanca)... jeli kod vas bata ili seka? jeste li bar razmisljali o imenu?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:22:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence miljana pozuri, vidis da mara ima vec smisljeno za svu decu, (ona ce caskom 5 komada da nastanca)... jeli kod vas bata ili seka? jeste li bar razmisljali o imenu? Ako se za svako budem mucila godinu ipo ima da ih nastancam Ja sam se cisto obezbedila za neprdevidjene situacije tipa Miljana ja mislim da ti rece Milica
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:24:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Miljce, ja zaista smatram da ime za tvoje dete treba biti velicanstveno i u skladu sa maminim karakterom...Prema tome, trebala bi se zvati Katarina
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:24:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence miljana pozuri, vidis da mara ima vec smisljeno za svu decu, (ona ce caskom 5 komada da nastanca)... jeli kod vas bata ili seka? jeste li bar razmisljali o imenu? Seka je kod nas, imamo i mi 5 komada, ali nikako da seodluimo koje cemo, a onda moj brat upadne sa jos dva imena i baci nas u rebus , ali cekacemo da je prvo vidim pa cu tog trenutka odluciti
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:25:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara IZVORNA PORUKA: bubulence miljana pozuri, vidis da mara ima vec smisljeno za svu decu, (ona ce caskom 5 komada da nastanca)... jeli kod vas bata ili seka? jeste li bar razmisljali o imenu? Ako se za svako budem mucila godinu ipo ima da ih nastancam Ja sam se cisto obezbedila za neprdevidjene situacije tipa Miljana ja mislim da ti rece Milica PA da i ono nam je u opticaju , ali ja bih malo krace zbog prezimena da joj ne treba citava vecnost da se potpise
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:25:56
|
|
|
|
bubulence
|
kazu da je prvo najteze napraviti ostala deca se prave kao od sale, posebno kada se za to prvo mucite... vec sam negde pisala da moja poznanica 7 godina nije mogla da ima dece, sada ima 4 (za veoma kratko vreme) kaze da ostane trudna kada prodje pored one stvari . tako da Maro, nisi pogresila, posebno ako toliko planirate... ja bih volela troje ali ako nam to finansije budu dozvoljavale....
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:26:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma daj bre ja sam se potpisivala celu vecnos pa sam sad spala na sitnu knjigu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:27:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Miljce, ja zaista smatram da ime za tvoje dete treba biti velicanstveno i u skladu sa maminim karakterom...Prema tome, trebala bi se zvati Katarina Mogu Veki ja i tvoje da ubacim u igru, pa da mi cera bude pozitivna kao i ti
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:27:40
|
|
|
|
MarijaBg
|
Maro ti moras bar troje, za primer parohiji!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:27:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: bubulence miljana pozuri, vidis da mara ima vec smisljeno za svu decu, (ona ce caskom 5 komada da nastanca)... jeli kod vas bata ili seka? jeste li bar razmisljali o imenu? Seka je kod nas, imamo i mi 5 komada, ali nikako da seodluimo koje cemo, a onda moj brat upadne sa jos dva imena i baci nas u rebus , ali cekacemo da je prvo vidim pa cu tog trenutka odluciti znaces kada je ugledas.... joooj tebi se bas priblizilo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:28:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence kazu da je prvo najteze napraviti ostala deca se prave kao od sale, posebno kada se za to prvo mucite... vec sam negde pisala da moja poznanica 7 godina nije mogla da ima dece, sada ima 4 (za veoma kratko vreme) kaze da ostane trudna kada prodje pored one stvari . tako da Maro, nisi pogresila, posebno ako toliko planirate... ja bih volela troje ali ako nam to finansije budu dozvoljavale.... Mi smo se dogovorili za 5 Pa posle kako Bog da. Para ce valjda biti pa nece oskudevati niucemu. Mada po meni su deca najvece bogatstvo tako da za njih moze uvek da se nadje. Mene posle porodjaja ceka posao profesora tako da sa mojoj i njegovom platom uspecemo da se izborimo Samo neka ih Bog da i bice sve
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:28:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Maro ti moras bar troje, za primer parohiji! Mi se nasli na 5 Pa kud puca da puca
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:29:12
|
|
|
|
janajana
|
Ja cekam da se moja sestra javi i da vidim sta ce moj sestric predloziti, samo da ne bude neko Kanadsko ime
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:30:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: verolino Miljce, ja zaista smatram da ime za tvoje dete treba biti velicanstveno i u skladu sa maminim karakterom...Prema tome, trebala bi se zvati Katarina Mogu Veki ja i tvoje da ubacim u igru, pa da mi cera bude pozitivna kao i ti A pa ja cu da joj darujem neku osobinu kad budem dosla da je vidim,(malo da izigravam dobru vilu)....a pozitivnost ne moram (tu ce vec biti na mamu)... A ime Katarina je prelepo, otmeno i velicanstveno....Odgovara
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:30:49
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2011 12:31:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara Mi smo se dogovorili za 5 Pa posle kako Bog da. Para ce valjda biti pa nece oskudevati niucemu. Mada po meni su deca najvece bogatstvo tako da za njih moze uvek da se nadje. Mene posle porodjaja ceka posao profesora tako da sa mojoj i njegovom platom uspecemo da se izborimo Samo neka ih Bog da i bice sve e a ja posao nemam, fakultet je pametnica napustila i to kad mi je najbolje krenulo, videla sam da mogu i to mi je bilo dovoljno. ali cu da ga zavrsim!!! sigurno, a ako uspem i posao da dobijem ima bar troje da rodim... mada, ima mm fakultet pa crnci jadan kao da je samo osnovnu zavrsio...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?