Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.3.2011 14:49:07
|
|
|
|
viking
|
Sunčice, ako ti nešto znači, meni se sviđa
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.3.2011 14:52:49
|
|
|
|
New Mom
|
I meni!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.3.2011 14:56:14
|
|
|
|
suncica82
|
Naravno da mi znaci vase misljenje
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.3.2011 14:57:35
|
|
|
|
viking
|
Ja sam inače veliki fan dva imena
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.3.2011 14:58:33
|
|
|
|
morena
|
Fora je! Jedinstveno. Naš će biti Jakov.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.3.2011 15:13:35
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja sam inače veliki fan dva imena I Jakov je baš lepo ime.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.3.2011 21:47:00
|
|
|
|
M@rty
|
Suncice mm i ja smo odlucili da nam se prvo dete zove Vuk, jer znamo da je decak, a ako budem imala jos dece , dace Bog, jer planiramo troje, za devojcice smo resili da se zovu Una i Tara, a ako budem imala jos decaka, zvace se Luka...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.3.2011 17:14:48
|
|
|
|
suncica82
|
Ja sam imala zelju da mi imena dece pocinju sa slovom D,inace i mi planiramo troje Muz mi je Danijel a ja Dragana pa kao da budemo u fazonu Ipak nista od te ideje jer ce sincic biti Luka ...i jos nesto. Za devojcicu znam da ce biti Dunja. Priznajem da je tesko izabrati ime za dete M@rty meni su sva imena koja si napisala divna,posebno za devojcice.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.3.2011 17:34:47
|
|
|
|
Anoniman
|
hehehehhe i moj sinak je Luka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.3.2011 20:48:51
|
|
|
|
sanjaa
|
Meni se svidja Nikolina za devojcicu,Una,Elena,Julija,a za djecaka jos ljepsih imena.ALI kod nas je tradicija da se imena daju po babi,dedi sa muzevljeve strane,tako da ni jedno koje se meni dopada ne dolazi u obzir .To je takva glupost,sto bi to ja dala ime mom djetetu po bilo kojoj babi ili dedi.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.3.2011 10:36:41
|
|
|
|
M@rty
|
Sanjaa, sta te briga za obicaje, pa zamisli da das detetu neko ime bas starinsko, pa da te ceo zivot kinji zbog toga kad odraste... Ja kakva sam ja ne bih pristala ni da se da ime po babama, ni po dedama, ni sa njegove, ni sa moje strane, pa taman doslo i do svadje sa njegovima i mojima... jer sta ima neko drugi da odlucuje kako cu ja moje dete da nazovem... To se samo ja i muz pitamo, eventualno kuma da l' se slaze... Ali posto je nama kum extra, slozio se da bude Vuk, kako mi hocemo, cak se i njemu svidja to ime...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 13:34:41
|
|
|
|
SanjaRuška
|
Mi još ne znamo da li smo bebac ili bebana, ali imena su tu... Tisa ili Konstantin!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 14:54:11
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: M@rty Sanjaa, sta te briga za obicaje, pa zamisli da das detetu neko ime bas starinsko, pa da te ceo zivot kinji zbog toga kad odraste... Ja kakva sam ja ne bih pristala ni da se da ime po babama, ni po dedama, ni sa njegove, ni sa moje strane, pa taman doslo i do svadje sa njegovima i mojima... jer sta ima neko drugi da odlucuje kako cu ja moje dete da nazovem... To se samo ja i muz pitamo, eventualno kuma da l' se slaze... Ali posto je nama kum extra, slozio se da bude Vuk, kako mi hocemo, cak se i njemu svidja to ime... kao ja na primer !!!!!!!!! u zivotu nisam upoznala nikog sa svojim imenom !!!! muska varijanta mog imena je hit - vidis i vi cete da ga date detetu a kad ste culi u zadnje vreme da je neko dobio zensku varijantu....
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 20:58:53
|
|
|
|
nela79
|
Eto kako sad da mi opstina ne da ime djetetu???? Napokon smo saznali da cemo opet dobiti djecaka, meni se svidjaju , I DALJE, Niksa i Kolja. Imena kratka , jasna i zvucna a nisu cesta. Zasto se nijedno ne svidja i mom muzu ????
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 21:41:39
|
|
|
|
bubulence
|
nela draga, zato sto su ukusi razliciti inace, Niksa mi je bas lepo ime, ali Kolja , izvini, ni meni se ne svidja.. ali opet kazem, ukusi su razliciti
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 22:43:22
|
|
|
|
mikica sa
|
ja ću da poludim. cijelu trudnoću se vrtimo oko imena Luka i Aleksandar a sad je mm palo na pamet da je i Andrej jako lijepo ime. uh, dođe mi da ga dobro istučem!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 22:45:36
|
|
|
|
mikica sa
|
plus, neko veče je napravio cijelu listu i kao slučajno je ostavio na stolu, da ja vidim to prvo ujutro kad krenem u kupatilo, hm ova imena je stavio: Darian, Daniel, Denial, Alek, Luka, Andrej, Saša, Aleks, Matej (a) a nigdje mojih Stefan, Vuk, Nemanja... ccc...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 22:47:39
|
|
|
|
lenaa
|
I meni se svidja Andrej al svakako je lepo ime i Aleksandar, pa i Luka, moj savet je da nosi ime koje nece "ovde" zvucati "strano" a ni kod nas.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 23:15:49
|
|
|
|
Malecka074
|
Meni je Andrej predivno ime. I npr. Aleksej zvuci super, ali ne verujem da bi ga iko zvao Aleksej, vec Aleksa i li Aco... David mi je isto lepo ime, Kratko i jasno, a nije cesto. A od zenskih: Sara, Laura, Lana, Lara, Tea, Monika, Ina, Elena...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.3.2011 23:19:00
|
|
|
|
mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: lenaa I meni se svidja Andrej al svakako je lepo ime i Aleksandar, pa i Luka, moj savet je da nosi ime koje nece "ovde" zvucati "strano" a ni kod nas. e,baš zato,draga lenaa. htjeli smo ime da je neutralno i da ne znaju odmah odakle je.jednostavno neću da dijete žigošem imenom jer i sama znaš kako je to ovdje. pusica tebi i
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.3.2011 6:51:57
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nela draga, zato sto su ukusi razliciti inace, Niksa mi je bas lepo ime, ali Kolja , izvini, ni meni se ne svidja.. ali opet kazem, ukusi su razliciti Bubulence za ukuse si upravu, nego stvarno sam htjela da smislim neko od imena koje nije cesto, da ne kazem koje je moderno u ovom periodu. Ne mogu da kazem da mi recimo Andrej ili recimo Sergej nije lijepo ime, ali vidis i sama pa svako trece dijete ce se uskoro tako zvati.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.3.2011 8:14:28
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Eto kako sad da mi opstina ne da ime djetetu???? Napokon smo saznali da cemo opet dobiti djecaka, meni se svidjaju , I DALJE, Niksa i Kolja. Imena kratka , jasna i zvucna a nisu cesta. Zasto se nijedno ne svidja i mom muzu moje drugarice sin se zove Niksa, upravo se rodio
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.3.2011 8:29:23
|
|
|
|
nela79
|
Ajde javi i mm, da vidi da ne smisljam samo ja "uvrnuta" imena
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.3.2011 9:09:01
|
|
|
|
Debeljuca
|
mi jos nismo smislili... Kolja je Rusko ime... zvucno jeste... ali otkud znam.... nekako mi je previse agresivno zvucno.... Mi smo samo resili da nam se sva deca zovu na Slovo na slovo.... na prvo slovo mog devojackog prezimena...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.3.2011 10:05:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: nela79 IZVORNA PORUKA: bubulence nela draga, zato sto su ukusi razliciti inace, Niksa mi je bas lepo ime, ali Kolja , izvini, ni meni se ne svidja.. ali opet kazem, ukusi su razliciti Bubulence za ukuse si upravu, nego stvarno sam htjela da smislim neko od imena koje nije cesto, da ne kazem koje je moderno u ovom periodu. Ne mogu da kazem da mi recimo Andrej ili recimo Sergej nije lijepo ime, ali vidis i sama pa svako trece dijete ce se uskoro tako zvati. sa ovim se draga potpuno slazem, ne znam zasto nismo ni malo mastoviti sa imenima nego kada je neko ime popularno svi se tako zovu. moram sada da kazem, prosle nedelje nam se porodila kuma (neko staro kumstvo) i dobila cerkicu- Teodoru, skolski durgar mi je u nedelju javio da je postao tata, dobio je Teodoru, i jutros me ceka poruka na telefonu od nekadasnje komsinice da se porodila i zamislite- rodila se Teodora... to je kao jedno vreme Sare... Teodora je jako lepo ime i mi smo razmisljali o njemu ali odustali zato sto je jako cesto... a u mojoj familji se za 2 godine rodilo jedno 4-5 decaka i svi su Luke, kao i sinovi moje 2 koleginice, moje drugarice... i svi rodjeni nedavno... a mi imamo toliko lepih imena... mikica sa, darian je meni preeeediiiivno ime, ja sam razmisljala o njemu ali nisam smela ni da spomenem mm jer znam kako bi reagovao...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?