|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
15.7.2011 13:52:35   
GRGA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 701
15.7.2011 14:09:27   
d@d@

IZVORNA PORUKA: World

Ili je mozda ne vidim? Ili moze li se 'iskopati' nekako i kako? Ili to znaci da onda nemam ovulaciju nikako?! Mada po ovome moras imati tu neku sluz uvijek....
Ima li neko neki pametan odgovor?

user posted image user posted image user posted image -ako ti je dr rekla da je sve ok onda bi trebalo da je tako!Mislim da ti cajici nece skoditi a mogu povecati kolicnu sluzi!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 702
15.7.2011 17:02:14   
malenac76
world i kod mene je isti slucaj..kod mene se pojavi neka vodena sluz koja tako par puta samo odjednom iscuri i to je to ..brinula sam da nemam plodne sluzi ali gin mi rece da je to ok ..da je sluz oblozila iznutra ali dok slizne van svodeni se user posted image ni cajevi mi nisu pomogli , sad jedino imam jos vise tog vodenog

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 703
15.7.2011 17:05:24   
Nina...
Cuveni sekret user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 704
15.7.2011 17:07:04   
malenac76
ko o cemu mi o sadrzaju na gacicama user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 705
15.7.2011 18:47:49   
World

IZVORNA PORUKA: malenac76

world i kod mene je isti slucaj..kod mene se pojavi neka vodena sluz koja tako par puta samo odjednom iscuri i to je to ..brinula sam da nemam plodne sluzi ali gin mi rece da je to ok ..da je sluz oblozila iznutra ali dok slizne van svodeni se user posted image ni cajevi mi nisu pomogli , sad jedino imam jos vise tog vodenog

Sad kad spomenu, sjetila sam se da mi se prije desavalo ponekad da mi ves bude bas mokar bas tako, kao samo od vode... Mislila sam da se ono, kao, oznojim ili sta znam vec, ali onda mi se desavalo i kad je hladno... I nisam uspjela odgonetnuti sta je, mislis da je mozda to to?

Direktna veza do poruke: 706
15.7.2011 20:43:11   
malenac76
pa ako ti je to bilo oko ovulacije onda je to to user posted image  

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 707
15.7.2011 21:59:06   
World
E moja ti, pa da znam kad mi je ovulacija, ne bi me ni bilo na ovoj temi... hehehhehehehe
Nema to kod mene tako, ne dobijam redovno tako da i ako se desava, ja je sigurno nisam primijetila... :D

Direktna veza do poruke: 708
15.7.2011 22:09:24   
malenac76
mozda bi mogla da pocnes mjeriti BT ili raditi trakice ..cisto da vidis u kom dijelu ciklusa ti je ovulacija user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 709
15.7.2011 22:17:34   
Anoniman
Meni su cajevi dosta razvodnili sluz...I to je bolje...Sto je vodenastija i skliskija to bolje...

Direktna veza do poruke: 710
15.7.2011 22:18:32   
malenac76
vjerovatno su i meni jer prije nije bila takva tj nije bilo nikakve

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 711
15.7.2011 22:19:39   
World
Da... narucila sam trake, od sledece m pocinjem mjeriti... Nisam uspjela ni na folikulometriji jer su mi mjerili u onih desetak 'standardnih' dana i nista. Ja sam nesto utripovala da imam ovulaciju u one neke neuobicajene dane, ali ko zna.... Tako da sam odlucila idem sa trakama od prvog do posljednjeg dana, jedino tako ne mogu promasiti.

Direktna veza do poruke: 712
15.7.2011 22:21:40   
malenac76
to ti je najbolje - lovi dok je ne ulovis user posted image  

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 713
15.7.2011 22:24:58   
crna ruza

kod mene isto ovako
a jel mora biti takve sluzi dabi bila ovulacija, ako nema sluzi nema ovulacije ili???user posted image

Direktna veza do poruke: 714
15.7.2011 22:25:49   
Anoniman
Pa ako nema sluzi spermici ti nece stici do JC...

(odgovor članu crna ruza)
  Direktna veza do poruke: 715
15.7.2011 22:26:46   
Zell

ko o cemu mi o sadrzaju na gacicama user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 716
15.7.2011 22:27:11   
malenac76
ne to ne znaci to ...neko jednostavno ima manje sluzi , ili manje iscuri van ..bitno je da ona oblozi cerviks i unutra sta vec treba da oblozi user posted image  meni je gin rekla da oko toga uopste ne brinem ..pa i da nema vidljive sluzi kad se uzbudis ima je sasvim dovoljno za spermice

(odgovor članu crna ruza)
Direktna veza do poruke: 717
15.7.2011 22:36:23   
crna ruza
e tad je imam puno user posted image user posted image user posted image
valjda je to to, ja svoju dr nikad o tom nisam pitala

< Poruku je uredio crna ruza -- 15.7.2011 22:38:12 >

Direktna veza do poruke: 718
15.7.2011 22:37:30   
degu
World, prvo počni da piješ čajeve, to mnogo znači za sluz, plodna sluz je bitna da bi spermići stigli do JĆ, u pravu je Verka, isto tako ne mora da je bude nešto mnogo, tu je u pravu malenac, važno je da obloži cerviks, slobodno prstićem proveravaj, nije to ništa strašno, proveriš grlić svakako i onda ćeš videti jel ima sluzi.
I pridruži se devojkama u merenju Bazalne Temperature, tu nema da omaneš.
Jel ti ono imaš PCO?
Pitam jer te trakice mogu da daju lažno pozitivan rezultat, jer je nama sa PCO povećan LH svakako, ja sam se tako zeznula kad sam kupila maybe baby koji mi je konstantno pokazivao ovulaciju.
Na koliko su ti ciklusi?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 719
16.7.2011 0:58:31   
World
E sad si me dotukla sa lazno pozitivnim trakama...... user posted image
Taman sam odredila strategiju sa njima..... Imam PCO, dobijam kako kad, na 50-60 dana ili nekad prodje i 3-4 mjeseca, nikad se to ne zna... Ponekad (ali vrlo rijetko) dobijem svaki mjesec, a i to je bilo uglavnom nakon nekih tableta. A sto se tice maybe-baby, koristila sam i njega, ali sam odustala, pljuvala sam mjesec dana svaki dan i sve do jedan je bio plodan...
A jesi li ti koristila LH traje ili samo mislis na osnovu maybe baby da moze pokazati lazno pozitivno?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 720
16.7.2011 1:06:20   
degu
World ja ih zbog toga nisam ni naručivala. Baš mi je krivo što sam te smorila sad user posted image

Kad imaš PCO LH ti je povišen svakako a te trakice reaguju na LH, ti sa njima probaj ovaj mesec pa ćeš videti. Ne znam koje si naručila, jedino one najmanje osetljive mogu kod nas da dođu u obzir. E baš mi je sad krivo user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 721
16.7.2011 1:17:37   
World
Ma nisi me smorila, nego ja skontala da krenem svaki dan da pratim, pa da vidim sta se desava, a taman cu i na folikulometriju....I da se druzim sa muzem svaki dan (ovo ne moze da omane, hehehheheheh)..... Ambiciozan poduhvat, nema sta, nadam se samo da ce moj dragi moci izdrzati tempo koji sam zamislila....... E, pa ako na kraju ne bude nista od svega toga, pa sta da radim.... Tjesi me samo sto sam vec 1 bila trudna, doduse bila je vanmatericna, ali to je bar znak da mogu.... Boze sacuvaj, bas grozno zvuci ovo sto sam napisala, ali znas sta sam htjela da kazem.......
I da, posto sam vec isplanirala odmor (racunajuci da ce mi kasniti m. bar 15 dana), a stomak me nesto bolucka, samo se nadam da ovaj put necu dobiti na vrijeme, u tom slucaju mi propade ili gore navedeni plan ili odmor.... user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 722
16.7.2011 1:23:49   
degu
user posted image
e pa stvarno ako user posted image dođe baš kad kreneš na odmor, a kasni toliko, e onda stvarno user posted image
A što ne piješ lekiće neke da ti regulišu ciklus ili već hiljaditi put danas ti kažem da uzmeš virak, od njega dobijaš sigurno redovno, iščitaj malo na netu o njemu, videćeš da je dobar za razne stvari. Ma ja se kunem u njega user posted image
Nisam imala ovulacije po 6 meseci, a od njega redovno.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 723
16.7.2011 1:38:42   
World
Pila sam godinama povremeno nesto za regulaciju, ali jako lose reagujem na sve te hormonske tab. Rekli su mi da ce se sve to srediti nakon sto se porodim, inace nema vajde. Hocu, probacu virak, samo da prodjem ovaj mjesec sa kolomifenom i ostalim (negdje procitah da ne bi trebalo da se konzumira istovremeno). Inace, moja drugarica koja je isto godinama imala problema, pila je virak, tj. vrkutu (nadjoh da je to isto) i dobili su djecaka jednog preslatkog :), ona mi je rekla prva za tu biljku. Cim dodje na red pocinjem piti.. :)

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 724
16.7.2011 1:41:18   
ivasd
Kupi zeno cajeve kad ti Degu kaze ja je slusam ....ona kaze popi pivo ja popijem kaze popi macu ja pijem i na kraju videces user posted image user posted image nema da pogresis ...user posted image

iva

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here