|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
28.6.2011 1:01:49   
dunja RR

Zatvorena granica između Makedonije i Grčke na 48 sati user posted image

Mora se ići preko Bugarske....

Ja se ne sećam da je ovo bilo najavljeno....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 751
28.6.2011 1:10:52   
gagana83
Opet slicno sra*e kao prosle godine.
Kazu da na granici propustaju automobile na svaka 2 sata, na sta li to lici...u spicu sezone.

Ocekuje se da vlada u sredu izglasa novi plan stednje i tada bi trebalo da se sredi situacija, bar se nadam da ce tako biti.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 752
28.6.2011 8:29:04   
minavb
Ja u nedelju treba da idem na more. SPalicu sve grke ako moramo da otkzemo zbog njihovih gluposti.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 753
28.6.2011 12:05:34   
Anoniman
samo ova dva dana strajkuju i nije skroz zatvorena granica. ali su opet napravili haos i na aerodromima, a izgleda i u nekim lukama. user posted image  moji dolaze u petak pa se nadam da ce sve biti ok. jedino sto mi je mm juce rekao da ce mozda opet biti nestasice benzina jer su kreteni od vozaca cisterni opet izgleda najavili neki njihov strajk.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 754
28.6.2011 12:11:37   
daca77
A jel'bio neko na letovanju u Ljoret de Maru?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 755
28.6.2011 12:13:32   
Nensi*
Bila sam ja Daco,super jeeeeeeeeee user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 756
28.6.2011 12:14:20   
daca77
Nije hladna voda, Nensi?

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 757
28.6.2011 12:15:50   
Nensi*
Ma jok,bila je super,ne znam kad ti ides,ja sam isla pre 3 godine od 26 jula.
Cek da nadjem par slicica da vidis kako to otprilike izgleda.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 758
28.6.2011 12:18:40   
daca77
Ja idem 06.jula...ali, citam na netu da je hladna voda u poredjenju sa Grckom i Turskom

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 759
28.6.2011 12:26:31   
Nensi*
Nisam bila ni u Grckoj ni u Turskoj,ali ja koja sam zesca smrzotina i ulazim u vodu po 15 minuta ovde nisam imala problema...
Evo par slika sa plaze

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ovo je odmah iznad plaze,kao setaliste

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 760
28.6.2011 12:29:36   
Nensi*
Evo jos par slika

Vidi kako je cista voda

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ovo je na kraju plaze kod stena,i iza mene mozes otprilike da vidis kolike su plaze,imas ovu manju i onu vecu

user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 761
28.6.2011 12:32:46   
Nensi*
Barselona ti je na sat vremena voznje od Lloreta user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 762
28.6.2011 12:32:51   
daca77
Bas je lepo, Nensi...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 763
28.6.2011 12:35:30   
mala83
Nensi deluje skroz superuser posted image  mi idemo za dve nedelje u Barselonu, mozda i svratimo do Lloreta mada ima i pored gradic Siges koji ima isto slatku plazicu ...

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 764
28.6.2011 12:36:09   
Nensi*
Ja bih sutra otisla opet bez razmisljanja.
Jel ides direktno tamo ili u onoj turi Italija,Francuska,Spanija?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 765
28.6.2011 13:07:16   
dunja RR
Ako možete da birate između Lloreta i Callelle birajte Callellu obavezno, mnogo je lepša a i bliža Barsi. Od Calelle do Barse ide brzi voz i stiže za malo više od pola sata, karta je 3 eura. Pruga svo vreme vodi pored prelepih plaža. Iz Loreta ne ide voz, zato bi uvek izabrala Calellu, malo je veća od Loreta i dosta prostranija, ima lepši stari grad.

Calella rules user posted image user posted image

P.S. ti vozovi nisu kao naši, čisti su i super izgledaju a idu kao munja i tačni su u sekund;)

< Poruku je uredio dunja RR -- 28.6.2011 13:09:34 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 766
28.6.2011 13:12:31   
dunja RR
Daco, što se tiče vode hladnija je nego u Grčkoj i Turskoj, ali meni je bila ok, jedino su me talasi popodne malo nervirali.

Mene su plašili da je voda ledena ali nije, stvarno, sasvim je ok, bar meni i mm.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 767
28.6.2011 13:25:44   
aster
Da li je neko išao u Rim u avgustu? Tada im je kolektivni godišnji odmor, pa me zanima da li normalno rade muzeji i ostale ustanove?

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 768
29.6.2011 13:41:08   
Vučko.ba.
Dobih zadatak od naše Tashe da Vama koje putujete u Grčku, a koje konzumirate cigarete ili ti pušiti da ponesete cigare jer citiram:

"Ovde je karelia mentol 3,30 eur, a u ns je 160din, sto je oko 1,5eur"

eto...veli da joj je super, slike su divne, al to će ona postavljati, plaža, more, valovi ....itd...itd...uglavnom uzivaju

e sad mi voda curi na usta, samo da dozivim godisnji pa da idem dupe da osolim

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 769
1.7.2011 8:35:47   
isidora88
sta mislite o egiptu i turskoj? gde je najbolje i najjeftinije a da je pristojan smestaj i da je lepo more za bebu? ja videh da je egipat 250 eura po osobi sa prevozom,smestajem i osiguranjem,to stvarno nije puno ali ne znam kakva je tamo sad situacijauser posted image
ja sam pre za tursku ali ne znam kakve su cene tamo,ima li neko preporuku?

mm me napao da idemo bolje negde preko nego u CG,sad ak nadjem nesto propasce mi rezervacija sto sam platila zbog njegauser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 1.7.2011 8:37:00 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 770
1.7.2011 8:39:14   
Jeca*
ja isto mislim sto i tvoj muz. Nama je egipat "PLAN B". U hurgadi je mnogo lepo, ali mislim da u egipat bolje da ides u septembru, sad je pretoplo, pogotovo sa bebom. Turska je znatno skuplja, cini mi se, ali jednako dobra varijanta. Naravno, obe varijante iskljucivo avionom.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 771
1.7.2011 8:50:02   
minavb
Egipat! Meni je zao sto ne idemo u Egipat ove godine, ali sledece idemo sigurno. Moja preporuka je El Gouna, pored Hurgade je, privata nje posed i sve je samo za turiste. Rusa skoro i da nema.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 772
1.7.2011 9:24:07   
isidora88
u avgustu bismo isli,od10.avgusta je mm na godinjemuser posted image
da li postoji nesto do 600 eura za nas dvoje a da je ukljucen i avionski prevoz?(bebe valjda nigde ne placaju)
ne znam ni sama gde cemo kad me on skroz poremetio sadauser posted image
ne planiram da trosim vise od toga jer imam neke druge planove kad se vratimo sa mora,ako se u ovu cenu uklopimo super a ako ne onda definitivno CGuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 773
1.7.2011 9:32:51   
Anoniman
Ja sam bila u Egiptu dva puta i super je. Mislim da sam oba puta isla u septembru (inace uvek tad idem na mora, pretoplo mi je ranije a i guzva). Mi smo isli na ronjenje sa bocama. Ali nevezano od toga, plaze su super, more toplo i cisto, puno raznih riba, usluga odlicna, hrana va hotela isto (u hotelima bude malo jednolicno). Ja sam bila u Sharm el Sheik i jedino ako ne ronis i ne ides na neke krace izlete, a nisi neko ko moze da lezi na plazi, tamo ces se izbosti. Nema nista. Ima kafica i to, ali meni je i to dosadno user posted image

Direktna veza do poruke: 774
1.7.2011 9:34:06   
minavb
Isidora, sumnjam da ti mi mozemo pomoci da nadjes aranzman za 600eura, ali sigurna sam da ce neka agencija imati nesto za tebe.user posted image

Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...
7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here