|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
16.6.2011 11:24:28   
briseljancica
zene pomagajte!
idemo na more u grcku-na tasos pa me zanima ima li tamo da se kupi nestle zitarice? ovde u bg sam nasla samo jednu vrstu tih nestle i to onu koju ona nece, a od drugog proizvodjaca nece ni da pomirise.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 726
16.6.2011 11:27:06   
*Alexx*
Bri, jesi li gledala u Aksi, imali su nekoliko vrsta tih NEstle, baš juče sam gledala user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu briseljancica)
Direktna veza do poruke: 727
16.6.2011 11:33:50   
briseljancica
gledala sam Alexx, nadjoh samo neke sa pirincem i kukuruzom, a vidim da na sajtu ima vise vrsta?
a ima li neko link za neki supermarket npr u solunu da pogledam tamo?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 728
16.6.2011 12:03:03   
jance

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Evo naidjoh na jedan dobar link za sve roamingerke  user posted image

Uporedni pregled cena roaminga

da, mislim da vec i ima tema za to, al da i ovde upozorim.. ako imate VIP, nemojte da koristite net ako su vam zivot i krvavo zaradjeni novac mili. deru ko nenormalni.. a i ocitavanja kasne. ako bas morate na net preko mobilnog, kupite neku karticu tamo pa koristite samo za to. to se isplati. mi smo jaako lose prosli u HR sa netom preko mobilnog.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 729
22.6.2011 17:09:29   
New Mom
Odosmo večeras.user posted image Jedva čekam. A opet, diže mi se kosa na glavi pri putu sa ovom mojom šmizlom.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 730
22.6.2011 17:17:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: briseljancica

zene pomagajte!
idemo na more u grcku-na tasos pa me zanima ima li tamo da se kupi nestle zitarice? ovde u bg sam nasla samo jednu vrstu tih nestle i to onu koju ona nece, a od drugog proizvodjaca nece ni da pomirise.

ima sigurno. ovde (u solunu) po svim supermarketima ima veliki izbor zitarica, a najrasprostranjenije su nestle i kelogs kojih ima u svakom supermarketu, dok recimo weetabix koji se meni svidja nema bas svugde.
evo ti link za jedan supermarket http://www.masoutis.gr/

new mom, srecan put!

< Poruku je uredio ksena -- 22.6.2011 17:20:52 >

Direktna veza do poruke: 731
22.6.2011 19:04:42   
Alexis79
IZVORNA PORUKA: briseljancica

zene pomagajte!

kad idete na Tasos.
Mi polazimo u petak i bicemo u Pefkariju.VI?

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

Direktna veza do poruke: 732
22.6.2011 20:36:00   
viking
Srećan put, draga! Lep provod!

IZVORNA PORUKA: New Mom

Odosmo večeras.user posted image Jedva čekam. A opet, diže mi se kosa na glavi pri putu sa ovom mojom šmizlom.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 733
23.6.2011 0:55:30   
briseljancica
Kseno hvala, srce si!
Alexis idemo u Skala Panagiju .Krecemo u ponedeljak uvece i nadamo se da stizemo u utorak ujutru na rodjendan nasem prasetu user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 734
24.6.2011 12:51:48   
Anoniman
Zene, da li je neka od vas bila u Marmarisu?
Kako je tamo? Sta ima da se vidi?
user posted image

Direktna veza do poruke: 735
24.6.2011 13:45:18   
pepeljuga
Mene zanima da li je neko isao u Tursku sa malim detetom, gde i kakva su vam iskustva? user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 736
24.6.2011 19:53:27   
Shishica
De ste zene!
Javljam se sa mora, najzad smo tu .. ali smestaj je uyas, imamo mrave, yaboravila sam cetku ya kosu, kamencic nam raybio soferku u putu.. Ema je na playi nesnosna..ponela sam stvari i viiiise nego potrebno.. javljam se kad dodjem da vam prenesem sve utiske i dam savete po onom gde sam ja pogresila i tako..

Ema i voda i ostalo..pisacu kad dodjem user posted image

Ljubim vas!!!!

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 737
24.6.2011 22:09:32   
Alexis79
Mi nocas palimo na Tasos.
Prenosim utiske cim dodjem ,a poslacu i po neku slicicu ako tamo bude neta

Ljubim vas

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 738
24.6.2011 22:19:12   
marince1
IZVORNA PORUKA: maky92

Zene, da li je neka od vas bila u Marmarisu?
Kako je tamo? Sta ima da se vidi?
user posted image

Bili su nasi matorci,plaza nije nesto.Ovako je ok.
Obavezno idite na Pamukale,jes da nije bas blizu,ali vredi

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 739
24.6.2011 22:25:29   
bajkica
bila sam ja pre par godina, sto se mora tice mirno je nema talasa
a poseti pamukale i ostrvo kornjaca- bilo je kupanja u nekom blatuuser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 740
24.6.2011 23:54:09   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Shishica

De ste zene!
Javljam se sa mora, najzad smo tu .. ali smestaj je uyas, imamo mrave, yaboravila sam cetku ya kosu, kamencic nam raybio soferku u putu.. Ema je na playi nesnosna..ponela sam stvari i viiiise nego potrebno.. javljam se kad dodjem da vam prenesem sve utiske i dam savete po onom gde sam ja pogresila i tako..

Ema i voda i ostalo..pisacu kad dodjem user posted image

Ljubim vas!!!!

Jooj bezveze...navijam da vam ostatak letovanja prodje kako treba.

Alexis, sretan put, lep provod i mirno more zelimuser posted image

Informacija za one koji ce ovog leta kolima na Krf, Lefkadu ili Pargu- pogledajte u nedelju na RTS-u emisiju SAT.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 741
24.6.2011 23:59:22   
choopa choops
Shishi nemoj da se nerviras, mozda je to samo pocetak, sigurno ce biti bolje kasnije user posted image

Sto kaze gagana (bas smo o tome pisali u temi o CG), imate na RTS-ovom sajtu snimak emisija (neke su od prosle godine) za Grcku, Hrvatsku, Crnu Goru i nisam sigurna ima li i za Tursku?. Vrijedi pogledati prije puta svakako user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 742
25.6.2011 13:12:46   
dunja RR

Krenule su Lastminute ponude sa ogromnim popustima za Grčku; Skiatos u julu pojeftinio sa 219 na 159 eura, smeštaj+prevoz (bez trajekta koji je 45eura)

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 743
25.6.2011 13:23:52   
LillyT
Ove godine nemamo baš puno vremena za more (iako smo planirali 2 nedelje), tako da ćemo morati da se zadovoljimo sa 7 do 10 dana. Izbor je opet pao na Sitoniju, ali još nismo konačno odabrali mesto. Za sada su u izboru Toroni i Agios Nikolaos. U Toroniju nismo bili, a AN smo išli da vidimo prošle godine. Sitonija je super za klince, plaže su fantastične. Idemo kolima, jedva čekam da upalimo makinu i otisnemo se do tamo.... treba dočekati kraj avgusta

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 744
25.6.2011 13:41:06   
pepeljuga
Mm je dobio odmor od 2.jula, ja sam dosla na fiks ideju da odemo negde desetak dana jer posle toga pocinjemo da radimo i gotovo jeee user posted image Naravno, on misli da nisam normalna jer hocu na more u sred renoviranja stana i sredjivanja papirologije, znam da nisam ali hoooocuuu user posted image
Elem, ubih se dva dana trazeci nesto za 2. jul, moramo tada jer smo ograniceni vremenom i ne mogu da verujem da nema n-ista tada user posted image Hocemo avionom jer necu da maltretiram dete kolima ali nema nista tog dana, eventualno 3.7., osim Kosa, koji je lep ali bili smo i ne ide nam se opet. Smrrrcccc
Ima li neko neki predlog??

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 745
25.6.2011 15:20:26   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Shishica

yaboravila sam cetku ya kosu

Od svega navedenog, ovo je najgore user posted image ....ma koja crna četka za kosu na moru, gde još da se feniraš na 100 stepeni.
Samo pozitivno Šiši, ne daj se, nadam se da pehova više neće biti.

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Mene zanima da li je neko isao u Tursku sa malim detetom, gde i kakva su vam iskustva? 

Ja sam bila bez deteta nekoliko puta i super mi je bilo. Moja preporuka je Antalija ili nešto blizu Antalije jer je to jedini aerodrom u tom delu pa da se ne smarate busom do Alanje. More je čisto, lepe plaže, ma Turska je user posted image
U Bodrumu sam bila samo na aerodormu, a Kušadasi mi je bezveze za decu, tamo idu školarci.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 746
25.6.2011 23:31:23   
choopa choops
Upravo je na RTSu SAT emisija o putovanju u Grck, pa kome treba...user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 747
26.6.2011 14:24:29   
gagana83
IZVORNA PORUKA: gagana83

Informacija za one koji ce ovog leta kolima na Krf, Lefkadu ili Pargu- pogledajte u nedelju na RTS-u emisiju SAT.

Greska. Ove nedelje ide patrola do Crne Gore pa koga interesuje neka pogleda.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 748
26.6.2011 16:45:17   
LillyT
Da se nadovežem na Gaganu, imate novine SAT i tu je detaljno opisan put do Grčke (korisno za nas koji nemamo GPS), bar je tako bilo prošle godine. Mislim da je sada dat put za Krf, PArgu, Polihrono i .. još nešto.
Mm i ja smo kupili novine, ja sam malo gledala neku mapu na netu i krenuli mi tako. Jedan vozi, drugi baci pogled na novine i stigosmo mi na Sitoniju (a plan puta je bio za Kasandru, tako da smo posle pratili znake). Najkorisnija info nam je bila kod onog uključenja kod Soluna, gde se umesto u krajnju desnu, uključujemo u krajnju levu (najbržu traku), što je malo čudno, pa samo opališ po gasu i bežiš od ovog pozadi (koji te juri sa 200km/h). Naravno, može se snaći i bez novina, ali nije loše imati ih kod sebe. I da, u Grčkoj uz put nigde nije bilo plina, pa smo se natankovali u Makedoniji (i to smo pročitali u novinama)

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 749
26.6.2011 18:39:19   
Ana RR
Tako smo mi prošle godine putovali na Lefkadu, revija Sat kod mene u krilu, mm mi govori šta da pogledam i da mu pročitam. Mnooooogo lakše nego sa mapom, ja mogu naopačke da je okrenem i neću to primetiti user posted image mm je expert, svuda bi se snašao.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here