|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
14.6.2011 12:47:32   
jance
vidi vrlo moguce.. posto je mm na godisnjem, nemamo kud da zurimo, mozemo da ostanemo i duze od planiranih 4 dana, mozda se na kraju i dogovorimo... user posted image
jooj ne mogu da opisem kolko sam sada srecna.. vec sam se bila pozdravila sa morem za sledece 2 godine..

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 701
14.6.2011 12:49:09   
vonavoj
super,ja se bogami ne pozdravljam sa morem tako lakouser posted image user posted image user posted image sva sreca da mi je sestra rodjena na moru! i uvek cu imati gde da se kupam..mada mi tamo moramo i da pomognemo,jer se bave poljoprivredom,ali zdravo i korisno spojimo!user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 702
14.6.2011 12:54:30   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Alexis79

I ja sam zaljubljena u Grcku jos dok sam bila malji deca user posted image .
Stvarno ima puno toga da se vidi .
Mi smo krenuli po ostrvima pa cemo videti koje je sledece.

Ja sam sve skontala da ces ti u Spaniju ovo godine user posted image
Taman cu da cujem o Skiatosu iz prve ruke pa da ga planiram za sledecu godinu.

Prošle godine smo bili, možda opet nekada u futuru, ali samo Barsa, malo mi je bilo Barse:)

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 703
14.6.2011 12:59:28   
Alexis79
A kad ides ti na more?

Mi palimo za 10 dana i ne mogu da docekam.
Greece here I am user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 704
14.6.2011 13:03:57   
Anoniman
i konacni izbor (nadam se) je pao na Afitos, mesto na pocetku Kasandre, otprilike na pola puta od Soluna do Pefkohorija. Mesto je malo drugacije od ostalih na Halkidikiju, a relativno nam je blizu tako da mozemo i kolima.
user posted image

user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 705
14.6.2011 13:04:42   
gagana83
Alexis sitnouser posted image

Mi tek za 2 meseca.
Mi uglavnom idemo sredinom ili krajem avgusta, i svaki put kazem da cemo sledece godine u junu, da ne cekam toliko i opet se na kraju odlucimo za avgust.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 706
14.6.2011 13:07:16   
Suncepravde
Ja sam bila prosle godine na Kefaloniji, u mestu Skala. Kupali smo se na toj plazi gde je sniman film. Bilo je super!!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 707
14.6.2011 13:12:20   
Alexis79
Joj kseno kazes blizu ...pa lako je tebi kad si vec u Grckoj  user posted image .
Celog svog zivota mastam da zivim na moru ili makar da imam neki svoj kucerak blizu neke plaze

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 708
14.6.2011 13:14:36   
Alexis79
gagana mi jedva docekamo i taj kraj juna.
Mi praktikujemo tako da uhvatimo kraj juna za dalje destinacije  ,pa da pocetkom septembra odemo negde blize.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 709
14.6.2011 13:50:44   
Anoniman
alexis, nemoj da mislis da se ja kupam nesto mnogo cesce od vas. i prethodnih godina do halkidikija smo mogli samo vikendom i to obicno subotom malo odemo do grada, a nedeljom na kupanje. e, onda se tu potrefi da ili pada kisa (prosle godine skoro svaki vikend je padala, a radnim danima padas u nesvest od toplote), a onda je i to mucenje jer svi iz soluna krenu u isto vreme ka halkidikiju pa put za koji ti inace treba pola sata prevalis za sat i po. jedne subote je mom bivsem uceniku trebalo vise od 4 sata do pefkohorija user posted image

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 710
14.6.2011 14:39:56   
nina26
Ksenci, Athitos je super mesto ja ga isto obozavam, i jeste drugacije od ostalih mesta. Samo je mnogo malo, ali dobro ko voli nek izvoli user posted image

Imam tamo jedan hotelcic sa bazenom gde idemo stalno, ako hoces mogu da ti dam kontakt. Mi smo tamo prosle god proslavili godisnjicu, moze da se desi i ove user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 711
14.6.2011 14:54:01   
Anoniman
mi smo rezervisali u nekom koji se zove Filoxenia studios, a gledali smo jos jedan mislim da se zove Stratos hotel. Taj drugi ima bazen, ali to meni nista ne znaci jer mi je dr rekla - nikako u bazen user posted image  I po dobroj ceni smo rezervisali za avgust, 55 e po noci.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 712
14.6.2011 15:03:28   
nina26

IZVORNA PORUKA: ksena

mi smo rezervisali u nekom koji se zove Filoxenia studios, a gledali smo jos jedan mislim da se zove Stratos hotel. Taj drugi ima bazen, ali to meni nista ne znaci jer mi je dr rekla - nikako u bazen user posted image  I po dobroj ceni smo rezervisali za avgust, 55 e po noci.

e ovaj hotel se zove Stamos. Poznat mi je i taj tvoj ali ne mogu da se setim koji je bese.

dobro ste to nasli, mada je meni i to mnogo 55 eu, sobzirom da im hoteli, pansioni, sobe i nemaju neki standard.
Npr. kakve hotele imaju Turci, ne moze da se poredi sa Grckom, pogotovu sa Halkidikijem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 713
14.6.2011 15:07:48   
Anoniman
znam, ali mi u avgustu nikad nismo nasli nista jeftinije jer je to visoka sezona, a ne bismo bas u neku rupu da idemo. user posted image  hotele smo gledali preko booking.com i za datum koji smo naveli nam je dao samo par mesta.

evo sad sam gledala u tom Stamos hotelu, ne daje da postoje slobodne sobe, a cena je 70 evra.

< Poruku je uredio ksena -- 14.6.2011 15:10:08 >

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 714
14.6.2011 15:39:13   
nina26
juuu 70 eu, hororuser posted image

nama daje jeftinije, a tamo obicno idu stranci pa su mu zato cene nabudzene.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 715
14.6.2011 15:42:23   
Anoniman
ne znam, mozda je i do perioda. kad vi obicno idete tamo?

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 716
14.6.2011 15:53:13   
nina26

IZVORNA PORUKA: ksena

ne znam, mozda je i do perioda. kad vi obicno idete tamo?

pa nama je godisnjica braka 5.07 pa tada pocetak jula

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 717
14.6.2011 16:01:38   
Anoniman
mislim da od sredine jula pocinju da rastu cene. u svakom slucaju, zadovoljna sam sa ovih 55 e, ionako mi nikad ne idemo na nesto mnogo dana. user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 718
14.6.2011 16:30:47   
choopa choops
Evo naidjoh na jedan dobar link za sve roamingerke  user posted image

Uporedni pregled cena roaminga

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 719
14.6.2011 16:45:08   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Alexis79

gagana mi jedva docekamo i taj kraj juna.
Mi praktikujemo tako da uhvatimo kraj juna za dalje destinacije  ,pa da pocetkom septembra odemo negde blize.

Eh, tako smo i mi nekad radili - kraj juna pa kraj avgusta, ali od kako se Una rodila idemo samo jednom. Nema se vremena(citaj para)

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 720
14.6.2011 17:06:53   
Nina...
55 e u avgustu je super deal user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 721
14.6.2011 17:08:47   
nencydrew
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Kad bar jedna baba bude slobodna da ide sa nama da je cuva user posted image Ja moju planiram tek one druge godine, tada ce imati oko godinu i po. Mislim kad je mala da je njoj svejedno a meni je smor, pa mi se varijanta sa starijom bebom cini super.

IZVORNA PORUKA: nencydrew

Devojke, kada biste najranije vodili bebu na more?
user posted image

I ja ovakouser posted image bar godinu dana da ima, da prohoda po mogućstvuuser posted image

A baka servis je dobar i za neki izlaz uvečeuser posted image

< Poruku je uredio nencydrew -- 14.6.2011 17:09:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 722
16.6.2011 10:38:41   
dunja RR
Jecka jel ideš u Calellu? Moramo uskoro da pijemo kafu da mi ispričaš o Skiatosu a ja tebi o Calelli user posted image

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 723
16.6.2011 10:46:56   
Jeca*
Dogovoreno! user posted image
Calella nam je prvi izbor. Ne mozemo sad da uplatimo, zbog posla i silnih privatnih obaveza, ali rizikujemo da cemo uspeti da nadjemo to sto zelimo koju nedelju pre odlaska na odmor. Valjda nece svi tamo user posted image
ura za skijatos...necete pogresiti user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 724
16.6.2011 10:49:07   
viking
Gagana, ako ne nađeš poslaću ti ja busom....

IZVORNA PORUKA: gagana83

E ja bas sad gledam da narucim negde knjigu.
Bas je lep film, svidja mi se muzika, a predeli Kefalonije su....ufff. A volim i Nikolasa Kejdza.
Ja sam gledala bez prevoda, a onaj engleski sa grckim akcentom nikako ne razumem pa mi je muz prevodiouser posted image
I ja se polako zaljubljujem u Kefalonijuuser posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here