choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka LJ, ja sam cula da je Abramovic kupio Valdanos,a to je najlepse mesto na CG obali koje sam ja videla (a za ovih 36 god x 2 meseca sam joj upoznala svaki kamencic)..Bilo jwe to nekada vojno odmaraliste u prelepoj uvali punoj maslina...I da, cuti za Utjehu, ne navlaci ljude, posle ti ence biti tako lepo! Moja baza je HN, tamo imamo stan, takav kakav je-najzaostaliji na primorju,`` Srbobran na moru`` je meni najlepsi! Znam kako dise taj grad, puno prijatelja, kumova sam stekla, tako da mi je to bukvalno kao kuca!A u Djenovice odlazim na plazu cesto, volim more tu, narocito kad je spic sezone-tamo nikad nije prevelika guzva! Od Tople dalje, ka igalu odem bukvalno 2-3 puta u sezoni, ako ne racunam ciljane kupovine u Voli-ju.. E svaki ti cast na ovome. Politika burazeru, politika. Nema nama napretka dok se bar jedan hotel ne izgradi i pocnu da dolaze normalni gosti I vodovod. Necemo mi na regionalni vodovod, da nas ne bi ne daj Boze potrovali. Jbg. Kad kazete 28e mislite po osobi??? Kod nas apartamni budu od 40e pa na vise (cijena je po app ne po osobi). Kod nas su cijene ovako otprilike , mala kafa 0.8e, velika 1e, sok oko 2e , parce pizze 1.5e, palacinke 1e. Dnevni meni (supa, glavno jelo, dezert) 6e. Pljeskavice 2e. U ekspres restoranu corba 0.8e, jela od 2e do 3e. Kugla sladoleda 0.5e. To je sta znam... Moj savjet da ne nosite stvari tipaprasak, pelene i sl. od kuce, jer je ovdje (u hipermarketima) mozda skuplje za euro, dva. Ja licno ne bi to vukla odozgo. neke stvari su i jeftinije nego u Srb Ako ko hoce mogu da se raspitam za cijene.