Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 9:57:31
|
|
|
|
d@d@
|
Ivasd,navijam jakooooo za ili !
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 11:51:02
|
|
|
|
ivasd
|
Ja navijam za sve draga
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 14:55:16
|
|
|
|
zvoncica79
|
Drage moje, HSG mi je zakazan u N.frontu za 24.06. pa pisem utiske,posle toga...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 15:20:32
|
|
|
|
GRGA
|
Zvoncice da hsg donese sa sobom ,,i da sve bude ok,,navijam!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:04:18
|
|
|
|
Slavija
|
Cao zenske...evo i ja malo da vam se pridruzim .Godinu dana kako pokusavam da ...radila sam hormone na pocetku...bila na hormonskoj terapiji..uz to i stimulacija jajnika...i posto nije uspelo..lekar mi je reko da se javim odmah nakon ..kako bi me pripremio za HSG.a treblo bi sutra da dodje .Pa me zanima koliko traje priprema...dali se brzo dobijaju rezultati i dali bi HSG da se uradi istok tog ciklusa kad i analize...???Molim vas neka od vac da mi objasni kako ide priprema..nije mi frka od HSG-a..i zelim to sto pre da obavim...ukoliko je moguce..a da i jeli tacno negde sam procitala na netu da ceo taj ciklus u kome se radi HSG nema odnosa...jel to istina???
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:11:23
|
|
|
|
liliana
|
Priprema se radi kao za operaciju-ne jedeš prethodni dan od podne, klistiraju te i to je to. Rezultati se znaju odmah, zato što su to, u stvari, rentgenski snimci. To sa odnosima-prvi put čujem. Mislim da smeš slobodno da se "odnosiš"!!!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:18:26
|
|
|
|
Slavija
|
Liliana..Hvala ti!!! Bas si me obradovala za to odnosenje...posizela bi..jos to da mi oduzmu ..pa ne ide posle svega...a ja stvarno procitala..pise...E a za rezultat..nisam mislila na rezultat HSG-a..nego rezultati..briseva,krvi..i svega toga sto predhodi...???ali to sad nije ni bitno..kad cu ja moci da se ,,ODNOSIM,,
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:22:38
|
|
|
|
liliana
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:25:22
|
|
|
|
m@j@25
|
ako rade sa anastezijom takva je procedura, al ako se radi bez anasezije nema takve pripreme jednostavno ujutru dodjes zene su cak neke i jele pre toga ja nisam htela, a bolje bi bilo da jesam nesto lagano pojela
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:37:28
|
|
|
|
Slavija
|
Radice mi bez anestezije...a dr.mi je rekao pre HSG-a treba. da mi se uradi....bris na hlamidiju,ureaplazmu i mikoplaz...i urino kultura..pacervikalni bris-bakterioloski.. ..pa mi to nista nije jasno..posto se to kod nas sve zakazuje..i cekaju se dugo rezultati....
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:41:37
|
|
|
|
Slavija
|
m@j@25... + ODREDJIVANJE KRVNE GRUPE..NEMAM POJMA HVALA TI NA ODG..Bas bi zelela da bude bas kao sto si ti rekla..
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:41:53
|
|
|
|
m@j@25
|
u beogradu to je za par dana gotovo, pa odmah zakazi sve sto mozes nadam se da se ne ceka duze od 15 20 dana a hsg se inace radi 8-10 tog dana
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 18:56:20
|
|
|
|
Slavija
|
HVALA TI !!! m@j@25...OTICICU SUTRA DA SE RASPITAM....kako sta..ide..
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 19:35:59
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: m@j@25 ako rade sa anastezijom takva je procedura, al ako se radi bez anasezije nema takve pripreme jednostavno ujutru dodjes zene su cak neke i jele pre toga ja nisam htela, a bolje bi bilo da jesam nesto lagano pojela Meni je HSG rađen bez anestezije i procedura je kao što sam u prethodnom postu pisala, dakle-kao za operaciju
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 19:47:01
|
|
|
|
Slavija
|
OK Zene hvala vam puunooo ..a ja cu sad da se trudim da sto manje o tome razmisljam...pa se javljam kad sve to obavim..da podelim iskustvo ..sa ostalima...a do tada...ja cu da se ,,ODNOSIM,,.Manje opterecena nego ranije..
< Poruku je uredio Slavija -- 20.6.2011 19:49:07 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 19:47:32
|
|
|
|
m@j@25
|
gde si radila u beogradu se to ne radi uopste verovatno zavisi od klinike,ma da ne vidim i zasto da se radi priprema kao za operaciju ako se radi bez anastezije
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 20:33:38
|
|
|
|
liliana
|
Nisam radila u BG, a u BG se, uglavnom radi sa anestezijom
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 22:46:54
|
|
|
|
m@j@25
|
u visegradskoj se radi bez anastezije ja sam radila bez anasteije
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.6.2011 22:57:06
|
|
|
|
GRGA
|
Samo hrabro i napred i ne opterecuj se to te ceka pa te ceka,,,i brzo prodje a jos brze se zaboravi!!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.6.2011 11:36:38
|
|
|
|
d@d@
|
-za "odnosim"-
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.6.2011 11:49:03
|
|
|
|
zvoncica79
|
Grga, divna si ! Hvala za podrsku!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.6.2011 15:05:00
|
|
|
|
d@d@
|
-za sve!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.6.2011 19:18:31
|
|
|
|
GRGA
|
Samo hrabro jer sve se to zaborvi samos eseti kadas i bila mala pa ti vadili zub i kako sis trepela ili pred neki ispit ili polaganje a sada ti je smesno..Sve se zaboravi!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.6.2011 0:30:39
|
|
|
|
Slavija
|
ajoj GRGA draga ja se ne plasim.....imam hrabrosti na pretek...nakon hormonske tepapije..stimulacije..svih simpoma prezivljenih taj HSG kako ste mi opisale je naspram toga sitnica...a da ne pominjem kako sam nekada imala bolne menstruacije..bol je znao da bude jak i trajao je svih 5-6 dana koliko je trajala ...mene muci to sto mi se nekako sve to oduzilo cini mi se da sam trebala hsg vec odavno da odradim....vise nemam strpljenja..inace danas sam trebala da dobijem i nema je ...a zadnja 3-4 meseca je bila tacna u dan...cekam jos dan,dva pa da vidimo ko zna...mozda budem te srece da izbegnem hsg..mada su male sanse.. I JEL NEKA OD VAS OSTALA ODMAH NAKON HSG-A????
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.6.2011 0:36:25
|
|
|
|
GRGA
|
Joj i ja nekada hocu sve to da ubrzam, ali veruj mi kada te uhvate doktori u masinu ,,ne pustaju te i dok ne dobijes bebu ne staju............Znas koliko slucaja ima da su ostale trudne nakon hsg-a samo doktori (reci ce ti tvoj),,uvek savetuju da nakon hsg zena ne sme ostati trudna mesec dana jer pustaju kontrast koji te malo ozraci pa zbog bebe ,,ali nakon toga je puno zena osatlo trudno jer te mao procisti!!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?