Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 11:06:02
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Duska Jovanic IZVORNA PORUKA: viking RR E, sad me podseti - Vesna Radusinović, retko iritantna osoba! i Isidora Bjelica.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 15:33:21
|
|
|
|
nencydrew
|
Meni bila Isidora gotivna ranije, ali sad se "novokomponovala" pa mi je odvratnija od onih s kojima se pomešala-a prvo ih ismevala-Žalosno
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.5.2011 23:41:43
|
|
|
|
choopa choops
|
Rada iz Beogradske hronike. Umrla sam od smjeha kad sam vidjela opis na vukajliji Dakle: Voditeljka koja sa teškoćom povezuje reči, a opet pravi beskonačno duge proširene rečenice. Kao Sfinga ona postavlja nerešive zagonetke gledaocima, posle kojih se zapitaju :''''Koji ku*ac?'''' Rada: I sada gde smo mi posle ovog dana. Da li smo na početku ili je početak iza nas. I sve to čemu? Ali oni su tu za nas, vatrogasci Beograda, i šta je početak uopšte, pukla cev u Borči. hahhhhhhhhhhhhhhhhhahhahahahhahhahhah
< Poruku je uredio choopa choops -- 1.5.2011 23:42:06 >
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.5.2011 23:43:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.5.2011 23:44:12
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.6.2011 14:49:11
|
|
|
|
zoća
|
Ceca,Ceca e da Ceca,da li sam spomenula Cecu i na kraju Lea Kiš.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 0:52:39
|
|
|
|
lidija 011
|
E mene od subote, pa zauvijek, sigurno, ce nervirati Ejmi Vajnhaus! nevjerovatno sta uradi, tj. NE uradi zenska... Cijelo vrijeme razmisljam o tim ljudima koji su bacili od 3000 do 4500 din, da gledaju idiota na sceni... Trebali su da pogase svijetla na bini i izbace kretena sa scene!! sreca da je tu bio Mobi koji je savrsen u svom poslu
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 0:56:58
|
|
|
|
indy_25
|
Meni je Amy extra ja bi voljela da sam mogla otici na njen koncert , a sad ko me nervira niko me ustvari ne nervira jer ne gledam tv skoro pa nikako.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 1:00:51
|
|
|
|
lidija 011
|
Vjeruj mi da ne bi nista propustila, jer nije ni pjevala- samo je nesto mumlala u mikrofon- toliko je bila alkoholisana ili sta vec
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 1:09:31
|
|
|
|
indy_25
|
Stvarno , ma dobro ona je inace takva. Ne znam sto meni se svidja sama njena pojava i neobicnost i kad zapali cigaru i kad prica i ona njena frizura ,boja glasa. Ne svidja mi se to sto se drogira i pije al mi se svidja sto je luda skroz samo svoja Nije mi ona idol nego onako mi se svidja a i njene pjesme isto :)
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 6:39:05
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: zoća Ceca,Ceca e da Ceca,da li sam spomenula Cecu i na kraju Lea Kiš. mene svi osudjuju kada kazem da Cecu ne mogu organski da podnesem pa sam mislila da sam jedina koja gaji tako 'divna osecanja ' prema istoj... sada mi je mnoogoo lakse
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 6:43:30
|
|
|
|
Inica
|
Ne volem je ni ja :) kako se samo sprdaju sa tom njenom "kaznom". Jos ce od te narukvice da naprave modni hit
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 6:49:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Inica Ne volem je ni ja :) kako se samo sprdaju sa tom njenom "kaznom". Jos ce od te narukvice da naprave modni hit bas tako, a njoj ce jadnoj biti tesko u kucnom pritvoru... ima restoran, teretanu, bazene, dvoriste... i sada jos neko da me ubedi da su je ovim kaznili....
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 7:01:25
|
|
|
|
Inica
|
Ne znam zasto misle da smo toliko glupi? A jos je i renovirala kucu da joj sve bude u full-u.. Hahaha e, pored te narukvice- "modnog trenda", mogli bi da ugrade na njoj dugmence- koje kad se pritisne-izgovara- "ja sam nevina" :) ja cu ovaj izum da patentiram, da i mi malo profitiramo, a ne samo Ceca
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 7:20:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Inica Ne znam zasto misle da smo toliko glupi? A jos je i renovirala kucu da joj sve bude u full-u.. Hahaha e, pored te narukvice- "modnog trenda", mogli bi da ugrade na njoj dugmence- koje kad se pritisne-izgovara- "ja sam nevina" :) ja cu ovaj izum da patentiram, da i mi malo profitiramo, a ne samo Ceca
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 8:14:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Seka Aleksic,Iva Štrljic,Ruška Jakic,ona sto vodi misice Jugovic valjda
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 8:20:34
|
|
|
|
bokicans
|
Iva Štrljic, Žika i njegova debilna Šarenica,Eva Ras
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 8:23:21
|
|
|
|
bea83
|
Ivan Ivanović, dosadan je ko...još malo pa će mi iskočiti iz frižidera,svuda ga ima
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 8:24:23
|
|
|
|
snješka
|
Severina i uvijek će biti Severina! Fujjjjjjjjjjjjj.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 9:06:39
|
|
|
|
isidora88
|
karleusa a onda i svi ovde nabrojani ne znam da li ste gledali juce emisiju na b92 gde je ona gostovala,meni je doslo da je ubijem
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.6.2011 9:07:58
|
|
|
|
isidora88
|
e da dodam i ovog mrtvo puvalo, cvetkovica taj covek je nevidjeni debil,mutav a vodi drzavu
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 25.6.2011 0:20:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Sad me podsjeti rijec "bujon" na onog voditelja s' brčići sto vodi emisiju Gastronomad. Pa da ga dodam na živc listu
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 25.6.2011 0:29:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Sad me podsjeti rijec "bujon" na onog voditelja s' brčići sto vodi emisiju Gastronomad. Pa da ga dodam na živc listu meni je on baš cool lik, ima dobre recepte + mi se sviđa način na koji ih pezentuje, uz recept ide i neka zanimljiva pričica i tako...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 25.6.2011 0:33:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je Gastro nomad super ! Dunjice, sorry, jesi li primila PP od mene? Nisam sigurna da mogu da šaljem pp.
< Poruku je uredio BubaMira -- 25.6.2011 0:34:01 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 25.6.2011 0:40:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Meni je Gastro nomad super ! Dunjice, sorry, jesi li primila PP od mene? Nisam sigurna da mogu da šaljem pp. Gastro nomad za predsednika Bubi jesam, iako mi ne rade pp uopšte, tvoju sam nekim čudom uspela da otvorim i odgovorila ti:)
|
|
|
Anketa
Kasnjenje ciklusaKoliko vam je najduze kasnio ciklus u zivotu (izuzimam zene sa PCOS) i ako znate razlog kanjenja navedite ga u komentaru. Hvala!Nikad mi ne kasni (
31%)
od 1-7 dana (
26%)
od 7-14 dana (
27%)
mesec dana (
8%)
vise od mesec dana (
9%)
Ukupan broj glasova: 156Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!