|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kada staviti bebu u dubak?
10.6.2011 7:01:24   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Prva slika je taj dubak gde moze da hoda u krug oko tog drveta.  Ne hoda nikad nesto puno, to mi u stvari stoji u kuhinji i ona se tu igra dok ja pripremam hranu, pricam joj, igram uz muziku sto nju jako zabavlja i takouser posted image

Druga slika je taj skocko, koji ona jaaako voli.  Podesava se i visina na 3 nivoa, jer beba mora da skace samo na prstima.  Pedijatar nam je rekla da je bezbedno dok god beba ne staje celim stopalom na pod (ovo je bilo pre 9 meseca od kada se smatra bezbednim za kosti da beba nosi svoj teret)....

Što su slatki... Moja teška pa džaba...

Evo čitave familije proizvoda KLIKNI

< Poruku je uredio vukosava -- 10.6.2011 7:04:59 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 276
11.6.2011 16:36:48   
Anoniman
Da li je rano da razmišljam o Nini u dubku? Ona lepo sedi sama, ali ...

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 277
11.6.2011 21:20:24   
mmms
Ja mislim da ti nije rano,stavi je pa ces videti kako se ona snalazi...sve zavisi od deteta...Nas dubak ima opciju klackalice ,ja sam je prvo tako stavljala i kad sam videla da je spremna pustila je da ide u dubak,prvih dva,tri dana se malo kretala a posle isla samo tako.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 278
11.6.2011 21:36:22   
Ivanka 75
Mi smo danas išli u potragu za dubkom. Došlo je do toga sa je mm izvadio metar iz svoje ‚‚Sport Bili" torbice i merio od poda do gaćica dubka tj, sedišta.
Zaključak, svaki dubak nam je nizak i kad se podigne na najviši stepen. Iva je sad visoka 80cm i prosto joj se noge vuku po podu a kad ustane dubak joj je ispod nivoa kukova, imam utisak da može da iskorači iz njegauser posted image
Tražimo neki višlji dubakuser posted image  Valjda će potraga biti uspešnauser posted image

(odgovor članu mmms)
Direktna veza do poruke: 279
11.6.2011 21:41:37   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mi smo danas išli u potragu za dubkom. Došlo je do toga sa je mm izvadio metar iz svoje ‚‚Sport Bili" torbice i merio od poda do gaćica dubka tj, sedišta.
Zaključak, svaki dubak nam je nizak i kad se podigne na najviši stepen. Iva je sad visoka 80cm i prosto joj se noge vuku po podu a kad ustane dubak joj je ispod nivoa kukova, imam utisak da može da iskorači iz njegauser posted image
Tražimo neki višlji dubakuser posted image  Valjda će potraga biti uspešnauser posted image

Svidja mi se taj profi pristup user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 280
11.6.2011 21:54:36   
mmms
Taj problem su imali i nasi kumovi sa sinom,i nisu nasli vislji dubak ali to je bilo pre 2,5 godine,mozda sada ima.
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 281
11.6.2011 21:57:55   
isidora88
ja sam odlucila da ne stavljam mateju u dubak,kupicu mu ovo KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 282
11.6.2011 22:00:35   
New Mom
Isi, to tek kad se uspravi sam, tamo negde 8-9 mesec. Mada guralice su predviđene od 12+ kao ispomoć pri hodanju.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 283
11.6.2011 22:38:22   
isidora88
znam NM user posted image zato mu i kupujem to,pa kad bude spreman da ustane imace za sta da se pridrzava user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 284
11.6.2011 22:49:17   
Anoniman
Pošto ja to imam, reći ću ti da ne može da ga gura dete, nestabilno dete. Prebrzo ide, a i da bi dete ustalo je nestabilno. Luka je pored toga večito sedeo i ubacivao loptice, kockice u rupice, bilo je zanimljivo je peva kada ubaciš. Gurao je kada je već uveliko hodao.
No, možda je to samo naše iskustvo...

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 285
11.6.2011 22:50:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Nije. user posted image Samo u početku nemoj dugo, digni šetalicu tako da dodiruje samo vrhovima prstiju.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 286
11.6.2011 22:55:39   
indy_25
Ja sam Saru stavljala od 7 i po mjeseci u hodalicu tako da dotice vrhovima prtiju. Ona i sada hoda na prstima ne znam jel do hodalice ali nije bila dugo u njoj mozda 15 minuta pa je vadila i tako nekoliko puta na dan kad treba nesto da obavim po kuci. A guralicu tek sada gura i cesto padne ona preko guralice i guralica na nju jer je previse brza pa se i ona sama spetlja kad brzo hoda user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
11.6.2011 22:58:53   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Tash

Pošto ja to imam, reći ću ti da ne može da ga gura dete, nestabilno dete. Prebrzo ide, a i da bi dete ustalo je nestabilno. Luka je pored toga večito sedeo i ubacivao loptice, kockice u rupice, bilo je zanimljivo je peva kada ubaciš. Gurao je kada je već uveliko hodao.

Tako je i sa KL, i mi imamo to. Tek sada uspeva da je gura.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 288
11.6.2011 23:02:11   
Anoniman
Ja nisam ni kupila dubak,tek sam počela da razmišljam o tome,pa ću videti šta ću. Inače,Nina je joliko snažna i jaka i toliko se otima da moram neki blindirani dubak da pazarim.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 289
11.6.2011 23:03:47   
Maya21
bubo ja cu ti ga pokloniti, za drugo ga nismo ni koristili stoji umotan i ceka neku bebu da ga koristi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
11.6.2011 23:06:38   
indy_25
Ne znam ja da vratim vrijeme ja ga ne bi ni kupila nikad prohodace i bez njega. A stavljas je vrlo kratko u nju pa nekad je neces staviti nikako i po meni je bezveze bacanje para ja tek sada vjerujem da nije toliko zdravo da se stavljaju. Ma sta ja znam nisam strucnjak ali mislim da se puno bolje se razvijaju bez njega. Mi cim smo ga izbacili Sara je pocela da puze i da se ustaje sama jer nije bilo nikakvih pomagala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 291
11.6.2011 23:09:04   
Anoniman
Gledaj da bude VISOK! Moja oba su niska, pa Mare kada hoda (sada), oslanja se skroz na noge, ustvari ne znam čemu dubak služi, on dete hoda, a kad se umori sedne. No, loše je to što mu peta kači za rub šetalice, pa šetalica poskakuje i strah me je da će se prevrnuti kad se zaleti kao lud. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 292
11.6.2011 23:09:59   
Anoniman
Mayo? :) joj ajd da ti pisem sms da ne offujemo,sad si me skroz šokirala! :)

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 293
11.6.2011 23:11:23   
Anoniman
Da vidim dubak što imaš Mayo! user posted image Daj slikicu! 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 294
11.6.2011 23:11:43   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Maya21

bubo ja cu ti ga pokloniti, za drugo ga nismo ni koristili stoji umotan i ceka neku bebu da ga koristi user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 295
11.6.2011 23:11:53   
madre
ja sam bogdana stavila u dubak sa punih 9 meseci i to svega par puta. nemam neko misljenje o dubkuuser posted image svakako mislim da je bolje izbeci ga, ali ne i hitno.
a sto se tice one chiccove hodalice, i mi je imamo i sasvim je sigurno da je od pomoci samo jako stabilnim bebama iili cak onim koje su vec prohodale.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 296
11.6.2011 23:14:56   
gagana83
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Moje misljenje je da je rano. Zapravo, ja sam skroz protiv dubka(ili duPka, kako vec).Mi ga jesmo koristili kratko, ali drugo dete ne planiram da stavljam u njega. Da ne gnjavim sad, pisala sam vec negde o mom iskustvu.
IZVORNA PORUKA: Tash

I kod nas je bilo ovako.

Ja sam za ogradicu.Una je u ogradici prvi put ustala i u njoj je napravila prve korake uz pridrzavanje.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
11.6.2011 23:16:26   
indy_25
Madre i moja je chicco guralica i stvarno pomaze Sari da pravi korake i da hoda al kad je Sarah uhvati i hoce da se zaokrene na na drugu stranu padnu i ona i hodalica. Moja djevojcica jos ne hoda a mislili smo da ce do ljeta prohodati kad krenemo na more pa da se fino igramo user posted image valjda ce se uzdrmati uskoro user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 298
11.6.2011 23:17:00   
LillyT
Mi smo Laru stavljali nešto kratko u dubak (hodalicu, kako li se već zove). Ona je prvo samo pritiskala dugmiće i slušala muziku, posle je počela da se gura, ali da ide pozadi (i da puzi je prvo naučila pozadi) i onda smo posle par nedelja odustali. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 299
11.6.2011 23:17:35   
simke
Ja sam antiprotivnik dubkovauser posted image Nikad nisam ni pomišljala da ga stavim u to čudo,jer smatram da pod 1. nije zdravo,a pod 2.je nepotrebno bacanje para user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here