|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
7.6.2011 15:17:36   
Verus
uf nina, sve se slazem...
IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: oxy7

Potpuno te razumijem, i mene je strah od otuđivanja. Od kad smo odbili klinca ja sam postala mnogo odgovornija, sistematičnija, a on je ostao isti- vječiti dječak. To što sam nekad obožavala, ta opuštenost, sada me izluđuje i onda uhvatim sebe kako zvocam, zvocam, zvocam... Nekada s pravom, a nekada bogami i ne. Prepala sam se kad sam ukapirala da ponekad izlazi iz kuće da bi se odmorio od mene. Nikada nije to rekao, ali mi je jasno.

Prepisala si mi misao, samo što ja mislim da on generalno "beži" od kuće- ne zbog mene samo, već zbog svih obaveza oko malog i oko domaćinstva.... Ja bih isto ponekad klisnula glavom bez obzira, ali nemam tu privilegiju, i osetim samo da polako tonem. Ja to mm pokušavam objasniti kao da se davim i da mi treba pauza, a on mi kaže- pa sedi odmori, izađi, bavi se nečim. A kad ga ja pitam hoće li on spremiti obrok Miši, spremiti suđe, skuvati za sutra, prostrti i opeglati garderobu za sutra za svo troje, pospremiti igračke- tajac............... Ja bih volela da mene neko fizički malo odmeni, da mogu da se posvetim sebi kao živom biću, a ne kao vučnom magarcu. On kad odmori i izađe, dođe na sve čisto, skuvano, pospremljeno, a ja bih odmarala sa krajnjim ishodom da kad ustanem ili dođem sa kafe imam udvostručen nered. Briga me za nas da li ćemo biti gladni i izgužvani, ali dete moram namiriti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 501
7.6.2011 15:27:51   
Anoniman
Moram pod "Anoniman" jer mi zao MM, a i mislim da me neko spijunira od njegovih ovde (a on ne zna) - a pri tom nisam paranoicna user posted image

Moj najveci problem je ustvari njegova mama... mislila sam da je super dok se nisam udala...onda sam ili ja siznula ili sam pocela da uvidjam istinu.. ali najvise od svega me nervira kada dolazi kod nas.. jao majko, majko, majko!!! Ona toliko smrdi i toliko nema obzira ni za sta, ni u kojoj oblasti...

Moj nos je kao u psa na granici... i kad osetim nesto neodgovarajuce pocnem teze da disem... verovatno i malo na psihickoj bazi...ali samo sto se ne gusim...

I ja to eto trpim.... ali zao mi MM sto nije osetio niti sta su pravi roditelji niti ista od te domace atmosfere...

Dobro ni ovo nije BAS bracni problem .... ali ... reko da se izjadam malo... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 502
7.6.2011 15:29:29   
lanajelena
Ja koristim ovako tackice kad pisem,jos ce neko pomisliti  da moja sveki zdiba user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 503
7.6.2011 15:30:52   
Brand new mama
I momenat kad pobrljavavim zato sto cijel dan provedem pricajuci samo sa sinom koji govori kineski,a onda dodje on u fazonu"E,treba mi da budem malo sam.Ne mogu da pricam sa tobom" -JA SAM SAMA.OK,on je bio na poslu gdje cuci sam u birou,znaci-ne radi sa strankama,ne mora bukvalno da progovori ni sa kim cijel dan,i ponovo mu je problem da prozbori 5 f... rijeci sa mnom.I naravno da onda dobijem napad histerije,pokupim se i izvucem obojicu klinaca sama napolje.A o neredu koji niko nece ni pomisliti da skloni i pocisti-mpgu biti tri dana mrtva da bi se mozda nesto uradilo mimo mene.OK,on zna vikendom da skuva nesto,ali i tad imam utisak da moram da aplaudiram bar dva mjeseca zbog toga sto je ucinio.Meni treba neko ko ce biti tu svaki dan,i tad ce i dobiti nagradu-srecnu zenu

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 504
7.6.2011 15:32:55   
Shishica
i tad ce i dobiti nagradu-srecnu zenu

Ovo i bas ovo ja pokusavam da objasnim svom coveku staaaaaaalno, ali on nista ne konta! Kao da ima glavicu kupusa umesto glave!

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 505
7.6.2011 15:37:44   
eni26

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Moram pod "Anoniman" jer mi zao MM, a i mislim da me neko spijunira od njegovih ovde (a on ne zna) - a pri tom nisam paranoicna user posted image

Moj najveci problem je ustvari njegova mama... mislila sam da je super dok se nisam udala...onda sam ili ja siznula ili sam pocela da uvidjam istinu.. ali najvise od svega me nervira kada dolazi kod nas.. jao majko, majko, majko!!! Ona toliko smrdi i toliko nema obzira ni za sta, ni u kojoj oblasti...

Moj nos je kao u psa na granici... i kad osetim nesto neodgovarajuce pocnem teze da disem... verovatno i malo na psihickoj bazi...ali samo sto se ne gusim...

I ja to eto trpim.... ali zao mi MM sto nije osetio niti sta su pravi roditelji niti ista od te domace atmosfere...

Dobro ni ovo nije BAS bracni problem .... ali ... reko da se izjadam malo... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 506
7.6.2011 15:42:57   
Anoniman
Sta konkretno? user posted image user posted image
Pa jeste smesno malo..... user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 507
7.6.2011 15:44:45   
eni26
ovo je za temu "svekrve"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 508
7.6.2011 15:48:34   
Anoniman
Jao da ima ta tema user posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 509
7.6.2011 16:17:39   
Olga75
vidite ovako , jednom kad mi padne mrak na oci ja cu matorog zadaviti , odvuci u neke uvratine ( ako toliku strvinu uspem da podignem ) i zavaliti . Posle par dana cu prijaviti da ga nema a ako me i uVate robija ce biti kraca nego zivot sa njim . Elem on , svoje prljave carape baca iza vrata , kaci stvari po fotelji , ostavlja cipele na sred hodnika da neko preko njih slomi vrat , njegove kolekcije slomljenih vaza , kojekakvih krohtina i kostura ( da naglasim skeleti su skoro celi , fali po koja koska stopala ili sake ) su svugde gde ima mesta , znaci i preko njih se moze nos razbiti , ostavlja dasku na wc podignutu , nece da se tusira svako vece , moram da ga teram , cacka usi staaaalno , zdere slaninu i luka , uglavnom nervira me
i takoooo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 510
7.6.2011 16:25:40   
Shishica
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao.. user posted image .jao user posted image

E imaju tih odvratnih radnji zilion!!! Strasno mi je i da nabrajam! Nekad zaboravim sto sam se zaljubila majku mu? Bio dobar frajer... user posted image a sad... kad vidim kako cedi "bubuljice" muuuuka mi je.. nema nista i on cedi..po rukama, nogama, ledjima, nosu... user posted image od koze je haaaooos napravio! Fuj!!! I rekla sam mu da mi se gadi to.. ali njega ne tangira... user posted image Bas ga briga sto se meni gadi user posted image

On da mi kaze da mi debelo dupe iako znam da sam mrsava.. ja bi se zapitala i oslabila bi ... ludaca..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 511
7.6.2011 16:27:55   
Olga75
znas sta je najgore , matori nikad nije bio dobar frajer , uvek je bio smor
samo sada me nerviraaaaaa

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 512
7.6.2011 16:33:06   
Shishica
user posted image Nekad pomislim kako smo mi ljudi samozivi... a nekad bi crkli jedno bez drugog... to je valjda neko nase prokletstvo....

A ne mozemo mi imati razumevanja i sta te ja znam sta sve, ako sve to i oni nemaju za nas...

E Olga... ajmo mi njih malo user posted image

Mamicu im njihovu user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 513
7.6.2011 16:54:27   
jance
e sad barem vidim da nisam jedina koja imam " takvog" muza i kojoj to naravno smeta user posted image
i barem mi je lakse.
ista situacija i kod nas za cipele, i ako ih kojim slucajem i sklonim onda frka ziva gde su njegove cipele (ne znam, gremlini ih odneli.. a da pokusas u cipelarniku? )
ili varijanta, on ce posluziti goste, pa udje u kuhinju i naravno pocne da se prenemaze, joj pa gde su nam ciste case... a da pogledas mozda u masinu? nisam ni ja pepeljuga pa da trcim da je praznim cim opere!
o tusiranju i pranju zuba da ni ne pricam. za tusiranje svakog dana on ima teoriju kako je to izuzetno lose za kozu , pa ni nema potrebe da se tusiras bas svaki dan (ko ja npr.)
a za pranje zuba je varijanta : pa sto me nisi podsetila? e pa sad, ja trebam o tvojim zubima da mislim?grrrr
a o"trenutno me boli novcanik" varijanti, ako krenem da se izjasnjavam, samo cu samoj sebi pritisak da dignem. ja nasla na licitaciji seckalicu za meso za 1500din, kazem mu, a on krene, pa znas, necemo sada, nemamo bas para za to (kao sto si alava, pa vidis da se mucimo!)... da bi sutradan otprilike u isto vreme onako na lep nacin pokrenuo pricu kako bi bilo jaako dobro da kupimo trimer za travu user posted image .. i naravno uspe da me ubedi i kupimo glupavi trimer za travu (ja guska naravno)
e sad sam mu poslala porukom varijantu za more, pola placamo mi, pola placa zaova i njen muz, na 4 dana kod rodjaka.. pa kad stigne kuci i srcoci facu jer smo trenutno naravno opet u " boli me novcanik" fazi, cu da ga tresnem!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 514
7.6.2011 17:15:46   
pepeljuga
user posted image joj zene lude ste, tako me zasmejavate sa ovim nabrajanjem mana user posted image user posted image user posted image

Kod mene obrnuto, moj je Devica u horoskopu (kao i ja, samo sam ja za nijansicu opustenija), za posao se sprema po sat vremena, pa ja se brze nasminkam, obucem i sebe i dete i sve spakujem a on je u stanju da se licka po tri sata!! Grrrrr user posted image

Onda, nikad mu nista nije dobro ispeglano, a ako je dobro ispeglano, nije dobro slozeno jer ce se poguzvati i taaaako....
Oboje smo nezgodni, svako hoce po svom i nekako se pogodilo da smo oboje najpametniji na svetu user posted image Sreca te odlicno prevazilazimo te probleme u spavacoj sobi, u protivnom bi brzo poceo world war III user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 515
7.6.2011 17:21:14   
bebać
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao žene ženeuser posted image

Umrla sam od smijeha Shishica,Olga,Janjce ja kad bi Vam pisala o svom,vi biste napade dobili ali odmahuser posted image

Tušira se ujutro i pere kosu i mokre kose ide van,bar da je isuši peškirom NE
Moj i pranje zuba je čisti loto,fali mu pola zuba već godinama.....i godinama ide da ih sredi....i tek je neki dan počeo da sredjuje i odmah je povadio 7user posted image user posted image ....sinoć ga glava bolila do iznemoglosti možda je baš od tih 7 izvadjenih zuba,pa ko još vadi tolikouser posted image

u kući ne radi NIŠTA...o tom sam vam pisala....i u neku ruku sam se navikla na to,neće ni da skloni kad jede,o čarapama i majicama neću ni da pričam...bar gaće ostavlja u mašinu za vešuser posted image ustvari to BAR je ogromnouser posted image

dalje...user posted image user posted image

kad ga pitam u koliko je kući(jer sam ja nešto planirala,ili mi treba auto ili da pričuva Sergeja) kaže NE ZNAM....i tako već godinama,da mi je da jednom rekne neki broj....da lupi bar kad će doći....

naveče me spopada da sjedimo dugo,a ja mrtva umorna u 9 bi zaspala...i kaže mi 'ti ne ulažeš vrijeme u mene i tebe'user posted image
user posted image user posted image

nema osjećaja da prepozna situaciju kad bi trebao biti fin i nježan,kad me nasmijati....uvijek je isti i bezličan...i nekad se smije kad se meni plače,dodje mi da uzmem ovu tavu sa kukice iz kuhinje pa da ga sa svih strana ne bil se osvijestio konačno

al šta da radim,drugog nemam,ne tražim boljeg,prihvatila ga još takvog nisam,ali se navikavamuser posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 516
7.6.2011 17:27:09   
jabudic
Moj je ok, ponekad nabaca tonu robe koju je iznosao za pola dana, ali uglavnom je ok...
Moj problem je sto je on drvo jedno obicno, mnogo radi, malo vremena provodimo zajedno, i jako mi nedostaje... Kad mu to kazem, on pocinje pricu kako se ne zivi od ljubavi, kako je on umoran i mora da spava, kako sam ja nerazumna i razmazena, itd...
Pa jedno Volim te bi bilo mnogo krace i pozeljnije nego to predavanje sto mi odrzi, i spavao bi 3 min duze, ali dzabauser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 517
7.6.2011 17:31:36   
Nina...
Evo mojih top 5user posted image :

1.Maslac u marmeladi
2.Marmelada u maslacu
3.Rendana sargarepa po celoj kuhinji
4.Prljave carape ispod kauca
5.Poplava u kupatilu posle kupanja

Ima toga jos, ali mi je ovo na samom vrhu user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 518
7.6.2011 17:40:54   
Olga75
e , moje vi sve , izgleda ko da je sve muzeve jedna majka rodila user posted image
evo ga stigao je i frk carape za vrata , pravac u klozet i daska stoji gore ko neki spomenik , udavicu ga sigurno

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 519
7.6.2011 17:43:32   
Nina...
To se u ovom stadijumu ne da ni dresirati...user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 520
7.6.2011 17:43:59   
pepeljuga
Probaj carapom, Olga, tom sto je frknuo za vrata user posted image user posted image user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 521
7.6.2011 17:46:31   
Olga75
mislis da ce dovoljno patiti ako mu tu ustirkano - smrdljivo - odvratnu carapu koja me gleda iza vrata gurnem u grlo ?
otisao je u dvoriste i doci ce za par minuta da mi kaze kako nema sanse da pokosi travu jer kosilica kaze da je mrzi danas da radi
udavicu ga ja vam kazem
ps . i on je devica u horoskopu user posted image

Direktna veza do poruke: 522
7.6.2011 17:51:17   
Verus
olgauser posted image

pa ja sam srecnica! kosi redovno travu i spusta daskuuser posted image  o da i kupa se redovno i ima sve zubeuser posted image  ubijate me
IZVORNA PORUKA: Olga RR

e , moje vi sve , izgleda ko da je sve muzeve jedna majka rodila user posted image
evo ga stigao je i frk carape za vrata , pravac u klozet i daska stoji gore ko neki spomenik , udavicu ga sigurno

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 523
7.6.2011 17:51:21   
pepeljuga
Kukuu, razumem te onda user posted image
Moj je sav u fazonu da saceka da ja sve uradim a onda kaze nisi ti to dobro, ja bi bolje user posted image

I molim vas, apelujem da se vec jednom uvede smajlic koji udara glavom u zid, bas mi je neophodan!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 524
7.6.2011 17:56:54   
Olga75
Verus , pih , nesto mu fali sigurno , to im je genetski user posted image
naravno da je usao i rekao : Olgice , sprema se neko nevreme , da ja ne kosim danas , sutra cu
rekoh : da li ti hoces da zapatimo zmije i lasice , ako hoces ne moras da kosis
al' kako ti nije zao ovog jadnog deteta
izasao je da kosi i cujem ga gundja : blablajakosim blsblsbls internet blabla
viknula sam : molim ljubavi , sta kazes user posted image
on : nista i cuh brrrrrr , znaci bice pokoseno user posted image

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here