|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
7.6.2011 23:00:35   
Brana
IZVORNA PORUKA: indy_25

Ja sma jednom napisala ovako

Molba

Dragi moji ukucani sljedeci put kada budete vrsili malu nuzdu zamolicu vas, ciljajte pravo u rupu jer mi je dosta da cistim vas urin na sve strane. Nemam vise snage imam maliu bebu i nije ni higijenski da svaki dana cistim urin. Ako bi se vi pridrzavali ja cu ostati u snazi i duze cu vas sluziti a osim toga necemo siriti bakterije po kuci.

Unaprijed zahvalna vasa vjerna cistacica Indira S.

Ovo sam zalijepila u wc posto je odvojen od kupatila i kada su gosti dolazili smijali su mu se da zntae samo da je upalilo kasnije je skinuo moju molbu i uslisio je user posted image

Dobro si mi dala ideju i ja cu da sastavim takvu molbuuser posted image ,ali u cilju da se spusta daska...ovi moji muski(mm i tata)centriraju urin dobro,ali dasku zaborave da spuste..user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 551
7.6.2011 23:06:36   
Snelle
IZVORNA PORUKA: madre

zene, moze jedno OT pitanjeuser posted image a zasto muskarci treba da spustaju dasku na wc soljiuser posted image mi je spustimo kada nam zatreba, a oni je podignu... ja u tome ne vidim problemuser posted image

Ni meni to uopšte ne smeta user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 552
7.6.2011 23:08:38   
Anoniman
Čitajte od strane 21 - Olga me nasmejala do suza, baš mi ulepšala veče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 553
7.6.2011 23:09:35   
Brana
IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: madre

zene, moze jedno OT pitanjeuser posted image a zasto muskarci treba da spustaju dasku na wc soljiuser posted image mi je spustimo kada nam zatreba, a oni je podignu... ja u tome ne vidim problemuser posted image

Ni meni to uopšte ne smeta user posted image

Zato sto sam par puta sela bez daske(nisam videla da nije spustena) i zamalo nisam upala u solju tj.moja zadnjicauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 7.6.2011 23:11:25 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 554
7.6.2011 23:12:05   
madre
obrisala sam pitanje, odgovorila si mi iznad.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 555
7.6.2011 23:12:52   
majathegreat
totalno off: Mi smo skoro renovirali kupatilo i wc i stavili neke nabudžene daske koje kao održavaju neku temperaturu i spuštaju se same, mislim ne može da tresne, samo je povučeš onako prstom. Od tada svi spuštaju daske, ali ne samo daske nego i poklopce koji se isto tako spuštaju. Mnogo lepše izgleda kupatilo sa spuštenim poklopcem na wc šolji.

< Poruku je uredio majathegreat -- 7.6.2011 23:13:21 >

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 556
7.6.2011 23:14:47   
Vika
Mislim da mm ima sve navedene mane osim alkohola i Olginog problema sa kosturima po kući, mada ih menja trofejima iz lova!

Mi se inače verbalno međusobno čašćavamo do krajnjih granica već četrnaestu godinu, ali na sreću tako se ispucamo i nemamo ozbiljnih svađa. Doduše, nekom bi takav vokabular bio problem, ali smo mi jednostavno takvi.

Elem, moja koleginica i njen suprug su totalno u drugom fazonu, i mislim da za deceniju braka nisu rekli jbt ili prdnuli jedno pred drugim, a oslovlavaju se tipa "maco", "kuco". Pita ona mene kako mi muž tepa, rekoh, najšešće "skote", ona izbezumljena "A ti njemu?", a ja ko iz topa "kurvin sine, pošto sam u svađi sa gospođom". Kad se nije šlogirala!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 557
7.6.2011 23:15:52   
mikica sa
ja srecom nemam tih problema tipa spustene daske. jednom prilikom kaze meni moj ujak kako se u braku mora znati "ko piski stojeci a ko sjedeci" aludirajuci na musko i zensko a mm ce kao iz topa "kod nas oboje sjedeci" user posted image user posted image user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 558
7.6.2011 23:35:34   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Nina...

1.Maslac u marmeladi
2.Marmelada u maslacu

user posted image Kod nas je obrnut problem, tj. ja ga pravim, redovno mi ostanu mrve od plazme u nuteli user posted image user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 559
7.6.2011 23:37:36   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Brana

Zato sto sam par puta sela bez daske(nisam videla da nije spustena) i zamalo nisam upala u solju tj.moja zadnjicauser posted image user posted image user posted image

Blago tebi kad možeš da upadneš u šolju. Ja ne bih mogla ni da je šolja za nilske konje user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 560
7.6.2011 23:40:48   
Olga75
ja nesrecna kad bih upala morali bi doticnu solju da razbijaju user posted image
tako da je kod nas vrlo potrebno spustati poklopac user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 561
7.6.2011 23:45:52   
Brana

Blago tebi kad možeš da upadneš u šolju. Ja ne bih mogla ni da je šolja za nilske konje user posted image

user posted image user posted image user posted image
kada vise ne budem mogla da upadnem, znacu da je alarmantno stanje...user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 562
8.6.2011 0:15:52   
jovicaa
vidis odavno nisam upala u  wc solju, pitam se zasto..???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 563
8.6.2011 0:21:25   
lidija 011

kada vise ne budem mogla da upadnem, znacu da je alarmantno stanje...user posted image user posted image

xaxaxaxaxaxaxaxaxa...i kod mene isti problem, ali nikako da se zaglavim, jer mi je d... ravno kao daska peticauser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 564
8.6.2011 0:23:43   
Brana
IZVORNA PORUKA: lidija 011

xaxaxaxaxaxaxaxaxa...i kod mene isti problem, ali nikako da se zaglavim, jer mi je d... ravno kao daska peticauser posted image

lidijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 565
8.6.2011 0:31:17   
lidija 011
user posted image user posted image user posted image user posted image eto i tebi draga, da ti bude jos toplije u ovoj nociuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 566
8.6.2011 0:34:45   
Brana
IZVORNA PORUKA: lidija 011

user posted image user posted image user posted image user posted image eto i tebi draga, da ti bude jos toplije u ovoj nociuser posted image

hvala,evo sada vec gorim od vrucineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 567
8.6.2011 15:13:22   
Nina...
user posted image user posted image  ma dobro, nije to Bog zna sta, ali iritira.. to sam od mame pokupila da mi smetaju takve stvari jer se onda hrana brze pokvari.

IZVORNA PORUKA: Nina...

1.Maslac u marmeladi
2.Marmelada u maslacu

user posted image Kod nas je obrnut problem, tj. ja ga pravim, redovno mi ostanu mrve od plazme u nuteli user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 568
8.6.2011 15:23:35   
bebać
Toliku imam potrebu da se još nešto izjadam u fazonu kakav je on loš,ali ne znam šta da nadjemuser posted image user posted image user posted image

Meni je izgleda duševna hrana nabrajati njegove mane,a da mi otvorimo temu 'loša sam DA,jer....'user posted image user posted image

Definitivno mi treba duži odmor od njega,nijel se opet zaljubim u te maneuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 569
8.6.2011 15:25:39   
Nina...
Bebac, da su nam to najveci problemi sa muzevima i lako cemo user posted image  mislim da su to sve sitnice, koje su cesto i smesne, mada umeju cesto i da nam dignu pritisak.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 570
8.6.2011 15:29:38   
bebać
Neko je gore rekao da su to sitnice i mali problemi,ali koji naprave velike....i slažem seuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 571
8.6.2011 15:32:16   
Nina...
Mislim da moze, a i ne mora bit' user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 572
8.6.2011 15:33:59   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: Tash

A kako vam muževi poplave kupatilo? Nemate zavesu na kadi? user posted image

Kod nas u kuci sam ja glavni krivac ovakvih slucajeva user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 573
8.6.2011 16:30:38   
Shishica

IZVORNA PORUKA: bebać

Neko je gore rekao da su to sitnice i mali problemi,ali koji naprave velike....i slažem seuser posted image

Ja sam rekla user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 574
8.6.2011 16:34:36   
Anoniman
Ja trenutni imam problem sa mm - kad kuva ručak - neće i da servira sto. Samo skuva i opere isprljane sudove. A ja moram da serviram, mamu mu neradničku, pu!  user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here