Verus
|
Shishi moja pa kad si se udala za pravo musko mm recimo, ne bi basket propustio nizasta na svetu. Ja se proslu nedelju, kad inace igra, odusevila kako je ostao kuci, pa smo svi 3 isli u park, kad ono cvrc: svakako je bilo otkazano i nisu igrali. Aaaaaa rekoh, jos ja mislila ti ostao da ides sa nama u park Ne znam, sve sto vise matorim, kontam da neke stvari covek mora da preskoci, popusti, i prihvati. Znas, ja sam pocela da ostavljam stvari ako ih ne pokupi., pa nek stoje 3 dana carape, nek se ukisele. Sklonim ih negde gde H ne moze da ih uzme, da ih ne bi zvakala al nek sam sklanja. Ves, sav stoji u sobi koju ne koristimo: puuuna je, ceo krevet, ma sve, bas me briga-eno, sad ce 2 nedelje kako stoji slozeno: ceka da zajedno sklonimo, sama vise to ne radim Kupanje deteta sam organizovala: on utorkom, cetvrtkom i subotom, a ja ostalim danima, eto, postovala sam sredu i nedelju da ima za kosarku, tako da svaki drugi dan manje-vise kupa dete. U subotu, idem na veceru sa drugaricama. Malo po malo nesto organizujem sa sebe: odlucila sam da se moj svet vise nece okretati samo oko kuce, deteta i njega. Vreme je za mene. I znas, puno mi bre lepse.
|