|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
11.4.2011 11:52:35   
mala83
e bas smo muckali i u sub i u ned. pa cemo da vidimo ja cu vala da ga navatam i danas posto mi dr. kaze da je folikul samo sto je pukaouser posted image
a bas sam osetila juce me je toliko boleo jajnik da nisam mogla da hodam ali sam se iscimala da muckamuser posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1626
11.4.2011 12:14:17   
malenac76
i mene je bolio jajnik za poluditi (i to desni za promjenuuser posted image )..cak je i muckanje u odredjenim pozama bilo prilicno bolno ali nije bilo uzmicanja hahaha user posted image
vi to jos danas potvrdite..ajd nek bude plodonosno pa da se ne moras gnjaviti sa HSGuser posted image

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 1627
11.4.2011 13:06:42   
bea83
ja jedva hodam danas, jajnik me žiga toliko da mi trne noga, bože me sačuvaj, uvek imam bolne O al ovo je baš,baš neprijatnouser posted image  ako je u petak bio 14mm danas bi,po slobodnom proračunu trebao da bude 20tak mm, zar ne?valjda će da pukne uskoro

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1628
12.4.2011 13:04:39   
*Maki*
Bea,draga,jesi li ti pila Klomifen ovog meseca? Ne mogu da stignem sve da pratimuser posted image Ne brini,ja mislim da cim te tako ziga samo sto nije pukao ili je vec pukao,prestace bol uskoro. Ljub

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1629
12.4.2011 13:35:02   
bea83
IZVORNA PORUKA: *Maki*

Bea,draga,jesi li ti pila Klomifen ovog meseca? Ne mogu da stignem sve da pratimuser posted image Ne brini,ja mislim da cim te tako ziga samo sto nije pukao ili je vec pukao,prestace bol uskoro. Ljub

nisam ništa pila, običan ciklus, bez stimulacije, juče mi se bukvalno trnula cela noga od tog bola u jajniku, i od noćas ništa,sve je prošlouser posted image a mi smo bili vredni noćasuser posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1630
12.4.2011 18:17:16   
*Maki*
Pa sta se onda bunis user posted image Mislim da ste pogodili skroz ali budite vredni jos 2-3 dana bez obzira sto jajna celija zivi 24h.Nas doktor uvek savetuje bar jos 3-4 dana muckanja posle pucanja folikula jer kaze da mu se u praksi desavalo da zene koje su propustile sam dan ovulacije pa imale odnos posle par dana,ostanu trudne. Priroda je to user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1631
2.5.2011 22:33:49   
plačljiva
Ja sutra idem na folikulometriju,posle prve ture klomifena...Nadam se da će biti bar jedan folikul...user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1632
2.5.2011 22:36:54   
lidija 011
drzim palceve da ih bude i viseuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1633
2.5.2011 22:38:50   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: plačljiva

Ja sutra idem na folikulometriju,posle prve ture klomifena...Nadam se da će biti bar jedan folikul...user posted image

Navijamo da ih bude i više user posted image

Direktna veza do poruke: 1634
2.5.2011 22:40:41   
plačljiva
Drage moje,javljam vam se sutra čim dođem sa folikulometrije...user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1635
3.5.2011 11:10:16   
plačljiva
Drage moje,bila sam na folikulometriji,12dc i 2 folikula posle stimulacije klomifenom.Jedan oko 21 a drugi 18.Danas sam primila pregnil.user posted image

Direktna veza do poruke: 1636
3.5.2011 18:38:15   
*Maki*
Jeeeeeeeeeeeeeeeee superrr user posted image

Direktna veza do poruke: 1637
4.5.2011 20:24:48   
plačljiva
Danas mi je bila inseminacija...Dva divna folikula jedan samo što nije pukao i drugi malo manji...U petak idem kod doktorke da vidimo šta smo uradili,da li su pukli...

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1638
4.5.2011 23:07:23   
lidija 011
Diiiiivno draga, navijam da sve bude sjajno i onako kako zelisuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

Direktna veza do poruke: 1639
5.6.2011 9:14:43   
moja ciklama
ciklusi na 30 dana!
bez stimulacije, prirodni ciklus!

9dc:
end:5
folikuli na desnom:7
folikuli na levom:7.2

12dc:
end:9
folikuli na desnom:10
folikuli na levom:9

< Poruku je uredio moja ciklama -- 5.6.2011 9:15:27 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1640
5.6.2011 9:16:00   
Anoniman
Endometrijum ti je dobar, ali mi se cini da ti folikuli sporije rastuuser posted image
Mozda ce ti o biti kasnije??

(odgovor članu moja ciklama)
  Direktna veza do poruke: 1641
5.6.2011 10:15:00   
nina26

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

ciklusi na 30 dana!
bez stimulacije, prirodni ciklus!

9dc:
end:5
folikuli na desnom:7
folikuli na levom:7.2

12dc:
end:9
folikuli na desnom:10
folikuli na levom:9

Ciklamice, kao sto Verolino kaze, sporije ti rastu folikuli, ali to nije nista strasno, meni je O inace kasnije, a sa stimulacijom mi je opet bila tek 17dc, tako da ce to sve biti ok.
Jel ces ti bese raditi inseminaciju ?

Direktna veza do poruke: 1642
5.6.2011 10:30:42   
moja ciklama
pa dr kaže da hoćuuser posted image
meni O i jeste posle 15dc, ali su mi generalno mal folikuli uvekuser posted image
kod prošle IUI mi je dat Pregnil 17dc, na najveći folikul od 17,7user posted image
u pon idem ponovo da vidim folikule

< Poruku je uredio moja ciklama -- 5.6.2011 10:33:14 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1643
5.6.2011 10:32:09   
Anoniman

meni O i jeste posle 15dc
u pon idem ponovo da vidim filikule
Ako ti je posle 15dc, onda je sve okuser posted image

Direktna veza do poruke: 1644
5.6.2011 10:35:58   
nina26

meni O i jeste posle 15dc, ali su mi generalno mal folikuli uvekuser posted image
kod prošle IUI mi je dat Pregnil 17dc, na najveći folikul od 17,7user posted image
u pon idem ponovo da vidim folikule

A sto ti je dao Pregnil, za folikul od 17,7user posted image

Na osnovu mog skromnom iskustva, mislim da bi trebalo da ceka bar da naraste do 21,22. Mada Pregnil pomaze da sazre folikul, ali opet mi se cini da je to rano ?

Direktna veza do poruke: 1645
5.6.2011 10:38:40   
moja ciklama
pa i meni se čini da je rano, ali ko će ga znatiuser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1646
5.6.2011 11:06:00   
nina26

pa i meni se čini da je rano, ali ko će ga znatiuser posted image

Pa pitaj ga, zar folikul ne treba da bude veci itd. Slobodno ga davi, ja kad odem kod Dr mnogo se "pravim pametna" user posted image

I da znas, folikul tek kad dostigne velicinu od otprilike 17mm, tada pocinje da raste po 2mm dnevno, a ne pre kao sto svi misle. Tako da ces znati otprilike kad ce ti biti O.
I jos nesto, jeste da nije tema, ali ajde napisacu ti, obavezno pre Pregnyla uradi na svoju ruku ako ti Dr ne kaze sam, LH U E2 da bi se tacno znalo kad da ti inekciju. U kratkim crtama to ima veze sa zreloscu folikula.

Direktna veza do poruke: 1647
5.6.2011 11:16:49   
Anoniman
Mislim da mora da bude 18mm najmanje da bi se dao Pregnil...
Meni je u utorak bio 20 na desnom, a po bazalnoj je pukao u petak. Ako raste 2 mm dnevno, je l' folikul od 26mm nije prevelik???

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 1648
5.6.2011 11:22:58   
nina26

IZVORNA PORUKA: verolino

Mislim da mora da bude 18mm najmanje da bi se dao Pregnil...
Meni je u utorak bio 20 na desnom, a po bazalnoj je pukao u petak. Ako raste 2 mm dnevno, je l' folikul od 26mm nije prevelik???

to je najvise sto bi jedan Dr trebao da ceka, znaci 0d 24-26mm, po meni je idealno i 22,23mm.

A nisam te razumela jel i ti isto treba da primis Pregnil ili ne ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1649
5.6.2011 11:25:04   
Anoniman
Ne....Nadam se da je pukao...Bazalna kaze da jesteuser posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here