|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
4.6.2011 19:07:11   
Olga75
ajde i ja cu bahati ot user posted image
Verus , slanina je 500 dindzi za kilu pa ti vidi sta je jeftinije user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 326
4.6.2011 19:08:20   
Verus
user posted image  ma znate sta sam mislila.  I voditi racuna o zdravlju kosta.  Ne samo ishrana, nego i zdravstveni pregledi itd.  Kad neko mora da misli kako ce da nahrani decu ili plati racune, sigurno nema vremena da misli o tome sta sa cim ide i da li je dijetalno ili ne, da budemo iskreni.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 327
4.6.2011 19:09:16   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ajde i ja cu bahati ot user posted image
Verus , slanina je 500 dindzi za kilu pa ti vidi sta je jeftinije user posted image

eee, ali slaninu tata moze da ti osusi i odimi, a mozes li da ga zamislis kako seje i zanje zitarice, pa ih melje, pa od njih pravi pahuljice user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 328
4.6.2011 19:10:06   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image  ma znate sta sam mislila.  I voditi racuna o zdravlju kosta.  Ne samo ishrana, nego i zdravstveni pregledi itd.  Kad neko mora da misli kako ce da nahrani decu ili plati racune, sigurno nema vremena da misli o tome sta sa cim ide i da li je dijetalno ili ne, da budemo iskreni.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 329
4.6.2011 19:11:04   
Maya21

moja verus user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 330
4.6.2011 19:13:07   
Olga75
Verus znam sta si htela da kazes user posted image
elem , kod redukcionih dijeta postoji kalorijska vrednost koja se ne bi trebala preci ali takodje postoje i esecijalni nutritienti koji se moraju uneti u odredjenoj kolicini. Posto nismo svi nutricionisti , ne znamo tacne kolicine i ne mozemo izracunati kako koje namirnice da unesemo . I etooo dajemo jedna drugoj predloge pa i iskoriscavamo Minu koja to znauser posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 331
4.6.2011 19:18:36   
Verus
Amin Olga

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 332
4.6.2011 19:20:35   
snješka
Mina, vidim da si pisala da se treba čuvati svakojakih hljebova i slažem se. A zašto se treba čuvati susama? Ovaj hljeb koji ja jedem je fitnes hljeb i sastojci koje on sadrži su: ražena prekrupa, zob (ovas), cijlovito raženo brašno, voda, so, pšenične klice, zobena vlakna i kvasac. Čak nema ni aditiva koji se obično dodaju u hljeb. Malo je skuplji, ali mi je super.

< Poruku je uredio snješka -- 4.6.2011 19:23:17 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 333
4.6.2011 19:22:34   
minavb
IZVORNA PORUKA: jelena038

ne mislim ja da ti nisi normalna, daleko od toga. osim toga, procitala sam negde da komentarises picu bez necega, kako nema smisla, tako da, ima jos nade za tebe user posted image

nema ljutis, svako kaze sta misli i kako radi, uopste nemam nameru nekoga da vredjam, ali je posteno da devojke koje, na primer, poucene tvojim savetima, kazem na primer, znaju i kako izgleda slepo pridrzavanje njima, kod vecine ljudi.

lepo je voditi racuna, ali preterivanje ni u cemu nije dobro, pa ni u zdravlju. tako bar ja mislim.

i nemoj sad da vam umesim gibanicu i okacim sliku ovde!

Jeco, ja sam po zanimanju nutricionista. Vrlo nepofesionlano i neodgovorno bi bilo kada bi ja ovde napisala, ili bilo gde i bilo kome rekla da moze ono sto ne moze, i da je zdravo ono sto nije. Neko me moze poslusati a i ne mora, na njima je da odluce, ali cu uvek da naglasim da je nesto pogresno ako jeste. E sad, to sto ja obozavam sir i pizzu sa sirom, ne znaci da to i jedem. Dakle volim, ali ne jedem. Sir, osim karbofiksa(nemasni ella sir) nisam okusila odavno, i necu skoro. Ipak za mene nema nade.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 334
4.6.2011 19:26:28   
minavb
IZVORNA PORUKA: snješka

Mina, vidim da si pisala da se treba čuvati svakojakih hljebova i slažem se. A zašto se treba čuvati susama? Ovaj hljeb koji ja jedem je fitnes hljeb i sastojci koje on sadrži su: ražena prekrupa, zob (ovas), cijlovito raženo brašno, voda, so, pšenične klice, zobena vlakna i kvasac. Čak nema ni aditiva koji se obično dodaju u hljeb. Malo je skuplji, ali mi je super.

Susam je odlican. Desi se nekad da pretrpaju hleb zrnevljem koje je bogato mastima. Bez obzira sto su korisne, daju hlebu vecu energetsku vrednost pa bude malo kaloricniji od obicnog integralnog hleba. Korisno jeste, ali malo kaloricnije.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 335
4.6.2011 19:28:01   
jelena038
e jbg, a ja se ponadala cak nekom gurmanskom druzenju s tobom...

nego, da te iskoristim, onda, kako olga kaze, kad si vec tu.. kad kuvam corbu od povrca i u nju (jedno 3 l) cusnem kozicu sa pilecih prsa, koliko je to masti?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 336
4.6.2011 19:29:36   
snješka
A to je ok, ja mislim nešto loše. Pa ok, samo treba pogledati koliko čega sadrži i posebno energetsku vrijednost i odrediti kako šta kombinovati i koliko tog hljeba pojesti. Hvala. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 337
4.6.2011 19:35:22   
Anoniman
Ja najvise volim domaci, tvrdi, crni hleb sa dosta semenki. I sama ga mesim.
Verovatno sam off, ali vidim da neko pomenu hlebuser posted image
Inace, sve ovo sto vi pricate je superiska za nekoga ko radi lak fizicki posao, ali ovo ljudi koji se fizicki pomuce u toku dana ne mogu da podnesu. I suvise je rigorozno.

< Poruku je uredio verolino -- 4.6.2011 19:36:56 >

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 338
4.6.2011 19:40:33   
indy_25
Ja sam danas bila na rostilju vani pravili izlet i jela sam opet puno user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
4.6.2011 19:50:07   
minavb
IZVORNA PORUKA: verolino

Ja najvise volim domaci, tvrdi, crni hleb sa dosta semenki. I sama ga mesim.
Verovatno sam off, ali vidim da neko pomenu hlebuser posted image
Inace, sve ovo sto vi pricate je superiska za nekoga ko radi lak fizicki posao, ali ovo ljudi koji se fizicki pomuce u toku dana ne mogu da podnesu. I suvise je rigorozno.

ZVerka, a ko prica o ishrani ljudi koji se bave teskim fizickim radom? Pricamo o dijeti, o dijetalnom meniju nas mamica koje vucemo jos po koji kg od trudnoce. user posted image  Upala si onako ko padobranac i totalno omasilauser posted image

Jelo, kad svratis ovamo , pojescu malo sira sa tobom. Vec sam jednoj Jeleni to isto obecala, kanda me Jelene podsecaju na gorgonzolu.
Nemoj kozicu da stavljas u corbu, to je neso najgore sto mozes da uradis. Bas previse masti tako utrpas.

< Poruku je uredio minavb -- 4.6.2011 19:55:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
4.6.2011 19:51:25   
Anoniman
Oki-dokiuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 341
4.6.2011 19:54:31   
minavb
I kad smo kod skupoce, znate li kako su jeftine ovsene pahuljice sa jogurtom, a koliko duuuugo od njih niste gladni?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
4.6.2011 19:55:07   
jelena038
definisite tezak fizicki rad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, kao intelektualac, i brisanje prasine smatram teskim fizickim radom! vidim ja non-stop sam gladna.. user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
4.6.2011 19:57:00   
jelena038
IZVORNA PORUKA: minavb

I kad smo kod skupoce, znate li kako su jeftine ovsene pahuljice sa jogurtom, a koliko duuuugo od njih niste gladni?user posted image
znamo. e da, ja njih koristim za sve vrste zaprski user posted image user posted image user posted image u sve corbe, sosove i dinstanja grunem saku zobenih pahuljica i corbe budu svilenkaste, a ne onako mat, kao kad zaprzavate sa brasnom.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 344
4.6.2011 20:02:39   
minavb
Eto vidis, to je zdravo user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 345
4.6.2011 20:07:06   
jelena038
a sto ne kazes zenama da moraju da melju susam i lan, ako hoce njihove zdrave sastojke?

u semenkama samo prodje kroz tebe, zeludacna kiselina mu ne moze nista, a kolko zubima sazvacemo, pitanje je.. eto, da i ja budem korisna. i odlazim s ove teme, moram da pisem.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 346
4.6.2011 20:09:30   
minavb

Vidis, da je moj tata slusao mene na vreme, sad ne bi davao 4000 dinara mesecno na Plaviks.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 347
4.6.2011 20:45:45   
Verus
mozda mina, a mozda i ne....agregacija trombocita i njihova interakcija sa endotelijumom krvnog suda ima veze i sa drugim faktorima pored masnoce u krvi....naravno, ako je njegov uzrok ateroskleroza pa zato i pije plavix, onda te je trebao slusati....
IZVORNA PORUKA: minavb

Vidis, da je moj tata slusao mene na vreme, sad ne bi davao 4000 dinara mesecno na Plaviks.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 348
4.6.2011 20:51:09   
minavb
Trebao je.user posted image  Da je radio onako kako je i sam ucio spremajuci ispit iz higijene, danas ne bi imao hipertenziju, secernu bolest, stentove, aterosklerozu...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 349
4.6.2011 21:01:16   
Anoniman
Verka, verovala ili ne, ja prezirem nutelu. Ok mi je pravi, crno beli eurokrem, ali moj domaći džem od šljive mi je u palačinkama nepremašivuser posted image Ali svakako, uvek ću pre zgrešiti sa slanim nego sa slatkim, nemam slatki zubuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here