|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
1.6.2011 0:23:48   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: Tash

što kriješ rez? Ja ga sa ponosom pokažem svakome ko hoće da ga vidi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
1.6.2011 0:25:57   
isidora88
tash ona je verovatno imala ubrzan rad stitne zlezde jer oni uglavnom mrsave jako,a ja imam usporen rad,tako da mi je samim tim i metabolizam jako spor user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
1.6.2011 0:26:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mikica sa

što kriješ rez? Ja ga sa ponosom pokažem svakome ko hoće da ga vidi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ozbiljno sam ti to rekla, nemam komplex, i mislim da ne treba da ga imaš ni ti.
A salce, ako sam dobro shvatila, polako pa ćeš skinuti. Ide leto, bebu u kolica i šetaj puno. Kolica uvek na ivičnjake diži iz stomaka, ne pomaži se mnogo snagom ruku, a još manje koristi noge. user posted image

(odgovor članu mikica sa)
  Direktna veza do poruke: 428
1.6.2011 0:27:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isidora88

tash ona je verovatno imala ubrzan rad stitne zlezde jer oni uglavnom mrsave jako,a ja imam usporen rad,tako da mi je samim tim i metabolizam jako spor user posted image user posted image

a ako te stave na lekove? Time će se ubrzati rad štitne žlezde i metabolizam?

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 429
1.6.2011 0:28:28   
mikica sa
probacu draga, ali treba malo da se naviknem. nemam salce nego sam malo na stomaku popucala ispod koze, ne znam kako da objasnim drugacije. kao crvene strije ispod povrsine koze. ne znam kako toga da se rijesim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 430
1.6.2011 0:28:38   
madre
tash, ovaj savet mozes da ubacis u temu o vezbanjuuser posted image trbusnjaci na uliciuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 431
1.6.2011 0:29:36   
Dada81
Joj,Isi ,draga,čini mi se da je gore nego Jovici. Razumem te i kako je kada oni pažnju usmeravaju na druge stvari,a ti hoćeš nešto da mu kažeš. Ja bih mu rekla-neću te dugo zadržavati,ali bar se okreni prema meni da ne pričam sama sa sobom.Gledaj da kažeš kratko i jasno ,na lep miran način, i prave reči ,jer će te na kratko slušati.Dešavalo mi se,dođe mi da razbijem tv.Ali dam sv eod sebe,ma iz petnih žila da ''nabacim''mirnu facu i proberem važne reči. Bilo bi dobro da imaš pažnju usmeriti i naći da radiš stvari koje te ispunjavaju,naravno kada završiš obaveze oko bebe.Nešto što će te malo razvedriti.Ne toliko ni zbog tog braka (a,naravno i zbog toga ,i te kako) nego prvenstveno zbog sebe ,svoje psihe..Obavezno! Da ne daj Bože ne pređe u depresiju .user posted image user posted image user posted image

Joviceuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

Direktna veza do poruke: 432
1.6.2011 0:30:44   
madre
mikice, mislim da je vrlo malo vremena posle porodjaja proslo i da tu nema mesta za briguuser posted image mislim sto se stomaka tice. samo polakouser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 433
1.6.2011 0:30:53   
Anoniman
Samo se ti smej. Probaj pa ćeš videti. To je 12kg minimum u startu iz stomaka. 9kg kolica i 3kg beba. Težina naravno raste vremenom. user posted image
Možeš i da legneš, staviš bebu da ti sedne u krilo (kad malo poraste), i radiš trbušnjake. Beba se obraduje svaki put kad se digneš i kažeš BU, smeje se, pa ti vežbanje pričinjava zadovoljstvo. user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 434
1.6.2011 0:32:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: madre

mikice, mislim da je vrlo malo vremena posle porodjaja proslo i da tu nema mesta za briguuser posted image mislim sto se stomaka tice. samo polakouser posted image

I to naravno, ako dobro gledam ticker, ni 6 nedelja još.

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 435
1.6.2011 0:32:10   
mikica sa
kod mene trenutno 15kg, 9kg plus Lukinih 6kg. Jupi, eto koristi od Aptamilaa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 436
1.6.2011 0:32:26   
madre
dado, kratko i jasnouser posted image pravi savetuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 437
1.6.2011 0:32:41   
Anoniman

I to naravno, ako dobro gledam ticker, ni 6 nedelja još.

Mhm, ne gledam dobro ticker, ali svakako je malo. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 438
1.6.2011 0:32:56   
mikica sa
danas tacno 8 nedelja Tash
pardon, bilo juce u 9h ujutro user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
1.6.2011 0:33:01   
indy_25

E da od ubrzanog se mrsa to sam ja imala ustvari nisam ja mrsala od zlijezde nego vise sto sam ila na instant dijetma a zlijezda je pomogla da brze smrsam. Isi ti mozes da smrsas jer su tebi sada hormoni u normali cim pijes one tablete tj hormon letrox jel tako se zovu. Znaci ti si sada jedna normalna osoba sa normalnim hormonima jer da nije tako ne bi se doktori zezali s tobom. Stitna zlijezda ti je pod kontrolom i nema debljanja. Debljas se ili mrsas kada nemas ni terapiju ni nista a to je taj pocetak kad ne znas da imas stitnu zlijezdu uopste odnosno probleme s istom znaci simptomi. Meni ce uskoro da predje ko kod tebe u to stanje. Pitala sam doktoricu hoculi se udebljati rekla je da necu jer dolazim svake 3 sedmice na kontrole pa ce da vidi jel prestala skroz sa radom ako jeste odma ce da mi ukljuci tirax tj kod vas letrox i sve ce biti normalno. I cak je i pozeljno u tvom slucaju da se bavis sportom da bi otklonila stres a pogotovo jogom i da bi ubrzala metabolizam.

Direktna veza do poruke: 440
1.6.2011 0:34:48   
madre
tash, imas li nesto za guzuuser posted image user posted image user posted image brisem ja, pre nego sto me isterajuuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 441
1.6.2011 0:34:52   
isidora88
tash ja sam na terapiju vec godinu ipo dana, i moracu do kraja zivota da pijem lekove,meni umesto da pomognu samo odmazu user posted image ,od kad ih pijem ugojila sam se 25 kg user posted image

dado,nemam ni zelju da komuniciramo user posted image ,jedino kad nekad setamo pa sednemo u kafic onda pricamo o svemu i svacemu i tad mi je bas lepo,ali ne mogu ceo dan biti u kaficu user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 442
1.6.2011 0:34:57   
mikica sa
da, joga je dobra plus sto pomaze i za unutrasnji mir, koji je jakoooooooooooooooooo bitan!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 443
1.6.2011 0:35:03   
Anoniman
Idem ženice da spavam. 

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 444
1.6.2011 0:35:40   
mikica sa
laku noc user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 445
1.6.2011 0:35:41   
Anoniman

tash, imas li nesto za guzuuser posted image user posted image user posted image brisem ja, pre nego sto me isterajuuser posted image

Imam, stežeš guzove pri hodanju. user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 446
1.6.2011 0:36:48   
Anoniman

tash ja sam na terapiju vec godinu ipo dana, i moracu do kraja zivota da pijem lekove,meni umesto da pomognu samo odmazu user posted image ,od kad ih pijem ugojila sam se 25 kg user posted image

Onda promeni lekara i terapiju. Mislim da to tako ne bi trebalo biti. user posted image

Direktna veza do poruke: 447
1.6.2011 0:37:13   
madre
izvinjavam se svima sto sam lepo raspolozena u ovoj temi, a vi ste tuzneuser posted image necu viseuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 448
1.6.2011 0:37:22   
mikica sa

Imam, stežeš guzove pri hodanju. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 449
1.6.2011 0:37:27   
indy_25

IZVORNA PORUKA: mikica sa

probacu draga, ali treba malo da se naviknem. nemam salce nego sam malo na stomaku popucala ispod koze, ne znam kako da objasnim drugacije. kao crvene strije ispod povrsine koze. ne znam kako toga da se rijesim user posted image

Mikice hajde otidji u temu strije napisacu ti lijek za to user posted image
Madre u pravu si bas smo off sve bi ovo trebalo u temu vjezbajmo ili stitna zlijezda dobro je moderatori nam vjerovatno spavaju pa nas ne peckaju user posted image da vide ovo zlo bi im bilo a mi bi dobile po usima.

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here