|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
31.5.2011 23:00:25   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mikice ja sam mislila uopsteno ne na jedan slucajuser posted image
danas mm dosao sa posla jeo i legao i mi sa njimuser posted image i ja mu kazem hajde napravi aleksandru mleko a on kaze mrzi me, a ja ga pitam a mene ne mrzi da kuvam kasice 2 puta dnevno i ribam teglice, serpice, blendere i pi_ke materineuser posted image ali sad mi je smesnouser posted image
mislim njega mrzi da podgreje vodu i smucka ad mleko

user posted image
joj, pocecemo da licimo na papagaje user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 401
31.5.2011 23:11:26   
Dada81
Drago mi kada hoće da shvate i prihvate činjenicu da greše! Drago mi i zbog Indy,i dase još više popravi posle razgovora user posted image Kao što rekoh -važno je da oni to hoće.
Mikice,neka dete bude bolje user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 402
31.5.2011 23:13:03   
mikica sa
hvala Dado
veceras je vec bolje, hvala
user posted image za tebe i bebano

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 403
31.5.2011 23:32:51   
indy_25
Pricamo ja i mm danas o nekim planovima za buducnost kako cemo i sta cemo i onako gledamo se u oci a meni odjednom se pretvori ona slika pred ocima od neku noc kad me gledao kao divlja zivotinja i baljezgao neke ruzne rijeci po 100 puta jedno te isto a na rukama mu Sara i gleda ga cudno dok ja placem i molim ga da se smiri. Kad mi se ta slika pojavila momentalno sam vrisnula na njega i rekla mu i to prstom mu masuci i izbecenih ociju a kosa mi se cini mi se sva digla na glavi : Jos jednom , ali samo jos jednom napravis onakvo sranje ili nesto slicno tome nece ti vise biti upozorenja i pocnem ja tu da se tresem. Kaze on sta ti bi odjednom sta ti je smiri se. pa rekao sam ti da necu izvini ni ja ne mogu sebe da zamislim da sam takav bio pa znas da mi je to bio prvi put. Onda ja njemu: I bolje ti je da ti bude posljednji da se ne bi morao i treci put zeniti a mozda i cetvrti i peti ako si takav. I kako to sta mi je kad te zamislim kakav si bio gadis mi se iskreno to je jace i od ljubavi i od mene izvini , trebace mi malo vremena da ti budem ponovo ista. On je samo pognuo glavu na moje rame i poceo da me grli i ljubi i ni rijeci ne progovara a ja nista user posted image zene moje samo okrecem glavu nista ja ne osjetim. Ja sam otisla u toalet da malo udahnem i izdahnem pa otisla na trcanje. Kad dodjoh on bolestan kao, kaslje, napravi mi caj molim te kaze, napravim mu i tako malo smo se mazili potrudila sam da se opustim i da uzivam.

Eto do cega je doveo da moram svaki put da ga zamisljam drugacije nego sto je bio, sto znaci neka vrsta traume i stres koji se cini mi se danas vise ispoljio nego taj isti dan jer sam tada bila u shoku.

Direktna veza do poruke: 404
31.5.2011 23:38:00   
JMPM
Uh,Indy,ja to ne mogu ni zamisliti user posted image .Tebi je to sigurno ogroman sok,jer si vec prosla tako nesto i resila se jednog skota,da ga tako nazovem.Zao mi je sad sto se tako osecas,nadam se da ces uskoro da se vratis na staro user posted image  user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 405
31.5.2011 23:40:25   
mikica sa
indy draga user posted image
sasvim normalna reakcija. ipak te je podsjetio na zlo koje si otkacila od sebe i na traume koje si prezivjela. polako, mora proci neko vrijeme dok ponovo ne steknes povjerenje u njega. mi zene smo drugacije od njih, oni kao da imaju prekidac u mozgu i odmah iskljuce sto es desilo. mi ne mozemo, dumamo i kontamo dugo, dugooooooo i na zalost, uglavnom samo potrosimo vrijeme i zivce a oni ostanu u cudu kao "sta nam je, zasto mi opet udaramo po toj temi?"!
opusti se, zbog sebe.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 406
31.5.2011 23:47:18   
jovicaa
inace indi ni ja ne osecam nista kad me mm poljubi, cak sta vise smara me non stop nije mi do toga. valjda je prolazno

Direktna veza do poruke: 407
31.5.2011 23:48:08   
Brana

inace indi ni ja ne osecam nista kad me mm poljubi, cak sta vise smara me non stop nije mi do toga. valjda je prolazno

otkud to jovice?user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 408
31.5.2011 23:49:50   
mikica sa
znas sta brano, ja mislim da je tome razlog i premor i to sto smo mame 24h dnevno. pa, pobogu, pored silnog ustajanja, kuvanja, spremanja, ciscenja i cega sve ne, uvece jedva cekas da zaspes i istusiras se, zar ne?

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 409
31.5.2011 23:50:53   
Dada81
Indy,ti si stvarno žena koja mnoogo toga toleriše,što većina nas verovatno ne bi .I svaka ti čast na tome! Mislim da je njemu to vrlo jasno. A,tebi je to još uvek ''sveže'' što reče ,JMPM,nije čudo,i ja bih verovatno slično reagovala.Jer i ja tek posle skontam šta je (možda) moglo biti.
Pokušaj se opustiti ubuduće,zbog sebe,ti si inače takva,jednostavno pusti da ti ugađa i samo polako,dok ga opet ne počneš gledati istim očima.Razgovor u miru i večerica će pomoći sigurno user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

Direktna veza do poruke: 410
31.5.2011 23:53:11   
Brana
IZVORNA PORUKA: mikica sa

znas sta brano, ja mislim da je tome razlog i premor i to sto smo mame 24h dnevno. pa, pobogu, pored silnog ustajanja, kuvanja, spremanja, ciscenja i cega sve ne, uvece jedva cekas da zaspes i istusiras se, zar ne?

ja ti tu nisam merodavna,ja uvek mogu da se s...,ali iskreno,nista ne preuvelicavam,tako da sam zato pitala,nista u losem smislu nisam mislila...procice sigurno taj period joviceeuser posted image

Direktna veza do poruke: 411
31.5.2011 23:53:32   
jovicaa
imala sam ja te faze i ranije u prosloj dugoj vezi... ali ne znam... opet me malo plasi to. kao da smo se udaljili, a non stop smo zajedno, stalno me nervira..

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 412
31.5.2011 23:53:53   
indy_25
Hvala vam drage moje user posted image Koliko neki covjek moze da povrijedi voljenu osobu nije ni svjestan a ni svjestan posljedica koje se mogu desiti. Opet se nerviram cim mislim na to. Odoh u neke veselije teme da prestanem misliti. Bilo proslo ako jos jednom bude vise sigurno nece biti nikad user posted image Odo da bjezim odavde jer samo jos vise pisem pa se vise i nerviram da bi mu otisla u sobu da ga zadavim user posted image kad se sjetim samo uh.

Mikice potpuno si u pravu njima isto ko da nista nije bilo tako se ponasaju.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 413
31.5.2011 23:54:32   
jovicaa
ustvari ponekad pomislim kako sam srecna sto ga imam i kako ga jako volim, i onda opet pocne da me nervira, posebno kad me ljubaka i smarauser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 414
31.5.2011 23:55:54   
Brana

imala sam ja te faze i ranije u prosloj dugoj vezi... ali ne znam... opet me malo plasi to. kao da smo se udaljili, a non stop smo zajedno, stalno me nervira..

mozda zato sto si stalno oko bebe,pa si premorena,probaj da uvece kada bebac zaspi,odvojite malo vremena samo za vas dvoje...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 415
31.5.2011 23:56:47   
mikica sa
ma, iskreno, i mi zene smo nekad mali djavolcici user posted image hihihihi
da je neki mangup za kojim moramo trcaati ne bi nas smarao, makar je meni tako bilo. ali, onda mi se dogodilo da sam imala san u kome da druga osvaja i on kaze da mene vise ne voli. joj, covjece, jeste to boljelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toliko da sam skocila u snu,sto nikad nisam uradila ni prije ni poslije. jbg, isto kao da mi je trebao taj "samar" da dodjem sebi.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 416
31.5.2011 23:58:30   
indy_25

Jovicee ja ne bi da te plasim ali i ja sam tako sa bivsim momkom uzasno mi je smetao i dodiri i poljupci jer sam se ohladila iako smo poslije toga bili jos dvije godine zajedno jer mi je pruzao sigurnost neku sve dok nije naisao mm koji me je raspalio i bio jos bolji nego moj decko u pocetku a kasnije nije user posted image . A evo isto ko da je pocelo s mm a valjda ce izaci na dobro samo da ga ne prestanem voljeti al ipak kad su djeca tu ne mozes tek tako pogledas u djecicu i vidis ko ti ih je poklonio mislim na naormalne ljude pa opet te nesto poveze bar ja tako mislim.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 417
1.6.2011 0:01:41   
jovicaa
ma ja sam sotona, vecito nezadovoljna, stvarno sam gnjida, ali sta da radim, nadam se da je samo faza

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 418
1.6.2011 0:07:59   
isidora88
jovice i meni je tako user posted image
ja imam utisak kao da ga sve manje volimuser posted image tj. da ga ne volim uopste user posted image
nemam vise potrebu ni da ga poljubim,ni zagrlim,ma nista,a jos kad krene da me nervirauser posted image
ne znam vise kako da ga naucim da kad kaze idem na sat vremena,da i dodje za tih sat vremena, a ne da prodje 5 sati user posted image
to me nenormalno izludjuje i ne vredi koliko god ja pricala,on uvek po svom user posted image
retko on ide negde,ali opet poludim svaki put kad izadje iz stana jer znam da ce me nervirati(posalje poruku evo me za pola sata i njega nema narednih 5 sati)
nemam ni zivaca da vam objasnjavam user posted image
inace sam ja toliko postala opsednuta izgledom(svojom debljinom) da sam ocajna,a zbog glupe stitne zlezde sam stalno nervozna,ne mogu vise da se prepoznam user posted image
nervira me nase zdravstvo jer ja da bih zakazala pregled moram da cekam 3 meseca( alo! ja cu za to vreme nacisto poludeti i razvesti se 10 puta)
postala sam nepodnosljiva samoj sebi,da nemam mateju ja mislim da bih bila ko zna gde user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 419
1.6.2011 0:12:38   
Anoniman
Eto, ja se ovaj put oko svega toga nerviram malko manje od vas dve (jovice i isidora), pošto imam iskustvo nakon prvog deteta.
SVE ĆE TO PROĆI ČIM IZBIJETE IZ KUĆE I ČIM DETE MALO PORASTE!
user posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 420
1.6.2011 0:13:06   
indy_25
oooo Isi trzni se malo nemoj tako i da mislis o sebi i o njemu. Pricaj puno s njim to ce sigurno pomoci bez zdrave komunikacije nista nema.

Direktna veza do poruke: 421
1.6.2011 0:15:53   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: Tash

Eto, ja se ovaj put oko svega toga nerviram malko manje od vas dve (jovice i isidora), pošto imam iskustvo nakon prvog deteta.
SVE ĆE TO PROĆI ČIM IZBIJETE IZ KUĆE I ČIM DETE MALO PORASTE!
user posted image

slazem se sa tash.
mi smo sad u fazi kad smo non stop uz djecu i kao da se vrtimo u krug, osjecamo se na neki nacin i beskorisne u svakom smislu osim u majcinskom naravno. kao da smo zapostavile sebe i svoj zivot. moramo se trgnuti, nece to niko drugi uraditi za nas. ja npr. imam kompleks od stomaka i krijem ga maksimalno kao i rez, mm to primijeti i kaze "meni to ne smeta, to su vrata kroz koja je doslo nase sunce" ali ipak ja i dalje po svome.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 422
1.6.2011 0:17:28   
Anoniman
što kriješ rez? Ja ga sa ponosom pokažem svakome ko hoće da ga vidi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 423
1.6.2011 0:18:50   
isidora88
pricam ja sa njim, ali dzaba, na jedno uvo udje,na drugo izadje user posted image
a ovako normalne komunikacije(svakodnevne uopstene) i nema bas puno kao nekad,on na terasi pusi,ja oko mateje,kad mateja spava on gleda tv, a ja za laptopom,kad pokusam da pricam sa njim ne ide(on blene u tv i na pola me slusa) user posted image
indy ja ne mogu da se pomirim sa svojim izgledom a jos mi je i dr rekla da cu najverovatnije ostati ovolika,kao ona ne zna nikog,a da je vratio staru kilazu,user posted image ja cu poludeti ako se to desi,ionako sam sva nervozna i dzangrizava user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 424
1.6.2011 0:20:59   
Anoniman
Zbog štitne žlezde nećeš smršati? Jer, moja poznanica je baš užasno mršava, isto probl sa štitnom, i znam da je priča bila da je baš i smršala toliko zbog štitne, prestala je da mršavi kad je počela redovno da pije terapiju. 

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here