|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kontracepcija
28.5.2011 12:26:39   
vonavoj
mislim da ne mogu nijedne da se piju,dok se doji beba!user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 276
28.5.2011 12:30:29   
Anoniman
ja se slazem sa von! ipak su to hormoni, a beba kroz mleko uzima sve sto i mi.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 277
28.5.2011 12:30:58   
Snelle
Ma mogu, samo tih koje mogu nema na našem tržištu, naravno user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 278
28.5.2011 12:31:43   
Shishica
A je li pio neko neke koje su protiv preterane maljavosti? Da li se nesto postigne?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 279
28.5.2011 12:34:18   
Anoniman
ne znam, snele, meni i da kaze dr da neke mogu, ja ih ipak ne bih pila dok dojim user posted image
shishi, mislim da preterana maljavost obicno ima veze sa policisticnim jajnicima, nisam sigurna. ne znam nikog ko je pio i da li je imalo efekta.

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 280
28.5.2011 12:37:07   
Shishica
Pa da.. ali negde sam procitala da hoce i zbog bubrega user posted image

Meni je pre trudnoce doktorica rekla da imam mikrocisticne jajnike i kako posle trudnoce moze biti bolje, a sad posle porodjaja mi kaze na uz-u kako mi je jedan policistican... e da ga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 281
28.5.2011 12:37:40   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Shishica

A je li pio neko neke koje su protiv preterane maljavosti? Da li se nesto postigne?

Diane35 umanjuje problem maljavosti, dlake budu ređe i sporije rastu.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 282
28.5.2011 12:38:20   
Anoniman
najbolje da pitas dr koje pilule bi ti dala i onda da razmislis da li ces ih piti ili ne. mozes da izguglas njih naziv pa da vidis druga iskustva i na osnovu toga da odlucis.

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 283
28.5.2011 12:51:29   
Shishica
user posted image sad sam trazila i citala iskustva i prestala da njuskam jer ima svacega..

Mislila sam posle drugog deteta da bi mozda pila, ali ipak cu da probam sa cajem od nane, a za jajnike nesto sto sam pre trudnoce pila..neku muckalicu koja mi je pomagala.. a za nezatrudneti.... smislicemo..mada vec 7. godina uspeva nam ovaj sistem pazenja od strane MM user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
28.5.2011 12:54:52   
jovicaa
meni je jos uvek jako lose UFFFFFFFFFFFFFF

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 285
28.5.2011 12:56:46   
Snelle
Jovice, jesi li razgovarala o nus pojavama sa svojim dr? Ne znam da li je normalno da ti pilule toliko dugo smetaju user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 28.5.2011 12:58:15 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 286
28.5.2011 12:59:35   
Sanjica26 RR
Ne znam kako to dr prepisuju tablete. Meni je dr posle operacije jajnika dr prepisao tablete..ali koliko sam videla nesto je racunao..pa, tek onda dao tablete da pijem. A, znam da sam i silne analize uradila pre toga.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 28.5.2011 13:01:12 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 287
28.5.2011 13:02:25   
Shishica
Mene je par meseci pre trudnoce pitala da li hocu tablete. Rekla sam da cu razmisliti (nisam htela jer sam se sve nadala da cu slucajno ostati trudna), a onda smo odlucili da hocemo bebu...

Samo mi je rekla jos da ako bi htela morali bi razne analize i spomenula je hormone...eto toliko znam..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 288
28.5.2011 13:57:22   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Snelle

Jovice, jesi li razgovarala o nus pojavama sa svojim dr? Ne znam da li je normalno da ti pilule toliko dugo smetaju user posted image

on mi je rekao da nece biti nus pojava. ali on mi je prepisao logest, a ja pijem diane zato sto mi ih je moj stari gin prepisao jos kad sam zatrudnela tako da mi je bilo svejedno koje cu pa sam izabrala diane. ne znam mda li mozda da sledeci mesec predjem na logest ipak

< Poruku je uredio jovicaa -- 28.5.2011 13:58:03 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 289
28.5.2011 13:59:55   
Anoniman
Danas sam postavila Mirenu! user posted image

Preporuka za NSđanke - idite kod PRVATNIKA! Ja budala čekala mog državnog Dr za postavljanje spirale (plaća se postavljanje 5000 din, bez obzira na knjižicu) , a postavljenja kod privatnika (jednog od boljih u gradu) je 3000 dindži + besplatna kontrola.

P.S. Ništa nije bolelo . user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 28.5.2011 14:00:39 >

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 290
8.6.2011 17:01:28   
jovicaa
nus pojave su se bas smanjile. nego jel jos neko pio diane iskljucivo zbog kontracepcije???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 291
8.6.2011 17:25:08   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Danas sam postavila Mirenu! user posted image

Preporuka za NSđanke - idite kod PRVATNIKA! Ja budala čekala mog državnog Dr za postavljanje spirale (plaća se postavljanje 5000 din, bez obzira na knjižicu) , a postavljenja kod privatnika (jednog od boljih u gradu) je 3000 dindži + besplatna kontrola.

P.S. Ništa nije bolelo . user posted image

user posted image user posted image user posted image to je najbolje resenje!!a koliko si platila Mirenu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 292
8.6.2011 17:26:10   
Anoniman
12 700.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 293
8.6.2011 19:10:53   
Anoniman
postoje pilule koje se mogu piti dok se doji. Negde smo pisale o tome, ali sad pisem sa mob pa ne mogu da trazim. Probajte da trazite temu Kontracepcija za vreme dojenja, mislim da postoji takva tema.

Inace, meni se krvarenje smirilo pred kraj te prve kutije Yasmina. Sada pijem drugu kutiju i sve je ok. Nema krvarenja. Valjda se zaista organizam navikavao.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 294
12.6.2011 18:11:49   
jovicaa
u toku dojenja moze da se pije MINI PILULA koja sadrzi samo progesteron, a ne estrogen. i naravno kod nas je nema na trzistu.
a i posto zivimo u tunguziji kada pitas svog ginekologa u vezi mini pilule, on ce pokusati da istera djavola iz tebeuser posted image
presla sam na yaz( uz konsultaciju sa ginekologom) i vec drugi dan pijem i nikakve nus pojave ne osecam! a od diana sam se raspadala posle mislim prve tablete.
inace diane 35 - njihova primarna funkcija je lecenje akni, maljavosti i policisticnih jajnika, pa je kao nus pojava kontracepcija. one se vise ne koriste samo zbog kontracepcije, zato sto imaju dosta hormona. iako ranije jesu prepisivane samo kao kontracepcija.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 295
1.7.2011 18:15:04   
jovicaa
zasto moraju bas u stritkno isto vreme da se piju? ja nikad ne popijem u isto vremeuser posted image user posted image user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 296
2.7.2011 5:08:01   
Crvenkapa85
i ja sam pila diane 35 zbog kontracepcije....ne znam zasto mora bas u isto vreme,al je preporucljivo tako....secam se da mi je mob.stalno bio navijen ,a i koleginica i ja pile u isto vreme pa podsecale jednu drugu...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 297
21.7.2011 11:07:19   
Lu
IZVORNA PORUKA: galaksija

Ne znam da li cu temu postaviti na pravo mjesto, nova sam ovdje pa mi izvinite. Imam 35 godina i samo sam jednom koristila kontracepcijske pilule prije 10 godina (samo 1 mjesec na preporuku ginekologa da mi se uspori rast dlacica ali ne i zbog kontracepcije). To je bilo 6 mjeseci nakon abortusa (nikad nisam radjala ali sam se 1 abortirala). Nakon tih dugih 10 godina nikad nisam imala priliku da vidim da li sam plodna ili ne, no skoro sam upoznala decka koji je odlucio da koristimo kontracepciju metodom plodni/neplodni dani sto ja nikad nisam koristila.Prvi mjesec smo imali snosaj 7 dana prije moje menstruacije i zaista je menzes dosao bas na vrijeme i obilan kao sto i jeste. Taj isti mjesec pocela sam koristiti kontracepcijske pilule diana 35. Nakon 7 dana koristenja imali smo snosaj, ali meni se stanje organizma prmjenilo: osjecala sam nervozu, gubitak zelje za seksom i tesko sam se mogla uzbuditi. Imali smo snosaj i bez problema dobila sam menzes na vrijeme....prvo je bio smedj jedan dan a poslije normalan i na kraju isto smedj.Na upustvu za kontracept. pilule pise da se pauza pravi 7 dana. Dakle kad sam popila paklo od 21 tableticu (to je bila srijeda 6.7.), napravila sam pauzu. Menstruaciju sam dobila u subotu 9.7 i nakon menstruacije 14.7 (bas tada se zavrsila) sa deckom sam imala odnos 15.7 i 16.7 i nismo pazili. Danas je tacno 14 dana od prestanka uzimanja diane 35. Moj decko mi kaze da pocnem danas uzimat tablete jer za 5 dana idemo na more pa da smo bez brige. Zanima me jedno: da li je rizicno da uzimam tablete ili mogu da uzmem? Nemam nikakvih simptoma, ali eto bolje je da se raspitam na vrijeme. Molim vas brz odgovor...hvala puno.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 298
21.7.2011 11:54:29   
Anoniman
Ne možeš tako piti tablete Galaksija!
Tablete se piju 21 dan, pa pauza 7 dana, pa se piju 21 dan, pa pauza 7 dana. Ne možeš piti 21 dan, pa pauza 14 dana, pa početi. Napravićeš haos u organizmu.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 299
18.8.2011 19:41:37   
biba*
interesuje me da li je neka od djevojaka koristila pilule nakon konizacije?

ako vam se neka ptica pos..e na glavu,obrišite se diskretno i pravite se ludi,kao i uvijek kad su vas pos..li

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here