|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kontracepcija
21.5.2011 17:51:35   
Anoniman
Meni su se pojavile hormonske (kao trudnicke) fleke po licu. Neke su se povukle, negde su izasle nove i na suncu se pojacavaju tako da ga se klonim. Prve koje su se povukle su mi izasle za vreme dok sam uzimala kontracepciju, a druge, koje jos uvek imam, jedno godinu dana posle.

Inace mi je sve ostalo bilo fantasticno dok sam ih uzimala, kosa, koza, kilaza.....

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 251
21.5.2011 21:08:08   
milenatea
nikakve nus pojave osim sto mi je prvi dan bilo strasno muka, dva sata nakon uzimanja prve pilule, i dva tri dana sam bila malo malaksala, i posle se to izgubilo. koliko dana uzimas pilule?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
21.5.2011 21:10:02   
jovicaa
danas mi je treci dan i bas mi je loseuser posted image cekam, pa valjda ce proci... kao da imam gripu i mucnine u kombinaciji, katastrofa

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 253
21.5.2011 21:10:46   
jovicaa
kaze mi mm mozda je i od vremena malo.... ne znam sta je, ali uzasno se osecam, bez preterivanja

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 254
22.5.2011 22:38:38   
Anoniman
Ja sam danas prestala da krvarim, 14 dan! 

(odgovor članu milenatea)
  Direktna veza do poruke: 255
22.5.2011 22:57:36   
jovicaa
imas jos neke probleme osim krvarenja?
meni je danas malo bolje, ali i dalje sam pomalo slomljena i gllaaadna

< Poruku je uredio jovicaa -- 22.5.2011 23:03:15 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 256
26.5.2011 12:31:03   
jovicaa
jao sad sam napravila sranje!!!!! juce samm popila tabletu sa kontra strane, pa sam zato mislila danas da nisam juce popila pa sam popila 2 kao sto pise u uputstvu! sta sad da radim?? necu imati za 21 dan da pijem nego za 20 u ovom pakovanju???

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 257
26.5.2011 13:10:40   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: jovicaa

jao sad sam napravila sranje!!!!! juce samm popila tabletu sa kontra strane, pa sam zato mislila danas da nisam juce popila pa sam popila 2 kao sto pise u uputstvu! sta sad da radim?? necu imati za 21 dan da pijem nego za 20 u ovom pakovanju???

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 258
26.5.2011 13:24:35   
Crvenkapa85
 nece biti nista...sem sto moze da se desi da te bolucka stomak ili da ti menstruacija bude obilnija...kad zavrsis sa tom turom napravi pauzu 7 dana i teraj daljeuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 259
26.5.2011 13:26:36   
jovicaa
a da li treba da popijem jos jednu tabletu, posto sad necu imati za 21. dan? ako me razumes?

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 260
26.5.2011 13:29:58   
Crvenkapa85
ako u uputstvu pise da treba da je popijes popi...koje tablete pijes,ja sam pila diane35

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 261
26.5.2011 14:11:17   
jovicaa
i ja pijem diane 35. pa ne pise nistauser posted image sad sam zbunjena, ne znam da li da kupim jos jedno pakovanje da na 21. dan popijem jednu iz tog, da bi ispunila terapiju do kraja?
jesi imala neke mucnine i sl od njih?

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 262
26.5.2011 14:31:34   
Crvenkapa85
ja bih rekla da sam negde procitala da ako zaboravis ne uzimas sutradan dve,nego da nastavis normalno...samo pazite kad imate sad odnose....od dijane35 su mi samo sike porastile,mucnine nisam imala

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 263
26.5.2011 14:34:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jovicaa

a da li treba da popijem jos jednu tabletu, posto sad necu imati za 21. dan? ako me razumes?

mislim da ne treba da uzmes jos jednu, niti da uzmes iz drugog pakovanja, samo zavrsi ovo. ako hoces da budes sigurna, mozda mozes pozvati dr da se posavetujes.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 264
26.5.2011 14:36:02   
Anoniman
inace, ja sam pila pilule samo neka 3 meseca, kao terapiju za cistu koja mi se pojavila. zvale su se gracial.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 265
26.5.2011 14:42:30   
jance
jovicee meni se to isto desilo... nisu te tablete na svaki dan za mene, ja uvek zbog necega zaboravim user posted image

koliko dugo ih pijes vec? jel ti prva kutija ili nije? znam da mi je zaova rekla kad mi se desilo, da nema potrebe da uzimam dve sutradan, samo da nastvaim redovno.. a posto mi je to vec bila treca kutija, da nemam potrebe da se jos dodatno cuvam, jer za taj jedan dan tesko da ce se nesto desiti, kad jajnici vec odmaraju 2 meseca...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
26.5.2011 21:58:52   
jovicaa
fora je u tome sto lepo pise ako u 1. nedelji zaboravite tabletu odmah popite tabletu, makar to znacilo da pijete dve odjednom!
e sad mene zanima posto sam se ja zeznula i ustvari nisam zaboravila da popijem juce! nego sam danas za bzv popila 2, falice mi jedna ta poslednja 21. da li da pijem iz drugog pakovanja na taj 21. dan da bih ispostovala do kraja?
znaci ja sam juce greskom popila poslednju koju treba da pijem 21. dan(sreda) pa sam danas mislila da nisam popila zato sto mi sreda za juce stoji cela, kontatate? pa sam u panici(misleci da nisam popila, nije mi palo ovo drugo na pamet, da sam popila juce  tabletu iz pogresnog smera) procitala u uputstvu da treba 2 i popila dve. znaci sad imam tabletu manjka, da li da pijem jos jednu 21. dana

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 267
26.5.2011 23:44:17   
Anoniman
kapiram sta pitas i nemam pojma.
Meni je dr rekla da bez obzira na krvarenje mora da se ispije cela tabla od 21 tabl, pa 7 dana pauze, i onda tek menjati tablete. Po toj logici bi i ti trebala piti 21 dan, ali bi zaista bilo najpametnije da pitas svoju dr.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 268
28.5.2011 12:12:41   
eni26
danas sam pocela dobijati,babica mi je prepisala leeloo pilule,ne znam sta da radim ,da li da pocnem piti ili da nastavim da se cuvamo ko pre ?nesto mi se ne piju pilule ....user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 269
28.5.2011 12:16:07   
Shishica
Koliko kostaju te antibebi pilule???

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 270
28.5.2011 12:18:06   
eni26

IZVORNA PORUKA: Shishica

Koliko kostaju te antibebi pilule???

leeloo mislis ili bilo koje?

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 271
28.5.2011 12:20:23   
Shishica
Pa uopste kako se krecu cene posto nemam predstavu.. Kada bi i htela da ih uzmem morala bi na analize, hormoni i slicno.. da bi znali koje da pijem..

Okvirno koliko kostaju..bilo koje?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 272
28.5.2011 12:23:05   
vonavoj
shishice,ja sam radila krvnu sliku i vreme krvarenja,koagulacije..ne hormone! pila sam Yasmin,..inace se pilule daju na osnovu da li ti treba za ciste,kontracepciju,da li imas masnu kozu...sve u svemu ginekolog odluci..Yasmin su niskodozne pilule,ja sam ih pila samo zbog kontracepcije..i kostale su oko 700-800din!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 273
28.5.2011 12:23:06   
eni26
ove su 6 eura..a ne znam,nemam ni ja iskustva sa tim,pa zato pitam za savet...strah me da mi ne pocnu nezeljena dejstva...user posted image user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 274
28.5.2011 12:24:04   
Snelle
Eni, mogu li da piju te pilule žene koje doje ?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here