|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
12.5.2011 14:00:36   
smokva
pardon, verolimžno nas je uputila na klik user posted image  ja sam vec tamo user posted image

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2151
12.5.2011 17:39:26   
plačljiva
SMOKVA,JA SAM IŠLA NA FOLIKULOMETRIJU,TEK 12.DAN CIKLUSA.I BILO IH JE 2 .FOLIKULI RASTU PO 2-2,5 MM DNEVNO I OKO 14 DANA SU 20-23 MM I TADA PUCAJU.TVOJI SU ODLIČNIuser posted image

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2152
12.5.2011 19:11:57   
smokva
plačljiva, saljem ti leteci poljubac!!!!!!! hvala za podrsku!!! 

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2153
13.5.2011 18:58:20   
smokva
cure moje, danas sam bila na folikulometriji..8 DC:

endometrij: 8,5mm
na desnom janiku dva folikula od 9,5 mm
na lijevom janiku folikuli: 9,5 i 10 mm

dobro reagujem na Klomifen..zasad..ljubim vas

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2154
13.5.2011 19:38:34   
sandrina 85
user posted image user posted image user posted image Ej pa to je odlicno... samo muckaj, muckaj i muckaaaaj user posted image
I ja sam super reagovala na njega, ali nista od user posted image user posted image
Mada sam ga ja pila a da nisam prethodno radila HSG... e to me sledece ceka.

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2155
14.5.2011 18:31:59   
smokva
sandrina85, ja sam odlucila pokusati s klomifenom prije HSG s obzirom da sam vec ostajala user posted image , pa se nadam da su jajovodi i dalje prohodni.

Kakve su bile tvoje folikule? jel ovo dobro sto imam na d i l janiku po dva velika folikula? zagrljaj od mene!

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 2156
22.5.2011 15:34:34   
plačljiva
Evo i mene drage moje...Odbolovala sam prvu neuspelu IUI,isplakala se...user posted image  Sada mi je drugi ciklus sa klomifenom.Pijem po 100 mg dnevno.I 30.5.idem na folikulometriju...Nadam se i molim Boga da mi druga IUI bude uspešna...user posted image

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2157
22.5.2011 18:32:14   
smokva
plačljiva user posted image user posted image želim ti srecu i uspjeh ovaj putuser posted image mislit cu na tebe, samo hrabro user posted image

Direktna veza do poruke: 2158
22.5.2011 18:46:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: plačljiva

Evo i mene drage moje...Odbolovala sam prvu neuspelu IUI,isplakala se...user posted image  Sada mi je drugi ciklus sa klomifenom.Pijem po 100 mg dnevno.I 30.5.idem na folikulometriju...Nadam se i molim Boga da mi druga IUI bude uspešna...user posted image

Plačljiva, taj put je dug ali vredi pokušavati! Meni je druga IUI uspela ali moraš da budeš spremna i na treću, a da se nadaš da da će druga uspeti!user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2159
22.5.2011 20:31:07   
plačljiva
Hvala vam drage moje na podršci...user posted image .Klomifen,odlično podnosim,nemam neželjenih reakcija,za koji dan videćemo koliko je stvorio folikula...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2160
23.5.2011 8:31:30   
nina26

IZVORNA PORUKA: Lola 56

Plačljiva, taj put je dug ali vredi pokušavati! Meni je druga IUI uspela ali moraš da budeš spremna i na treću, a da se nadaš da da će druga uspeti!user posted image user posted image user posted image

Lolo pa jel si ti to user posted image ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2161
24.5.2011 19:44:02   
ksenija81
Da li je neko od klomifena imao napade vrucine i preznojavanja?

Bog ne stavlja prepreke za koje nije siguran da možeš da predješ...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2162
24.5.2011 20:18:26   
smokva
ksenija ne brini to je sasvim normalno..po prestanku pijenja nestaju simptomi..ja sam preplakala svaki dan, a presvukla sam se nebrojeno puta..kao da sam u tudjem tijelu user posted image nevjerovatnoo

sretno draga i izdrzi!!!!

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 2163
24.5.2011 20:24:16   
ksenija81
Joj hvala ti na odgovoru, valjda ce proci...
Pijem ga pred spavanje a tek sledeci dan popodne krenu vrucine i preznojavanja kao da sam imala temp pa izlazi.
To je valjda zbog toga sto blokira estrogen?

(odgovor članu smokva)
Direktna veza do poruke: 2164
24.5.2011 21:08:09   
1zvezdana1
ja ovaj ciklus bila na femari sutra inseminacija

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 2165
24.5.2011 21:42:46   
smokva
IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1

user posted image user posted image user posted image user posted image sretno mila!!!!!

ksenija..tako je..samo izdrzi...ja sam pila 2x 1 pa sam bila na ivici nervnog sloma user posted image a dan nakon prestanka postala sam ona stara user posted image

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 2166
25.5.2011 0:36:32   
lidija 011

Zvezdanice draga jaaaako, jaaako navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

Direktna veza do poruke: 2167
25.5.2011 7:41:28   
plačljiva
Meni je danas poslednji dan sa klomifenom.I ja imam napade vrućine i preznojavanje,ali to je samo dok se pije klomifen,čim se prestane sa njim,prestaju i simptomi.(znam iz iskustva jer sam ga prošli mesec pila.)user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 2168
25.5.2011 18:24:26   
plačljiva
SMOKVA, šta se dešava sa tobom?Ja danas završavam drugu turu klomifenauser posted image

Direktna veza do poruke: 2169
25.5.2011 20:11:10   
ksenija81
Jel pijete posle klomifena neki estrogen?
Meni je dr rekao da pijem tri dana estrofem tablete kojih nema nigde?!?
Videcu sutra sta ce mi reci kad odem na folikulometriju.

Placljiva, Smokva, 1Zvezdana1 user posted image

Direktna veza do poruke: 2170
25.5.2011 20:35:24   
1zvezdana1
ima ih u zrenjaninu ako bude trebalo mogu da ti posaljem

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 2171
25.5.2011 20:39:37   
smokva

SMOKVA, šta se dešava sa tobom?Ja danas završavam drugu turu klomifenauser posted image

ksenija, ja sam zavrsila sa pregnxlom, prije toga Klomifen..ovulacija je bila..bili smo vrijedni..O je bila prije 4 dana..sad cekam..a na ovaj dan prosle godine ugledala sam svoj voljeni plus koji sam izgubila..danas sam tuzna, na dlanu si ti moja tajna urezana user posted image user posted image user posted image user posted image cuvam te..ta pjesma mi pomaze da isplacem tugu i da idem dalje user posted image user posted image

ksenija, placljiva  user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2172
25.5.2011 21:06:49   
ksenija81

ima ih u zrenjaninu ako bude trebalo mogu da ti posaljem

Videcu sutra sta ce mi dr reci da li ima neka zamena, pa cu ti javiti.
Hvala ti puno sto si se ponudila user posted image

Poslaji mi na pp br tel za svaki slucaj user posted image

Direktna veza do poruke: 2173
25.5.2011 23:53:48   
plačljiva
Konačno završi sa klomifenom,u ponedeljak idem na folikulometriju,tada mi je 12dc.Valjda će biti bar 2 folikulauser posted image

Direktna veza do poruke: 2174
26.5.2011 3:23:09   
hermiona76
Pozdrav svima,
Ja sam nova na forumu ali prilicno upoznata (nazalost) sa problemima zatrudnjivanja.
inaime ja i suprug vec skoro pa dve godine pokusavamo da prosirimo porodicu ali ne ide, sve moguce testove smo odradila, ukljucujuci i HSG koji je u oktobru prosle godine pokazao totalno zacepljenje lijevog jajovoda a desni im je bio sumnjiv??!!Tada sam pocela piti caj od cveta nevena, hajducke trave i koprive i ponovila HSG u martu da bi dobili extra rezultat, oba jajovoda prohodna :-) Ali nazalost hormoni su mi katastrofa, AHM jeu martu bio 1.1 da bi u maju spao na 0.7. Klomifen sam pila proslog meseca 100mg, i super odreagovala, imala sam po dvije folikule na levom i desnom jajniku ali su nazalost doktori propustili ovalciju?! Posli su od pretpostavke da zene kojej koriste klomifen ovuliraju 15-16ti dan ciklusa pa su mi zakazli ultrazvuk an 14 dan, da bi testovi krvi pokazali da sam ovulirala dan ranije. E onda sam nakon tri dana zavrsila na hitnoj u 4 sata ujutru zbog bolova u donjem delu stomaka da bi na kraju utvrdili dve ciste od po 4cm na desnom jajniku. Ovaj mesec pauziramo jer mi je desni jajnik uvecan (5cm), Ciste su se povukle ali.... Sad cekamo sledeci ciklus pa cemo poceti s drugim stimulansom umesto klomida. Uh sto sam oduzila, izvinjavam se svima user posted image . Zanima me jel ima jos neko sa ovako losim i niskim AHM-om, a da je uspeo da zatrudni? Inace cemo raditi inseminaciju to sam zaboravila da napomenem, i da, emni su 34 godine a suprugu 39. Hvala unapred i srecno svima user posted image

Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here