Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:10:16
|
|
|
|
moja ciklama
|
verolino sam zamišljala ŽIVLJU, ali, i ono što sam videla mi se sviđa! miš je ZMAJ, to sam već pričala. pčelica..mora da se nameće, jer drugačeije neće progovoriti pored mene!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:11:56
|
|
|
|
Anoniman
|
sotonin ispljuvak Zao mi je sto sam zaboravila da slikam danasnji skup
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:12:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Od vuka ispade jagnje
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:14:07
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis sotonin ispljuvak Antihrist glavom i bradom(pramenovima).
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis sotonin ispljuvak Zao mi je sto sam zaboravila da slikam danasnji skup Ne znam kako smo zaboravile
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:23:28
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ti cuti, ja se tebe plasim posle nekih tvojih hitlerovskih postova. E minavb, a ja? Moram ovo da podelim sa vama: pre par meseci, miš i ja se dogovorile da se nadjemo u hotelu, i čekam ja žensku, a ona ulazi i iskulira me, ja je zovnem na mob, da joj javnem da me je prošla, a ona će: Joj, ja očekivala plavušicu sa kratkom kosom! Ja rako, a što? A ona će: Pa mislila sam da je na avataru tvoja fotka . Ja, gledam, i ne znam dal se žena zeza ili stvarno ne zna, ko je na avataru. Za srce me ujela! A odrasla u Beogradu! Evo i mog tadašnjeg avatara!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:25:31
|
|
|
|
moja ciklama
|
e ajde da čujem pčelicino i verkino mišljene, ali iskreno..o meni?
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:33:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Od vuka ispade jagnje
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:33:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ciklama, ja ko i svaka baba samo gledam kome cu da zagorcam zivot a secam se samo rane mladosti, sto ce reci i ranih ranova doticne koja je tada izgledala ovako
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:37:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama e ajde da čujem pčelicino i verkino mišljene, ali iskreno..o meni? Ja bih vise volela da sam ti ga rekla licno, ali dobro. Mislim da si dete. Slatko, urbano dete Mozda preterano urbano , ali ja ti i nisam neko merilo, s obzirom na moje "staracke" misli
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:37:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: verolino Od vuka ispade jagnje Je l' i tebi imam mio glas? Ja bih pre rekla da je Mish ogluvela
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:39:24
|
|
|
|
moja ciklama
|
ja sam ti već jenom rekla, da me ne diraš u Brenu! Postigli smo odredjene rezultate
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:39:40
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama E minavb, a ja? I tebe se plasim, ti vozis brzo
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:42:30
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja bih vise volela da sam ti ga rekla licno, ali dobro. Mislim da si dete. Slatko, urbano dete Mozda preterano urbano , ali ja ti i nisam neko merilo, s obzirom na moje "staracke" misli pa bolji utisak nisi mogla da stekneš moje sestra, mladja od mene 5 godina je zrelija i odgovornija od mene. ja sam bila i ostala razmažemo derište, i dobro mi je! a ti si samo 2 godine starija od mene, tako da moram da te malo podmladim
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:44:06
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:44:40
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: moja ciklama E minavb, a ja? I tebe se plasim, ti vozis brzo pa ne ujedam, samo vozim brzo
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:45:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: verolino Od vuka ispade jagnje Je l' i tebi imam mio glas? Ja bih pre rekla da je Mish ogluvela Aha Ti si moje jagnje
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:46:23
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama IZVORNA PORUKA: minavb Ti cuti, ja se tebe plasim posle nekih tvojih hitlerovskih postova. E minavb, a ja? Moram ovo da podelim sa vama: pre par meseci, miš i ja se dogovorile da se nadjemo u hotelu, i čekam ja žensku, a ona ulazi i iskulira me, ja je zovnem na mob, da joj javnem da me je prošla, a ona će: Joj, ja očekivala plavušicu sa kratkom kosom! Ja rako, a što? A ona će: Pa mislila sam da je na avataru tvoja fotka . Ja, gledam, i ne znam dal se žena zeza ili stvarno ne zna, ko je na avataru. Za srce me ujela! A odrasla u Beogradu! Evo i mog tadašnjeg avatara! leleeee, i ja sam mislila da si ovo tiii gle, stvarno brena
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:46:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad me se vise niko nece plasiti
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:53:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ciklamice ja mislim da si ti jedna sasvim kul i normalna osoba. Imaš jak i izražajan temperament i ne znam ono što bih ti možda još rekla za ovako malo vremena provedenog sa tobom, to je, da mi je po malo žao što nisam bar malo kao ti, malo bih bolje prošla u životu.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:54:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Sad me se vise niko nece plasiti
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:55:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Mozda ako ti Miljana da njenu oklagiju
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:56:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Ciklamo i ja sam mislila da si ti na starom avataru, zato sam te i pitala zar nisi plavojka (pre neki dan u temi Frizura) Mislim da ti je avatar bio malo zamagljen ili ja tripujem, nije se provaljivalo da je Brena, bar ja nisam:)
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:57:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Mozda ako ti Miljana da njenu oklagiju Nema sanse
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:59:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Mozda ako ti Miljana da njenu oklagiju Ali ne da Cicija
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?