Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.5.2011 0:43:08
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja sam skoro upoznala Madre. Baš je mila i draga jaooo, ja tek sada vidim ovo šnele, moj drugar a, inace, bilo bi lepo da se uskoro vidimo, da se malo cascavamo na nas racun
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.5.2011 0:45:09
|
|
|
|
Snelle
|
Ma pusti ti to čašćavanje, nego da ti vratim ovaj akumulator od kolica, zauze mi ceo stan
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.5.2011 0:47:13
|
|
|
|
madre
|
eto nas sutra u parkicu javicu se da se dogovorimo... ako uopste planirate da idete sutra?
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 18:35:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Napokon licno Verkuuuuu , do danas sam joj znala samo glas
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 18:44:50
|
|
|
|
minavb
|
Sad joj znas i stas Ja sam upoznala neke mnogo dobre zene, i jedva cekam opet da ih vidim!!!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 18:52:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Prosle nedelje sam upoznala Bojanicu, BubaMiru, New Mom i Diamond. A, pre dve nedelje Alekxis79. Sve su divne devojke. Bas onako kako sam ih zamisljala.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 18:57:30
|
|
|
|
New Mom
|
Ja te već opisah u Kako zamišljate forumašice (a sestra me tvoja iskritikova da sam ćorava ).
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 19:00:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad sam procitala
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 19:35:04
|
|
|
|
Dora
|
...divne devojke i njihovu slatku dečicu
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 19:36:55
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja sam upoznala neke mnogo dobre zene Takođe IZVORNA PORUKA: minavb i jedva cekam opet da ih vidim!!! još jednom takođe
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 20:06:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se odusevila i Miljanom i njenim muzem, a posebno Milicicom..Kakav mali djzvolak...Provela sam divan dana sa njima i ZNAM da sam otpocela graditi jedno lepo prijateljstvo
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 20:37:29
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: minavb Ja sam upoznala neke mnogo dobre zene Takođe IZVORNA PORUKA: minavb i jedva cekam opet da ih vidim!!! još jednom takođe Bas mi nedostajes
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 20:42:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja sam se odusevila i Miljanom i njenim muzem, a posebno Milicicom..Kakav mali djzvolak...Provela sam divan dana sa njima i ZNAM da sam otpocela graditi jedno lepo prijateljstvo Nego sta! Jos samo da upoznam Milosa
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 20:44:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: verolino Ja sam se odusevila i Miljanom i njenim muzem, a posebno Milicicom..Kakav mali djzvolak...Provela sam divan dana sa njima i ZNAM da sam otpocela graditi jedno lepo prijateljstvo Nego sta! Jos samo da upoznam Milosa Ma cim mi prodju ispiti, pravimo rostilj...A onda je celo leto tu za nas.... I za Sandru obavezno... Zao mi je samo sti su Eni, Morena, Jeca 038 i Anuk daleko....Ali doci ce io one u zemlju Serbiju
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 18.5.2011 20:47:51
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: Snelle Ja sam skoro upoznala Madre. Baš je mila i draga jaooo, ja tek sada vidim ovo šnele, moj drugar a, inace, bilo bi lepo da se uskoro vidimo, da se malo cascavamo na nas racun mrzim vas, hocu ja da se druzim,fuck zrenjanin
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 16:51:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam upoznala Misha, Ciklamu i Pcelicu Lenu....Sve su slatke.. Ali moram da iskomentarisem Misha-prvo, zena izgleda kao da joj je 22. Drugo, ona je sve ono sto ja zelim, a nikad necu biti-neopterecena nebitnim Sjajne su.... Samo Pcelka nije mogla da dodje do reci od silnog kokodakanja
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 16:53:58
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: verolino Drugo, ona je sve ono sto ja zelim, a nikad necu biti-neopterecena nebitnim Treba da drži časove neopterećenja
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 16:54:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: verolino Drugo, ona je sve ono sto ja zelim, a nikad necu biti-neopterecena nebitnim Treba da drži časove neopterećenja Upila sam ja vec lepu dozu...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:00:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Stvarno ima devojaka da te iznenade, a ocekivala sam po postovima da ce Verolino nekako da zagrmi, a ona je tako nekako nezna i ima umiljat glas. I jedva cekam da je vidim opet. Pcelka je fina ali od nas nije uspela da se izbori da se prezentira, a Ciklamu znam i ona je neko ko me uvek nasmeja jako i pri tom je sve sto ja nisam i to mi, mad mi samoj vuci neverovatno, uopste ne smeta.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:03:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Wow, cure, baš vam zavidim na druženju. Ja sam upoznala NSađanke i neke pridošlice . Nisu loše, tja ...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:03:27
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Verolino nekako da zagrmi, a ona je tako nekako nezna i ima umiljat glas. I jedva cekam da je vidim opet. Vidis ja bas imam utisak da je ona tiha i mirna, da ne grmi nikad i da dobro odmeri sta ce da kaze.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:07:07
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis a Ciklamu znam i ona je neko ko me uvek nasmeja jako i pri tom je sve sto ja nisam i to mi, mad mi samoj vuci neverovatno, uopste ne smeta. opet moram na google
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Za to da dobro odmeri se slazem, ali po postovima i po slikama koje sam videla ocekivala sam prodorniji glas i da je nekako stroga Mozda sam se utronjala zbog pravopisa a mozda sam je vise zamislajla kao profesorku-nastavnicu, pa sam ocekivala da mi se obrati kao djaku
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:08:51
|
|
|
|
Anoniman
|
mada mi samoj zvuci neverovatno Gladna sam, i klopam salatu a izgleda i slova IZVORNA PORUKA: moja ciklama IZVORNA PORUKA: MaliMis a Ciklamu znam i ona je neko ko me uvek nasmeja jako i pri tom je sve sto ja nisam i to mi, mad mi samoj vuci neverovatno, uopste ne smeta. opet moram na google
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 25.5.2011 17:09:25
|
|
|
|
minavb
|
Ti cuti, ja se tebe plasim posle nekih tvojih hitlerovskih postova.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?