Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:43:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma samo ti znaš kako vam je bilo. Bitno da ide na bolje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:45:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mina, ekstra!
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:47:13
|
|
|
|
red sonia
|
za Vanju
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:52:00
|
|
|
|
minavb
|
Hvala drugari. Sutra cu da mu dam jagodicu, samo jednu, da proba.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 16:53:02
|
|
|
|
Gejsha
|
ja sam jagodu već odavno dala ali interesuje me za južno voće? kada mogu da mu dam i šta sve smem?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 17:04:51
|
|
|
|
minavb
|
Bananu si vec uvela, avokado takodje moze rano da se uvede, ostalo bi trebalo posle prvog rodjendana mada vecina pozuri pa uvede ranije.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 17:06:21
|
|
|
|
Gejsha
|
a kivi i ananas? to vidim da mnogi već uvode i sa 8 meseci
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 17:09:34
|
|
|
|
minavb
|
Ja i to odlazem. Mene pece jezik od kivija a od ananasa pocrvenim oko usta. Mogu da zamislim sta Vanji moze da se desi. Ne zurim nigde, jesce sve to zilion puta, ima vremena.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 17:10:29
|
|
|
|
Gejsha
|
u pravu si! hvala puno
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.5.2011 17:35:58
|
|
|
|
mejvis
|
Jagoda mnogo lepo ide kada se umuti sa bananom, 3-4 jagodice i jedna banana- fenomenalna užinica!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 10:47:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Sta mislite o kozijem mleku ? Imam priliku da uzimam mleko od koze koja samo pase travu pa me zanima da li je to mleko bolje , lakse i zdravije od kravljeg ili ne?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 10:57:17
|
|
|
|
minavb
|
Juce naleteh na ovo: Španski naučnici iz Granade proučavali su sva blagotvorna svojstva kozjeg mleka i došli do zaključka da ima daleko više prednosti u odnosu na kravlje.Ovo mleko je po svom sastavu najsličnije ljudskom, veoma je hranljivo i lako ga vare čak i ljudi koji su osetljivi na laktozu. Kozje mleko obiluje kalcijumom i fosforom koji su važni za čvrstinu kostiju, te cinkom i selenom, snažnim antioksidansima koji održavaju imunitet. Španski naučnici preporučuju kozje mleko ljudima koji pate od anemije izazvane manjkom gvožđa u krvi zato što upravo kozje mlijeko pospešuje bolje korišćenje gvožđa u organizmu i obnovu hemoglobina, krvnog pigmenta koji sadrži gvožđe. Malopre sam probala Vanji da dam za uzinu jagodu sa jabukom i uopste mu se nije svidelo. Cak je ispovracao to malo sto je progutao. Nema veze, nista strasno.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:04:52
|
|
|
|
Olga75
|
Mishica je negde pisala o kozijem mleku kad je htela da ga uvede ali sad ne mogu da pronadjem gde
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:09:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve u svemu mislite da je dobro davati bebi kozije , prokuvano sa grizom ili palentom ? Mina , mani se jagoda , drago mi je sto tako lepo jede , sad sam procitala Olga , u kojoj temi je pisala trazicu ja
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:13:32
|
|
|
|
minavb
|
Bilo je malo kiselo, verovatno mu se zato nije svidelo, a secer bas nisam htela da dodam.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:15:24
|
|
|
|
Olga75
|
Ribizla , da li u kravljem mleku , da li ovde u ishrani ne secam se ali znam da je pisala
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:15:46
|
|
|
|
Snelle
|
Meni je pedijatar rekao nikako kozije!
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:16:35
|
|
|
|
minavb
|
Zbog?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:20:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Meni je pedijatar rekao nikako kozije! Jel rekao samo to ili je objasnio ?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:20:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Ribizla , da li u kravljem mleku , da li ovde u ishrani ne secam se ali znam da je pisala Ok , procitacu sve Hvala O
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:21:16
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da kozije mleko zbog soli ili proteina vise opterecuje bubrege , tako nesto je rekla meni zvercicina pedijatrica kad sam pitala
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:22:52
|
|
|
|
minavb
|
To i mene zanima, zasto ne. Mene su nalivali kozjim mlekom kad sam sa 9 godina imala tesku leukopeniju i anemiju. Cak su mi i izdvajali surutku da pijem, tako im je hematolog naredio.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:23:24
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb Zbog? Izaziva anemiju kod dece.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:24:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Moracu da pitam naseg nefrologa onda , mislila sam da joj pravim samo dorucak sa tim mlekom umesto kravljeg .. Ostalo bi bilo AD , ali cu ipak pitati dr
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 24.5.2011 11:26:26
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: minavb Zbog? Izaziva anemiju kod dece. Zar se to ne odnosi na kravlje koje se uvodi prerano?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?