Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 16:32:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: viking RR I ja ga volim, u malim količinama. Stavljam ga u pastu sa spanaćem (narendam malo na kraju), ili na crnom hlebu zapečem u rerni malo kozjeg sira (preko malo bibera i tucane paprike) i za dekUraciju rukola (nju ne pečem ). Možda nije najsrećnija kombinacija u smislu kombinovanja namirnica, ali je ukusno... IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja volim slane sireve, stare, ne volim mladi sir. Kad sam bila mala u selu sam se razbijala od ovčijeg sira, sva deca trče kući po čokoladu a ja po parče sira E zato cu ja da gajim koze jednog dana. Obozavam kozji.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 22:50:08
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: minavb Ne madre. Stavis malkice ulja u mlade krompirice, stavis malo vegete i ruzmarina ili bosiljka, sta god ( ja volim ruzmarin) , rukama izmesas da se ravnomreno razmaze po krompiru, stavis u vatrostalnu posudu , poklopis i peces. Cuti Jeco, ko prica o puteru kleci na kukuruzu! ovo super zvuci, bas cu da probam Sta,klecanje na kukuruzu?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.5.2011 12:27:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ovo baš i nema veze sa kombinacijom, ali here goes: da li preterano unošenje vode šteti organizmu? Recimo, ako unosiš 4l vode? Da li se višak ispiški ili ... šta?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.5.2011 12:46:43
|
|
|
|
minavb
|
Voda ne steti, Steti samo ako se previse popije odjednom. Sto vise vode pijete, to bolje. Naravno kad se lepo rasporede obroci i voda, ne moz se popiti 4-5l. Oko 3l je sasvim ok.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 19.5.2011 23:44:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mina sta mislis o dvopeku Jel ok sa sirom Ella? Sta jos mogu uz to?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 10:21:48
|
|
|
|
minavb
|
Hm, dvopek. Ne volim ga a i cesto je obogacen suvisnim sastojcima da bi bio ukusan. Moj savet je da uzmes neki dobar integralni hleb, sama ga istostiras , namazes Ella sir i uz to smazes paradjz, krastavac, papriku...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 19:28:40
|
|
|
|
viking
|
Ja volim dvopek , a čula sam da se bolje vari od hleba pa ga zato jedem :) A inače danas sam pojela sledeće: - jabuku - supu u kesici (onu alevu, za jednu porciju) - dva paradajiza plus krastavac plus tri dvopeka - salatu u kojoj su: radič, zelena salata, čeri paradajz, račići (da ne kažem "šrimpovi) i opet dvopek - a za večeru ću verovatno vola da pojedem
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 21:59:37
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: viking RR - a za večeru ću verovatno vola da pojedem i dvopek
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:02:50
|
|
|
|
viking
|
I naravno Džej! IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: viking RR - a za večeru ću verovatno vola da pojedem i dvopek
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:04:46
|
|
|
|
minavb
|
Predji na ovsi.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:10:11
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam vecerala kupus salatu...za kaznu jer sam popodne na nervnoj bazi pojela sladoled a sutra cu ceo dan da pasem travu!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:11:38
|
|
|
|
viking
|
Ja sam za večeru umesto vola pojela sladoled od mohita :) U kakvom divnom vremenu živimo, alkohola ima i u hrani
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:12:28
|
|
|
|
Jeca*
|
e viking, ajd sutra isto ovo sto si jela danas, samo obrnutim redom
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:15:47
|
|
|
|
viking
|
sutra sam na svadbi, ne odgovaram za svoje postupke
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:18:23
|
|
|
|
Jeca*
|
Makar si na vreme krenula da se opijas
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:39:00
|
|
|
|
minavb
|
Viking, imam predlog. Da naspricamo voce votkicom pa da zovemo Jecu na vocnu salatu. Ja imam zelju da se napijem sa njom, ali ona ne pije.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:40:32
|
|
|
|
Jeca*
|
Jeca se pravi fina ma sa tobom cu popiti jedan dzin tonik, pa nek ide zivot
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:42:18
|
|
|
|
snješka
|
Ja sam, kao najveći kreten, jutros pojela 4 uštipka sa malo barene slanine i čajne. I za večeru krišku hljeba i jednu dinstanu tikvicu sa pavlakom. To je sve z adanas. I dva reda čokolade kojima nešto nikako nisam mogla da odolim. Koji kreten. A trčim kao blesava da smršam.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:42:47
|
|
|
|
minavb
|
Sa mnom ne mozes da popijes samo jedan, jbg. Ja sam odbila da me mm veceras casti sladoledom.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:44:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja sam za večeru pojela parče integralnog hleba i šejk od jogurta i banane (kao domaći voćni jogurt), jel' to sme da se kombinuje za večeru?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:47:10
|
|
|
|
minavb
|
Izbaci bananu, suvisna je u ovoj kombinacji. Mozes uz ovo da smazes i jedan paradajz, malu salaticu, ili recimo tost i salatu sa mladim sirom. Voce se jede samo, nikako u kombinaciji i uglavnom prepodne.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:47:47
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: minavb Sa mnom ne mozes da popijes samo jedan, jbg. Ja sam odbila da me mm veceras casti sladoledom. Ti baš imaš čeličnu volju. I ja kad nešto čvrsto odlučim toga se i držim. Izgleda da još nisam čvrsto odlučila da ne jedem slatkiše.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:49:09
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: minavb Izbaci bananu, suvisna je u ovoj kombinacji. Mozes uz ovo da smazes i jedan paradajz, malu salaticu, ili recimo tost i salatu sa mladim sirom. Voce se jede samo, nikako u kombinaciji i uglavnom prepodne. Aaaaa, a ja kao kreten jabuke, koje imaju najviše šećera, jedem uglavnom uveče. E odsad neću.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:50:55
|
|
|
|
gagana83
|
Ja sam danas doruckovala kao i obicno, pahuljice sa jogurtom. Za rucak sam pravila musaku sa tikvicama i bila je bas njami Za veceru sam jela neku ribu, nemam pojma koja je, neka bela, paradajz,krastavac i rotkvice. Pojela sam jos i jednu jabuku i jedan ovsi keks. A pocela sam i vezbe da radim. Radila aerobik 10 minuta i jos neke vezbice 10 minuta i crkla sam od umora
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.5.2011 22:50:58
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: snješka IZVORNA PORUKA: minavb Sa mnom ne mozes da popijes samo jedan, jbg. Ja sam odbila da me mm veceras casti sladoledom. Ti baš imaš čeličnu volju. I ja kad nešto čvrsto odlučim toga se i držim. Izgleda da još nisam čvrsto odlučila da ne jedem slatkiše. Ma jok, nesto me iznervirao pa ne bi od njega ni aspirin uzela.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?