|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja
12.5.2011 12:53:55   
isidora88
ja sam jela taj sir,svidja mi se user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1001
12.5.2011 14:45:57   
Anoniman
Rucak je bio fenomenalan!
Ispekla sam krompirice sa 1/2 tikvice,1 sargarepom,salata-krastavac.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1002
12.5.2011 14:56:16   
Jeca*
ma meni je taj sir savrsenog ukusa...jedino me brine sto ne mogu da provalim koliko ima mlečnih masti (%)

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1003
12.5.2011 15:03:30   
viking
Nisam probala ovako začinjen, ali kad je "klot" ima ukus kao kreč user posted image  (nije da sam jela kreč, samo pretpostavljam)
IZVORNA PORUKA: minavb

Predlog: kupis Ella bezmasni sir, u njega naseckas papriku, beli luk, stavis zacine, ma sta god hoces, i namazes na hleb. Odlican dorucak a mozes da iskombinujes puno ukusa.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1004
12.5.2011 15:06:05   
Jeca*
meni od tih kupovnih mladih sireva najbolji ukus ima president. Ali i taj ne volem puno user posted image  ja na pijaci kupujem mlad sir ili recimo u DIS-u je fenomenalan, na merenje...u Veru isto...verovatno ima za nijansu vise %ml.masti od ovih u kutiji ali ima i ukus, za razliku od njih user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1005
12.5.2011 15:40:24   
minavb
IZVORNA PORUKA: viking RR

Nisam probala ovako začinjen, ali kad je "klot" ima ukus kao kreč user posted image  (nije da sam jela kreč, samo pretpostavljam)

Predlog: kupis Ella bezmasni sir, u njega naseckas papriku, beli luk, stavis zacine, ma sta god hoces, i namazes na hleb. Odlican dorucak a mozes da iskombinujes puno ukusa.

Opet mudri Joda pogadja ko prstom u pekmez. Ima ukus kao malter, krec... ali kad dodas tako neke zacine i nije tako lose. Ja volim masne sireve, gorgonzolu, bri, gaudu i posto su oni instant salce, ne jedem nikakav sir dok ne dodjem dotle da mogu sebe da castim. Onda odem u Duomo i pojedem picu 4 sira. Moj cheat day nije za slatkise, vec za sir i testo.user posted image
Cinda, super rucak.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1006
12.5.2011 15:43:03   
Jeca*
moj cheat day ce jednog dana isto biti pre svega za: pitu sa sirom, djevrek sa slaninom, pizzu, giros, punjenu pljesku....user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1007
12.5.2011 15:44:04   
viking
Jeste, jeste, sećam se tvog potpisa Blessed are the cheesemakers, odličan je bio user posted image
I ja sam fan sireva, znam taj osećaj user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1008
12.5.2011 15:46:25   
viking
E, Mina, aj kad si tu - šta misliš o ljuštenju krastavca? Ja volim onu zelenu koricu, ali se plašim da je puna pesticida (ili čega već).

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1009
12.5.2011 15:47:23   
dunja RR

Joj ljudi, ja sam prošle godine u Franciskoj probala francuske sireve - ono je savršenstvo, ne može se porediti sa našim ali su i mnogo skupi. Kada sam se vratila tražila sam da li u Bg ima negde ali nema. Ne buđavi nego , ne sećam se kako se zovu, spolja tvrdi a kada se zagrize tope se u ustima.....pošla mi sada voda na usta. Ništa bolje u životu nisam pojela. Kupovali smo na meru na pijaci u Kanu user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1010
12.5.2011 15:47:34   
minavb
Giiiiros, aaaaaaauser posted image  Na Zakintosu sam jela giros sa gorgonzolom. user posted image
Taj potpis je bio zbog Pajtonovaca. Ovih dana je opet bio taj neki dan, kacila sam na zidu obavestenje. U svakom slucaju nek su blagosloveni.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1011
12.5.2011 15:49:54   
minavb

E, Mina, aj kad si tu - šta misliš o ljuštenju krastavca? Ja volim onu zelenu koricu, ali se plašim da je puna pesticida (ili čega već).

Ljusti. Osim sto u njoj ostanu pesticidi, cesto se premazuje sredstvima protiv kaliranja namirnica. Nije to stetno, ali bas ne mora da se jede. AKo imas neki iz pouzdane baste, nemoj da ljustis, inace ljusti.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1012
12.5.2011 15:49:59   
Jeca*
Kad smo kod girosa meni se dopada onaj u nasem komsiluku. Bas je ukusan i slican originalu...premda naravno nista nije kao pravi grcki giros....

Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1013
12.5.2011 15:50:25   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Joj ljudi, ja sam prošle godine u Franciskoj probala francuske sireve - ono je savršenstvo, ne može se porediti sa našim ali su i mnogo skupi. Kada sam se vratila tražila sam da li u Bg ima negde ali nema. Ne buđavi nego , ne sećam se kako se zovu, spolja tvrdi a kada se zagrize tope se u ustima.....pošla mi sada voda na usta. Ništa bolje u životu nisam pojela. Kupovali smo na meru na pijaci u Kanu user posted image

htela sam reći to unutra ispod korice je mekano, nije kompaktna masa, nego kao da ima dva sloja, njam

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1014
12.5.2011 15:52:23   
minavb
Jeco, ako mi verujes, nisam ga probala. Kupovala sma ga muzu ali ja ga nisam ni liznula. Ne znam zasto. Giros jedem samo u Grckoj. Sto je deblji taj sto ga secka, to je bolji giros.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1015
12.5.2011 15:55:00   
dunja RR
Isto-jedem giros samo u Grčkoj, a ovde mi preko puta moje zgrade (sa druge strane Bulevara) miriše svaki dan. Probala ga je guppy, ja nisam user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1016
12.5.2011 15:56:58   
Anoniman

Ja najčešće stavljam paradajz (ili sok od paradajza) ili senf. I obavezno dodam malo jogurta da ne bude onako suvvv.

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1017
12.5.2011 15:58:33   
Jeca*

Isto-jedem giros samo u Grčkoj, a ovde mi preko puta moje zgrade (sa druge strane Bulevara) miriše svaki dan. Probala ga je guppy, ja nisam user posted image

probala i taj...ovaj u mom komsiluku je slicniji originalu ...i posle zasto je jeca na dijeti user posted image user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1018
12.5.2011 15:59:54   
madre

Ne madre. Stavis malkice ulja u mlade krompirice, stavis malo vegete i ruzmarina ili bosiljka, sta god ( ja volim ruzmarin) , rukama izmesas da se ravnomreno razmaze po krompiru, stavis u vatrostalnu posudu , poklopis i peces.

Cuti Jeco, ko prica o puteru kleci na kukuruzu!

ovo super zvuci, bas cu da probamuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1019
12.5.2011 16:05:44   
Ana RR
Ja ću sutra te krompiriće (mada sam ih pre neki dan jela ali mogu uvek).

Sad sam se tako slatko najela, mladi luk, tikvice i belo meso, sve na teflonu, mmmmljac user posted image i salatica!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1020
12.5.2011 16:06:16   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Jeca*

probala i taj...ovaj u mom komsiluku je slicniji originalu ...i posle zasto je jeca na dijeti user posted image user posted image

Ne znam da li si probala jedan drugi giros, bio je preko puta crkve Svetog Marka, ugao Resavske i Bulevara. Moj gazda kod koga sam radila kao sekretarica (pre nekih 8 godina) u drugog njegovoj firmi, otvorio je i taj giros i ja bila zadužena za papire. Kako se tamo brljalo sa tim mesom, jooooj kada se set_im. Jednom smo vozili piliće tamo i ispali kolegi iz gepeka i svi izleteli (mrtvi-figurativno) na ulicu. I posle je to neko jeo  user posted image Ja vala nisam ......samo u Grčkoj. Na Krfu je giros bezveze, nemaju tradiciju jer su tamo uglavnom Englezi a oni ne jedu giros, samo svoju tradicionalnu hranu.........

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2011 16:07:24 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1021
12.5.2011 16:06:36   
Anoniman
Taj balans sir ima ukus kao feta, a mlečne masti 11%, kako li su to izveliuser posted image Meni se baš dopada, pogotovo što sam se totalno navikla na president, nije mi više bljutav i opušteno ga jedemuser posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1022
12.5.2011 16:10:25   
Ana RR
Baš ću kupiti da probamo, možda će se mm dopasti.

Ja volim slane sireve, stare, ne volim mladi sir. Kad sam bila mala u selu sam se razbijala od ovčijeg sira, sva deca trče kući po čokoladu a ja po parče sira user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1023
12.5.2011 16:13:51   
viking
I ja ga volim, u malim količinama. Stavljam ga u pastu sa spanaćem (narendam malo na kraju), ili na crnom hlebu zapečem u rerni malo kozjeg sira (preko malo bibera i tucane paprike) i za dekUraciju rukola (nju ne pečemuser posted image ).
Možda nije najsrećnija kombinacija u smislu kombinovanja namirnica, ali je ukusno...

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja volim slane sireve, stare, ne volim mladi sir. Kad sam bila mala u selu sam se razbijala od ovčijeg sira, sva deca trče kući po čokoladu a ja po parče sira user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1024
12.5.2011 16:19:24   
Ana RR
Uf, baš je ukusno user posted image kozji ne volim ali ovčiji, mmmmmmm user posted image user posted image

skoro smo kupili neki makedonski ovčji (ili ovčiji, kako se kaže?) kačkavalj, baš je bio fin user posted image  

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here