Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:32:48
|
|
|
|
eni26
|
je l ' to vi mrsate pa tako radite ili se samo zdravo hranite?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:34:23
|
|
|
|
minavb
|
Cinda pa nemoj da ga jedes. Em ga ne volis em je svaki margarin stetan. Na zalost, mi mislimo da je nesto ok ako na njemu pise dijet. Marketinska fora, bas kao i ono -ulje sa 0% holesterola. Biljno ulje ne moze ni imati holesterol, on je zivotinjskog porekla. Predlog za rucak, ispeci krompirice lepo zacinjene i napravi brdo salate od krastvaca.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:37:57
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minavb Cinda pa nemoj da ga jedes. Em ga ne volis em je svaki margarin stetan. Na zalost, mi mislimo da je nesto ok ako na njemu pise dijet. Marketinska fora, bas kao i ono -ulje sa 0% holesterola. Biljno ulje ne moze ni imati holesterol, on je zivotinjskog porekla. Predlog za rucak, ispeci krompirice lepo zacinjene i napravi brdo salate od krastvaca. izvin'te sto upadam, ali meni ovo nije bas najjasnije a jedu mi se krompirici kako da ih ispecem i cime da ih zacinim jesi li mislila da ih isprzi?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:38:18
|
|
|
|
Jeca*
|
ja imlekov puter obozavam i bas sam ga se uzelela
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:45:27
|
|
|
|
minavb
|
Ne madre. Stavis malkice ulja u mlade krompirice, stavis malo vegete i ruzmarina ili bosiljka, sta god ( ja volim ruzmarin) , rukama izmesas da se ravnomreno razmaze po krompiru, stavis u vatrostalnu posudu , poklopis i peces. Cuti Jeco, ko prica o puteru kleci na kukuruzu!
< Poruku je uredio minavb -- 12.5.2011 11:46:55 >
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:47:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaci mogu krompirici! Njih bas volim. A margarin,to sam zatekla u frizideru,zato sam ga ultra tanko namazala. A ovaj hleb sto jedem,crni je sa semenkama spolja,da skidam to?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:48:31
|
|
|
|
minavb
|
Nemoj da skidas, nema potrebe.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:53:23
|
|
|
|
isidora88
|
moj dorucak : 1,5 tanko parce ruskog hleba (bas je ukusan a jako je zasitan),kockica nekog novog sira sa probiotikom i jedan paradajz,inace uglavnom jedem mladi sir ali sam uzela ovaj da probam jer je probiotik u ubrzava metabolizam navodno za rucak nemam pojma sta cu,imam snicle svinjske,ne znam kako da ih spremim moze neki predlog? za uzinu sam imala 100 grama jagoda. meni je najgore sto sam jako izbirljiva i mali mi je spektar namirnica koje mogu da jedem svaki dan setam po sat vremena i vise i vezbam na steperu,za sad samo 1 kg manje ,treba jos bar 14 dole
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:53:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Tetka Mina,hvala!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 11:57:01
|
|
|
|
minavb
|
Nema na cemu sinko Isidora, meso ispeci na teflonu ili u rerni. Malo ih naulji, zacini i peci.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:01:03
|
|
|
|
snovi
|
Pretpostavljam da se kod ovog režima ishrane sokovi ne preporučuju, a gazirana mineralna voda?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:05:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ne madre. Stavis malkice ulja u mlade krompirice, stavis malo vegete i ruzmarina ili bosiljka, sta god ( ja volim ruzmarin) , rukama izmesas da se ravnomreno razmaze po krompiru, stavis u vatrostalnu posudu , poklopis i peces. Cuti Jeco, ko prica o puteru kleci na kukuruzu! Mogla bih svaki dan jesti ovakve krompiriće isto ih spremam.I volim ih sa korom
< Poruku je uredio Ana RR -- 12.5.2011 12:06:20 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:07:09
|
|
|
|
isidora88
|
nisam jos nikad pekla snicle u rerni ,da sipam i vode ili ne,inace meso nikad ne przim jer mi uvek bude tvrdo,uvek dolijem i malo vode cak i kad u tiganju pecem. joj moram i ja kupiti mladi krompir bas mi se jede jos naseckam paradajz i milina
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:08:57
|
|
|
|
isidora88
|
jedno pitanje,ja nemam vatrostalnu trenutno,nikako da kupim pa ne znam da li u obicnoj tepsiji da pecem?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:08:59
|
|
|
|
minavb
|
Anci, i ja uvek sa korom Snicle u rerni opet poklopi, nek se krckaju u sopstvenom soku. Ja ih ili umotam u foliju, ili stavim u vatrostalnu posudu. Snovi, sokovi se ne piju a mineralna vod aje ok, samo bolje kad nije gazirana.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:10:56
|
|
|
|
viking
|
Super su ove kese za pečenje, u njima i meso i krompirići ispadnu super mekani, a nema ulja.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:12:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam da li je dozvoljeno u ovoj ishrani, ali ja volim kada meso malo prelijem balzamiko sirćetom nemate pojma kako je ukusno. Isi, odlične su šnicle u rerni, ja skoro sve tako spremam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:13:29
|
|
|
|
minavb
|
Bravo, eto mogu i kese. Ja ne umem sa njima, uvek ih spalim, ali zato imam tih vatrostalnih posuda pa u njima sve spremam.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:20:56
|
|
|
|
Tea2
|
Minna,juče si probudila volju u meni-hvala ti.Od danas pratim ovu temu i lagano krecem.Moje loše navike su duboko ukorenjene te ih se ne mogu rešiti preko noći,ali ću ih za početak korigovati.Sutra pečem krompir,prvi put bez mesa...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:21:45
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam kupila taj imlekov balans sir sa probiotikom. Jer pijem balans jogurt koji ima malo ml.masti pa sam racunala to je super, ali taj sir mi ima ukus kao feta?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:25:49
|
|
|
|
viking
|
Jeco, i meni ima ukus fete, jedva malo blaži. Ali, sviđa mi se :)
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:26:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Kakav je taj sir? Je l' barem slan?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:29:30
|
|
|
|
mulan
|
Iako sam nov clan mogu vam reci da ste me motivisali da istrajem u mnogo cemu, pocevsi od redukovanja ishrane i pokretanja procesa mrsavljenja, a da nije dijeta vec kombinovanje namirnica. Ne znam ni sama zasto nikada ne istrajem sto se dijeta tice vec mi je lakse (u pocetku nije, ali se naviknem) da smanjim unos hrane. Vec dugo zmurim nad problemom 10kg viska jer sam iste dobila neverovatnom brzinom za vrlo kratko vreme. Vraticu se kasnije da sve vase postove iscitam sa ove teme, pa cu krenuti sa pitanjima.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:33:21
|
|
|
|
viking
|
Ana, jeste slan ali nije mnogo, malo manje od fete. Recimo da je za 10% sve manje od fete - manje slan, manje tvrd, manje jak...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.5.2011 12:41:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Mogla bih da probam. Ja volim fetu ali u poslednje vreme koju god da kupim mm se ne dopada. Ili mu je gorka ili kisela
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?