|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja
11.5.2011 9:30:22   
Modessty
ja se priajvljujem ovde čim mi stignu rezultati za žlezdu
Ondak ću sve lepo da proučim.

Inače ne volim da kažem dijeta - onda to tako depresivno i teško zvuči user posted image
bolje je reći način ishrane user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 951
11.5.2011 9:34:47   
minavb
Dijeta i nije gladovanje. Dijeta je rezim ishrane. Postoji hiperkalorijska, hiperproteinska, ulkusna... sve u zavisnosti od toga kome sta treba. Mod, javi kad hoces da pocnes da se iskombinujemo. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 952
11.5.2011 9:38:13   
Modessty
Mina hvala ti!user posted image Javim naravno. Sutra stižu rezultati pa ću onda valjda da znam šta dalje

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 953
11.5.2011 21:59:29   
minavb
Evo sta sam danas jela
droucak u 7h heljdina kifla 80g
uzina 11h jabuka
uzina 2 14h ovsene plocice 40g (bila mnogo gladna pa grickala u setnji)
rucak 17h varivo od kupusa i mrkve 300g

To je sve za danas. Obicno doruckujem pahuljice sa jogurtom, oko 30g sa 120ml jogurta, i ne budem gladna do podne. Jutros sam pojela kiflu koja je odlicna i jako ukusna, a ogladnela sam mnogo brzo. Ocito nije bilo dovoljno vlakana da odrze sitost i nivo glikemije dovoljno dugo. Jeste kifla ukusna, ali nije narocito korisna i ima previse kalorija a malu zasicujucu moc. Vracam se pahuljicama.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 954
11.5.2011 22:01:16   
Ana RR
Mina, a jel ne ogladniš uveče? 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 955
11.5.2011 22:02:21   
minavb
Sad sam bas gladna, ali kuliram.user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 956
11.5.2011 22:03:03   
marince1
Moram detaljno da isçitam unazad,da vidim stako se sa cim kombinuje,a jos kad bi neko rekao konkretan meni user posted image

Resila sam,al sad cvrsto da se resim ovog glupavog stomaka!

Edit:Sad sam videla,Mina je napisala!

< Poruku je uredio marince -- 11.5.2011 22:04:28 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 957
11.5.2011 22:04:54   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: minavb

Sad sam bas gladna, ali kuliram.user posted image

Ja sam to ranije rešavala šoljom jogurta, mene zasiti ( ako pre toga ne stignem da nešto pojedem, do 20h). Sad sam malo češće gladna pa upravo njopam pahuljice. Možda ne idu uveče ali meni baš prijaju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 958
11.5.2011 22:08:44   
minavb
Jedi sta ti prija, nemoj Vanju da mi gnjavis.
Ja jogurt ne volim bas i jedem ga samo sa pahuljicama. Uvece ne jedem pahuljice pa ni jogurt. Malo sam danas poremetila raspored zbog one kifle, inace bi imala veceru.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 959
12.5.2011 9:46:54   
*Alexx*
Ja sam za danas spremila pecurke sa patlidzanom i paprikom, sve iz rerne. A za vocnu uzinu - jagode user posted image
Kao i obicno, kasno popodne i uvece mi je najkriticnije, stalno bih nesto grickala (iako obicno nisam gladna). Mogla bih veceras krastavce sa kiselim mlekom, to bas volim user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 960
12.5.2011 9:52:37   
Jeca*
to i ja volim i to imam veceras za veceru. Ali znas li kako je meni mina prepisala? Jedan krastavac i pola kiselog mleka. To bude za tri zalogaja user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 961
12.5.2011 9:54:10   
*Alexx*
Zavisi koliki je krastavac user posted image Tako i ja pravim.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 962
12.5.2011 9:55:21   
Jeca*
ma nema da zavisi nego 200g user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 963
12.5.2011 10:01:35   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Jeca*

ma nema da zavisi nego 200g user posted image

Vidiš, to nikad nisam merila user posted image Kontam da je krastavac 98% voda, pa koliko god da ga pojedem, nije toliko strašno (dokle god se zaustavim na pola kiselog mleka) user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 964
12.5.2011 10:03:15   
minavb
Ti se nesto zalis?user posted image Hoces 100g krastavca?

Ja doruckovala 250g jagoda (manja cinijauser posted image ). Za uzinu jabuka, za rucak imam batak i karabatak i malo krastavca, a za veceru ne znam, mozda malo salate ako budem gladna.

U pravu si Alexx, krastavac ima jako malo kalorija i super je namirnica, ali ako se vodis time pa natrpas u sebe 400g i jos po nesto, siris zeludac pa ces sutra tako natrpati 400g graska ili pasulja.user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 12.5.2011 10:04:36 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 965
12.5.2011 10:03:21   
viking
Mina je kao gonič robova user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 966
12.5.2011 10:05:26   
minavb
IZVORNA PORUKA: viking RR

Mina je kao gonič robova user posted image

Ma goni ih...user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 967
12.5.2011 10:06:55   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: minavb
U pravu si Alexx, krastavac ima jako malo kalorija i super je namirnica, ali ako se vodis time pa natrpas u sebe 400g i jos po nesto, siris zeludac pa ces sutra tako natrpati 400g graska ili pasulja.user posted image

Ma kakvih 400 grama, to je jedan krastavac ili pola onog džinovskog.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 968
12.5.2011 10:09:04   
minavb
Ma samo navodim primer zasto se treba ogranicavati u kolicini. user posted image  Vrmeenom se smanji kapacitet zeludca, pa onda jos zvackas po 32 puta svaki zalogaj, obrok ti traje bar 15 minuta i kad zavrsis imas utisak da si se prejela od 200g salate i 100g mesa.user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 969
12.5.2011 11:08:20   
Anoniman
Ja sam jutros pojela extra tanko parce crnog hleba sa dijet margarinom(tanak sloj).

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 970
12.5.2011 11:12:02   
minavb
Predlog: kupis Ella bezmasni sir, u njega naseckas papriku, beli luk, stavis zacine, ma sta god hoces, i namazes na hleb. Odlican dorucak a mozes da iskombinujes puno ukusa. Korisnije je od margarina a verujem i ukusnije.
Nisam jela margarin od detinjstva ali mi je zamirisao lepo neki Rama sa jogurtom kad sam bila kod mojih. Nisma ga jela.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 971
12.5.2011 11:22:54   
Anoniman
Mina, sad ga neces ni jesti jer vise ni u jednoj radnji ne moze da se nadje nista sem dobro jutro i omegol. Ja sam uvek imala rama jogurt u frizideru, iako sam retko jela, ali mi je prijao po nekad. Ne znam koliko je zdrav, pa nisam preterivala

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 972
12.5.2011 11:26:18   
minavb
Odlicno, necu ga ni jestiuser posted image  Uvek sam, kad mi s ebas maze tako nesto (sto je vrlo retko), radije mazala puter.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 973
12.5.2011 11:27:11   
Anoniman
Mina,ne mogu da ti opisem koliko mrzim margarin!user posted image
U frizideru imam sledece:
Mlade krompirice,krastavac,tikvice,jabuke,banane,virsle,pavlaku,pavlaku sa paprikom,jaja,(jos svasta nesto od suhomesnatog,ali to otpisujem).Dakle,sta za rucak?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 974
12.5.2011 11:27:32   
Anoniman
I ja kad me ne mrzi da cekam da se malko odmeksa. Inace, rekla nam je neka dr da onaj plavi imlekov puter ne sme da se jede, zaboravila sam zasto, tako da ga izbegavajte. Onaj megle je savrsen

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here