Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 15:44:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se jako dopala knjiga Sofijin svet, Justejn Gorder, a kupila sam i sebi knjigu Najbolje namere Ingmara Bergmana i jedva cekam da dodje na red
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 15:55:44
|
|
|
|
Dada81
|
Mišu ,koja godina je izdanje Sofijin svet ? Zvuči mi poznato Ja sada nemam vremena pročitati nešto dobro ,a počeh čitati neku''modernu''knjigu Protiv severnog vetra ,ali nisam došla ni do pola...čisto ,odnos dvoje ljudi koji chatuju i još se nisu videli...Ne znam ,još nemam nikakvo mišljenje
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 15:58:07
|
|
|
|
Vika
|
Čitala sam je i ja pre par godina ali mi je ostala u sećanju samo u fragmentima, pa pretpostavljam da mi se dopala ali ne toliko da bih je kupila. Ili da je ipak pročitam ponovo iz biblioteke pa ako mi se sada svidi, da je uskladištim Dado Geopoetika Sofijin svet Justejn Gorder Preveo s norveškog Ljubiša Rajić Godina izdanja: 1996, IV izdanje Broj Strana: 513, mek povez Cena: 756,00 din
< Poruku je uredio Vika -- 29.4.2011 15:59:36 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 15:58:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Geopoetika 2006. Uzela sam jos nesto od tog pisca ali nisam stigla da procitam. Vise kupujem nego sto citam, sad cu evo izgleda da me prolaze mucnune
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 16:02:45
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala Vika i Mišu I Mišu ,neka ostane tako
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 16:03:39
|
|
|
|
Vika
|
Mišu, sad uživaj sa knjigama i lenstvuj, mada će biti perioda da nećeš moći ni novine da čitaš, možda samo naslove. Dopala mi se i trilogija Milenijum, Stig Lašona, pa ako voliš trilere, preporučujem
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 16:09:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ja volim klasiku, biografije i jos po nesto sto je stavrno dobro. Mada mi ponekad prija epska fantastika jer i sama zelim da se pretvorim u mitsko bice Vec sam pisala ranije, sada citam sve ono sto sam u srednjoj skoli i na faxu. Trenutno sam kod Basare i ludo se zabavljam
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 16:10:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja citam Crveni sator Anite Dajamant. Za sad mi je ok...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 16:44:17
|
|
|
|
maslachak
|
ja bih preporucila Haled-a Huseinija Hiljadu cudesnih sunaca i Lovac na zmajeve obe knjige su vrlo potresne i govore o polozaju zene u Avganistanu..umnogome su mi obe knjige priblizile istok i zaintrigirale istim.. takodje ko nije procitao,Remarkovu Trijufalnu kapiju,nece pogresiti..vec godinama mi je to omiljena knjiga.. a takodje i Bromfildova Kise dolaze 1 i 2,koga interesuje Indija u vreme kolonizacije
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 16:50:44
|
|
|
|
nencydrew
|
Za one koji vole neobičan-ne znam kako drugačije da ga opišem-humor Danil Harms-"Slučajevi"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 17:53:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Nency, gledala film, odlican je, a potrazicu i knjigu. Tnx
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 20:19:42
|
|
|
|
nencydrew
|
Ima film?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 20:24:50
|
|
|
|
Vika
|
Potražiću oba, a Remarka obožavam! I Trijumfalnu kapiju i Noć u Lisabonu i Na zapadu ništa novo i Tri ratna druga i Iskra života i sveee
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.4.2011 20:29:00
|
|
|
|
Anoniman
|
http://www.imdb.com/title/tt0140100/ Slucaj Harms, sa Franom LAsicem, stari, domaci. Nisam citala knjigu ali film mi se dopao, ne znam koliko su vezani. Sad cu ti poslati gde ima da se skine IZVORNA PORUKA: nencydrew Ima film?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.5.2011 10:20:35
|
|
|
|
*Alexx*
|
Podsetila me sad LillyT u temi Pogodite film - za preporuku je knjiga Blade Runner (Do androids dream of electric sheep)
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.5.2011 13:53:20
|
|
|
|
Lu
|
Nisam čitala ništa od kako je nastupilo proleće, nema se vremena Danas sam uzela Miris kiše na Balkanu - Gordana Kuić i Iskra života- Remark
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.5.2011 15:06:41
|
|
|
|
aster
|
Podrumi Vatikana - Andre Žid, to sam poslednje pročitala i svidelo mi se.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.5.2011 16:24:33
|
|
|
|
AndreaK
|
Ko voli filozofiju, toplo preporucujem Lecenje Sopenhauerom, od Irvin Jalom-a... zaista leci
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.5.2011 17:21:53
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: aster Podrumi Vatikana - Andre Žid, to sam poslednje pročitala i svidelo mi se. Ja sam ovu knjigu čitala pre jedno 5 godina i znam se da mi se svidela, ali sada da me ubiješ ne mogu se ničega setiti. Kako ja starim....
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.5.2011 18:03:36
|
|
|
|
Klarita
|
Meni je super, citala sam je pre par godina i odusevila se...Tetka mi je preporucila Devicanski cvor ( kaze da ako mi se dopala Crveni sator, onda ce Devicanski cvor da me raspameti) ali se ne secam ko je autor, a ni ona a citala je jos kao student '80ih godina, jel' zna neko? IZVORNA PORUKA: verolino Ja citam Crveni sator Anite Dajamant. Za sad mi je ok...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.5.2011 22:32:41
|
|
|
|
snješka
|
Knjige: Ljudi laži i Put kojim se rjeđe ide od Gregori Peka i Najveće čudo na svijetu od Og Mandina.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.5.2011 22:36:27
|
|
|
|
marija32
|
Crveni sator je lepa knjiga
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.5.2011 19:59:50
|
|
|
|
mulan
|
Ljudi i lazi je napisao Skot Pek tema je opet laz, zlo u nama i u ljudima, a na kraju i obradjuje deo o egzorcizmu sve u svemu ko voli populanu psihologiju neka procita. Sta sam poslednje citala hmm jedi, moli, voli i to je bas bilo teze, ali sam uspela da je procitam. Nista posebno, na momente mi je deo o Indiji bio interesantan. Marina Levicka "Svi smo mi od istog lepka" i "Kratka istorija traktora na ukrajinskom" ova prva je odlicna, druga je dobra, a trecu "Dve prikolice" tek nameravam da procitam. Od Ljose "Avanture nevaljale devojcice" radnja koja se odvija u Japanu je upecatljiva, pise vrlo pitko tipa Haleda Hoseinija (Lovac na zmajeve) samo sto obradjuje drugu tematiku. "Panteleon i posetiteljke" relaksirajuca. Ima dosta knjiga koje volim, a ovo su neke od njih: "Mali princ", "Sidarta", "Narcis i zlatousti", "Noc u Lisabonu", "Idiot", "Majstor i margarita", "Dervis i smrt", "Tvrdjava", "Prokleta avlija"...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.5.2011 11:50:57
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK Zene, ja bih imala jednu specificnu molbu za nekog ko zivi u Hrvatskoj... znam da nas ima iz raznih krajeva ali ja do sada nisam cula da je neko iz Hrvatske... a mozda i necu Elem, volela bih da iznenadim mm knjigom koju tako jaaako zeli da ima, ali ne mozemo nigde u Srbiji da je nadjemo. Posto je hrvatsko izdanje i moze da se naruci preko neta zamolila bih nekog ko zivi u Hrvatskoj da to ucini za mene... dogovorili bi se o transferu novca i sl. Sigurnije mi deluje tako, ne znam kako mogu proci da porucujem postom, nemam iskustva... O ovoj knjizi je rec... Bozo Koprivica Eto, ko voli fudbal... za ovu knjigu mm garantuje da valja
< Poruku je uredio AndreaK -- 13.5.2011 11:51:26 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.5.2011 13:05:27
|
|
|
|
lanajelena
|
Treba mi za poklon neka dobra psiholoska knjiga sta preporucujete?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.