|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: pumpica za izmlazanje
8.4.2011 17:40:53   
Verus
Mnoge zene ga dobiju tek kad se porode.  36 si nedelja rano je za to.  Kad krene mleko, pa te zabole sike, bice ti zao sto si pozurivalauser posted image
IZVORNA PORUKA: MarijaBg

I nemam kolostrum user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 326
8.4.2011 17:41:36   
MarijaBg
Nista, cekam porodjaj, pa cu je isprobavati user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 327
8.4.2011 17:42:47   
vukosava
u ovom sam fazonu:
user posted image

samo jos da sam ovakva cica sa normalnim (*)(*) pa da mi ovo ovako moze da se zakaci
user posted image

ovako drzim levom kucam desnom

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 328
8.4.2011 17:45:37   
MarijaBg
user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 329
8.4.2011 17:47:05   
Verus
Jel mislis da je to njeno mleko u flasicamauser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 330
8.4.2011 17:58:12   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Jel mislis da je to njeno mleko u flasicamauser posted image

aaa hau jes nou user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 331
8.4.2011 18:07:39   
nencydrew
user posted image

kad bi meni dali te pumpice, ja bih se načisto izgubilauser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 332
22.4.2011 13:36:43   
MarijaBg
Samo da se javim user posted image
Pumpica je stvarno bila pokvarena, imala je rupicu i uvlacila vazduh, ali to sam ustanovila tek posle porodjaja kad sam probala da je koristim... Zamenili su mi je i sada sam prezadovoljna user posted image
Rucno mi je trebalo po sat-sat ipo a sad zavrsavam posao za 20 minuta...

Apsulutna preporuka, Avent pumpica je odlicna! Ja ne znam sta bih radila bez nje, beba mi je ostala u bolnici zbog zutice i ja se sad cedim svaka tri sata a rucno je to skoro nemoguce...

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 333
22.4.2011 14:21:30   
Verus
user posted image  super marija!  Kad bebica dolazi kuci?

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 334
22.4.2011 14:23:07   
vukosava

Samo da se javim user posted image
Pumpica je stvarno bila pokvarena, imala je rupicu i uvlacila vazduh, ali to sam ustanovila tek posle porodjaja kad sam probala da je koristim... Zamenili su mi je i sada sam prezadovoljna user posted image
Rucno mi je trebalo po sat-sat ipo a sad zavrsavam posao za 20 minuta...

Apsulutna preporuka, Avent pumpica je odlicna! Ja ne znam sta bih radila bez nje, beba mi je ostala u bolnici zbog zutice i ja se sad cedim svaka tri sata a rucno je to skoro nemoguce...

maraja pamping user posted image user posted image
kako je beba?

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 335
22.4.2011 14:28:38   
MarijaBg
Ne znam jos, citala sam za tvoju bebu, vas su pustili kuci, ali ovde nije izgleda takva praksa.
I moja beba je dobila jaku zuticu, koja se pojavila naglo zbog hematoma na glavici koji je krenuo da odlazi, pa su eritrociti skocili... Sad je sve stabilno, bilirubin pada, ona puno jede, dobija cak na kilazi posle onih prvih dana kada je gubila... Piski, kaki super, nadam se da ce kuci posle praznika, pre utorka je nece pustiti sigurno ionako, jer rade samo dezurni lekari. Koliki je tvojoj bebi bio bilirubin ako se secas?
Nije za ovu temu, pa mi odgovori u temi o zutici, hvala unapred user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 336
22.4.2011 14:31:14   
Verus
Hajde, na poslu sam pa cu uci u sistem da pogledam njene  rezultate (u bolnici sam), mada, mislim da u SAD mere u drugim jedinicama...ajd sad cu da vidim

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 337
22.4.2011 14:33:25   
vukosava

Ne znam jos, citala sam za tvoju bebu, vas su pustili kuci, ali ovde nije izgleda takva praksa.
I moja beba je dobila jaku zuticu, koja se pojavila naglo zbog hematoma na glavici koji je krenuo da odlazi, pa su eritrociti skocili... Sad je sve stabilno, bilirubin pada, ona puno jede, dobija cak na kilazi posle onih prvih dana kada je gubila... Piski, kaki super, nadam se da ce kuci posle praznika, pre utorka je nece pustiti sigurno ionako, jer rade samo dezurni lekari. Koliki je tvojoj bebi bio bilirubin ako se secas?
Nije za ovu temu, pa mi odgovori u temi o zutici, hvala unapred user posted image

ajoj, kako li ti je bez bebiceuser posted image jos 3 dana...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 338
28.4.2011 17:52:35   
vukosava
ja sam jece skontala da mi pumpa pravi previse mali podpritisak pa sam iznajmila novu:

user posted image

pogledajte kutiju za nosenje:

user posted image

user posted image

mnogo je veca od prethodne torbice:
user posted image

sad sam ko neki vodoinstalater kad krenem na posao user posted image
ova nova mi izvukla za 10 min ko ona izlapela za sat vremena user posted image
skroz sam nazuljala bradavice u zadnje 2 nedelje

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 339
28.4.2011 17:57:02   
Verus
vuko: mnoge medeline su recalled zbog loseg vakuma, pisala sam ti to negde, jesi li ih zvala da dobijes novu?

Ja sam tu plavu koristila na poslu u bolnici, super je.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 340
28.4.2011 22:04:52   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Verus RR

vuko: mnoge medeline su recalled zbog loseg vakuma, pisala sam ti to negde, jesi li ih zvala da dobijes novu?

Ja sam tu plavu koristila na poslu u bolnici, super je.

dale mi zene u WIC-u. moram da nadjem racun pa da ovu reklamiram, nije malo 400 dolarjeva sto je platih

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 341
3.5.2011 17:17:45   
vukosava
ponovo sam identifikovala drugi problem nakon sto su mi zarasle bradavice. imam zapuseni mlecni kanal. rekli su mi da se tusiram toplom vodom i stavljam tople obloge pre pumpanja. i da pumpam na svaka 2-3 h

< Poruku je uredio vukosava -- 3.5.2011 17:18:47 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 342
3.5.2011 17:30:30   
MarijaBg
Meni tople obloge nisu pomogle kad sam imala problem, spasio me kupus user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 343
3.5.2011 18:14:15   
Verus
Meni se to 2 puta desilo; MORAS masirati dok pumpas.  Znaci pumpaj samo tu dojku samu, i masiraj neeezno rukom deo gde je cvor, od pazuha ka bradavici.  Pre toga dobroj ugrej mesto (pirinac u carapu i mikrotalasnu 20-30 sekundi).  Kupus u grudnjak nocu i na poslu. 
IZVORNA PORUKA: vukosava

ponovo sam identifikovala drugi problem nakon sto su mi zarasle bradavice. imam zapuseni mlecni kanal. rekli su mi da se tusiram toplom vodom i stavljam tople obloge pre pumpanja. i da pumpam na svaka 2-3 h

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 344
5.5.2011 18:32:21   
vukosava
zene hvala do neba user posted image
ne znam sta je pomoglo da li kombinacija svega - i kupusa, i toplih oblogi, i masaze, i ovsene kase, i luftiranja nakon pumpanja, mazanja svojim mlekom, kraj semestra, blizim se raspustu ... jutros izvukoh 130 ml iz obe jupiiiiiiiiiiiiiiiiii dugo je bilo jedva 80 ml iz obe. i juce pre spavanja isto oko 120 ml. da se ne ureknem hehe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 345
5.5.2011 19:08:21   
Sanjica26 RR
I meni se nesto smanjilo mleko. user posted image Desna mi je tvrda. Pokusala sam danas da se izmuzem, ali izvukoh neku bedu. Moracu na tusiranje i masiranje..

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 346
5.5.2011 19:47:42   
mikica sa

ne znam sta je pomoglo da li kombinacija svega - i kupusa, i toplih oblogi, i masaze, i ovsene kase, i luftiranja nakon pumpanja, mazanja svojim mlekom, kraj semestra, blizim se raspustu ... jutros izvukoh 130 ml iz obe jupiiiiiiiiiiiiiiiiii dugo je bilo jedva 80 ml iz obe. i juce pre spavanja isto oko 120 ml. da se ne ureknem hehe user posted image user posted image user posted image

sta si radila sa kupusom? svjezi ili? a ovsena kasa? jbg, otkad ja kukam a niko nista ne govori user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 347
5.5.2011 19:56:02   
Sanjica26 RR
mikice uzmes liske kupusa i onoliko koliko ti treba oklagijom dva tri puta predjes i stavis na dojke. Samo zaobidji bradavice. Valjda sam dobro objasnilauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 348
5.5.2011 19:59:38   
mikica sa
hvala Sanjice
ma, meni je bilo dosta mlijeka ali onda upala i babice rekle da stavljam hladne obloge i zeznuh se user posted image nadam se da cu moci da ga vratim. user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 349
5.5.2011 20:07:00   
Verus
mikice, jedi ovsene kase da povecas mleko: lupane listove svezeg kupusa na grudi u grudnjak (ne na bradavice) zarad upale a vetri grudi ako imas ragade.

Doji sto vise bebu i PRE dojenja topao tus i masaza ili topli oblozi-otvore kanale i mleka vise krene. i sto je jos bitnije NE ODUSTAJ! 

Vidi i temu "kako povecati kolicinu mleka"
IZVORNA PORUKA: mikica sa

sta si radila sa kupusom? svjezi ili? a ovsena kasa? jbg, otkad ja kukam a niko nista ne govori user posted image

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here