|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: pumpica za izmlazanje
8.4.2011 16:56:42   
MarijaBg
Zvezdicu sam ugurala kao sto je nacrtano na uputstvu, sa donje unutrasnje strane...
Nije mi jasno koliko jako bi trebala da vuce, ja ovo jedva da osetim user posted image
A ne mogu da cekam da se porodim, pa da mi krene mleko, necu moci tad da je vratim user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 301
8.4.2011 17:03:54   
MarijaBg
Mame, upomoooooc... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 302
8.4.2011 17:07:39   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Zvezdicu sam ugurala kao sto je nacrtano na uputstvu, sa donje unutrasnje strane...
Nije mi jasno koliko jako bi trebala da vuce, ja ovo jedva da osetim user posted image
A ne mogu da cekam da se porodim, pa da mi krene mleko, necu moci tad da je vratim user posted image

Marija, pumpica mora lepo da obuhvati dojku, bradavica da udje unutra i areola. Ne sme da smeta ni odeca a ni da ulazi vazduh sa neke strane.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 303
8.4.2011 17:11:34   
MarijaBg
Nisam glupa, majke mi... Sve sam lepo uradila... Kad vucem, ja vidim da se bradavica pomalo pomera. Ali to je toliko slabo da ne mogu da zamislim kako moze nesto da izvuce? Ne osetim da se zalepila kad vucem, bas nimalo user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 304
8.4.2011 17:17:35   
Ana RR
Marija, ženo, ne pumpaj sada, izazvaćeš kontrakcije user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 305
8.4.2011 17:17:37   
Ivanka 75
Mozda zato sto ti jos nije nadoslo mleko pa ne osecas, meni bas lepo vuce, i to uvuce bradavicu skroz unutra.
A trebalo mi je nekoliko dana da ukapiram...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 306
8.4.2011 17:17:57   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Marija, ženo, ne pumpaj sada, izazvaćeš kontrakcije user posted image

To sam i ja htela da joj kazem!!!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 307
8.4.2011 17:21:06   
MarijaBg
Samo sam maaaalo user posted image A ionako treba ovih dana da se porodim po prognozi Dr... Beba je krenula, valjda ce uskoro user posted image
Nisam pametna, bas se ne zalepi i skoro da ne vuce... Videcu da nadjem nekoga ko je ima da mi pokaze na licu mesta, ako se ne stidi user posted image

Direktna veza do poruke: 308
8.4.2011 17:24:59   
Anoniman
Ima neki zvezdasti deo koji ide unutra , on treba pravilno da se namesti . Namestila ?

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 309
8.4.2011 17:27:22   
Ivanka 75
Videces Marija, grudi toliko nabreknu da mora da povuce i izvuce! Masiraj ti malo grudi pod tusem da ti se polako otvore kanali da bebi brze ide, i lakse. A pumpicu ponesi, pa kad beba ne sisa ti pumpaj, ne mora nista da izlazi barem ce da vuce.
Samo da znas, bebe vuku mnogo jace nego pumpica. Barem je tako kod nas slucaj.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 310
8.4.2011 17:29:16   
Olga75
Marija , ostavi dojke dok se ne porodis , krenuce mleko kad dodje beba

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 311
8.4.2011 17:30:54   
MarijaBg
Jesam Bubo user posted image
Hvala mame, verovatno je sve ok, samo se ja prvi put susrecem sa pumpicom, pa ne znam sta da ocekujem,
Al sto je ruzna ova zuta boja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubim vas, hvala user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 312
8.4.2011 17:31:41   
vukosava

Nisam glupa, majke mi... Sve sam lepo uradila... Kad vucem, ja vidim da se bradavica pomalo pomera. Ali to je toliko slabo da ne mogu da zamislim kako moze nesto da izvuce? Ne osetim da se zalepila kad vucem, bas nimalo user posted image

Marija, ti levci imaju velicine, probaj da nabavis nesto manje da ti lepo napravi vakuum. Gde si je kupila?

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 313
8.4.2011 17:32:46   
vukosava

Pa ti se jos nisi porodila????? Pa otkud ti ideja da se izmuzavas, ostavi grudi na miru... mleko nadodje u velikoj kolicini tek mozda oko 5 dana nakon porodjaja....

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 314
8.4.2011 17:33:07   
Olga75
Marija to je kolostrum , kad se porodis , prvo ces osetiti napetost i blagi bol u grudima ispod miske i bice samo par kapi , kad bebu pocnes da stavljas na grudi krenuce polako mleko . Ostavi sad pumpu , nemas sta da izvuces sa njom

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 315
8.4.2011 17:35:27   
jovicaa
mislim da cak prevremeno njakanje bradavica moze da izazove kontrakcije! otkud ti ideja da se muzes pre porodjajauser posted image
meni je kolostrum isao od petog meseca, pred kraj trudnoce sam imala mokre majice, da sam morala da se presvlacim

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 316
8.4.2011 17:35:49   
MarijaBg
Nisam se izmuzavala, nemam sta ni da izmuzavam, samo prislonila da probam, 3-4 puta pritisla... Prvo smo probali na stomaku mm user posted image
Nemam nista drugo tako mekano da isprobam. Sto me svi grdite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 317
8.4.2011 17:37:16   
jovicaa
ne grdim te ja, nego nemojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 318
8.4.2011 17:37:48   
MarijaBg
Niste procitale predhodne postove, a grdite me user posted image user posted image user posted image
Ja moje grudi i stomak ne pipam, bas zbog kontrakcija.
Problem je sto mi se cini da pumpica ne vuce

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 319
8.4.2011 17:38:15   
Olga75
zato sto iritacijom bradavica mozes da izazoves kontrakcije
polako , kad dodje vreme videces da ce to izmlazanje sasvim lepo ici user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 320
8.4.2011 17:38:24   
MarijaBg
I nemam kolostrum user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 321
8.4.2011 17:38:40   
vukosava

Nisam se izmuzavala, nemam sta ni da izmuzavam, samo prislonila da probam, 3-4 puta pritisla... Prvo smo probali na stomaku mm user posted image
Nemam nista drugo tako mekano da isprobam. Sto me svi grdite user posted image user posted image user posted image

pusti te (*)(*) na miru user posted image user posted image user posted image
evo ja i moja pumpica vaka vaka, zuta je i moja... samo da je cujes kako zvacka.... a kad joj dam gas mislim da me cuju u svim okolnim kancelarijama user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 322
8.4.2011 17:38:41   
Ivanka 75
Moras malo da je pritisnes uz dojku.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 323
8.4.2011 17:39:38   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: vukosava

pusti te (*)(*) na miru user posted image user posted image user posted image
evo ja i moja pumpica vaka vaka, zuta je i moja... samo da je cujes kako zvacka.... a kad joj dam gas mislim da me cuju u svim okolnim kancelarijama user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 324
8.4.2011 17:40:13   
Ivanka 75

I nemam kolostrum user posted image user posted image user posted image

Nisam ni ja imala kolostrum dok se nisam porodila. Ne brini, krenuce, beba treba da ga porucka.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here