|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
2.5.2011 1:07:54   
Maccana
Ni ja nisam cula za to da ima kod nasuser posted image .To ce se kod nas pojaviti mozda za nekih 10 god. minimumuser posted image .Meni ostaje da igram na srecu i da verujem jos koji mesec da mi ipak nisu ostecene trepljiceuser posted image ...Sto se tice povratka priraslica i to je sve od osobe do osobe.Nadam se da ce nam biti sve ok.Hajde kad to odradis bas javi kako si prosla i da li je sve OKuser posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 976
2.5.2011 8:02:13   
m@j@25
ja sam imala priraslice al treplje su bile dobre

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 977
2.5.2011 11:52:40   
Anoniman
Pozdrav svima. Hvala drjole na komentaru. Ja svakako nemam neku veliku mogucnost biranja pa cekam. Mm zavrsio sa terapijom, pa sad cekamo da prodje vreme da bi radili opet spermogram i spermokulturu i otisli kod urologa.

(odgovor članu m@j@25)
  Direktna veza do poruke: 978
2.5.2011 12:00:15   
vanchi

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ovde(u kanadi)ima test za utvrdjivanje funkcionalnosti...i to cu uskoro da uradim...samo sam malo unapred radoznala ...a dr sam navela jer sam sa milion strana cula da su vrhunski strucnjaci-i ja ni najmanje ne sumnjam u to...da me neko pogresno ne shvati....

ja sam zivjela u kanadi (windsor) ali sad sam se vratila u banja luku, nadam se privremeno :) mozes li mi reci kakvi su tamo postupci za HSG, i sta traze, da li se dugo ceka na to...jel OHIP placa za to sve? ja ovdje idem privatno posto nemam knjizicu i sve placam, pa da bi to ovdje uradila kostalo bi me oko 100eura..150-200$..

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 979
2.5.2011 12:01:19   
vanchi
jos jedno pitanje,

devojke koje su imale jedan ili oba jajovoda zapusena, da li ste imale ikakve simptome toga? jake bolove menstruacije? neredovne cikluse, sta vec? .....

(odgovor članu vanchi)
Direktna veza do poruke: 980
2.5.2011 14:58:42   
Maccana
ja sam imala priraslice al treplje su bile dobre
Majo ne mislim na krajevima jajovoda,one su i meni sacuvane,vec u unutrasnjosti jajovoda postoje nabori koji pomazu kretanje jajne celije.Oni se golim okom ne mogu videti.

(odgovor članu vanchi)
Direktna veza do poruke: 981
2.5.2011 15:07:18   
Maccana

devojke koje su imale jedan ili oba jajovoda zapusena, da li ste imale ikakve simptome toga? jake bolove menstruacije? neredovne cikluse, sta vec? .....
Mislim da nemozes sa sigurnoscu tvrditi po bolovima i nema tu nekih simptoma.Ako si imala neku upalu u trbusnoj duplji(ja sam imala upalu slepog crevai esherihiju)postoji mogucnost da je uticala na jajovode.Evo ja sam operisala i pre operacije mogu da ti kazem da su mi bile bolnije M. u odnosu na sada(posle op.)Nekako me vise seklo u predelu jajnika.Ponekad i neizdrzivo bolno(jer su mi jajovodi priraslicama bili slepljeni sa trbusnom dupljom i jajnicima.)ali nije mi nikad uticalo na duzinu ciklusa i tako to.To je sve bilo skolski i ostalo tako.

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 982
2.5.2011 16:41:32   
m@j@25
pa meni su krajevi losi bili ,a unutrasnjost mi je bila dobro na laparaskopiji je dr ustanovio

< Poruku je uredio m@j@25 -- 2.5.2011 16:42:40 >

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 983
3.5.2011 17:12:49   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: NaDaLiCa

JA SAM POSLEDNJU MENSTRUACIJU IMALA 5 FEBRUARA,HSG SU MI RADILI 16 FEBRUARA,NENORMALNO ME BOLELO, KRVARILA SAM 10 DANA I SAD VEC 3 MESECA NEMAM MENSTRUACIJU A NISAM NI TRUDNA

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 984
3.5.2011 17:18:12   
Anoniman
NaDaLiCe a jesi bila kod doktora? Sta su rekli? To je strasno, ako te hsg tako zeznuo.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 985
3.5.2011 22:56:25   
Maccana
Majo ti si prvo radila HSG pa su te onda operisali (jajovode)Koliko je tebi proslo od operacije?Sta su ti rekli,koje su ti prognoze?Meni su dali 6 meseci .Jel se na HSG-u pokazalo isto kao i kad su ti radili laparo?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 986
4.5.2011 7:21:36   
m@j@25
prvo sam radila Hsg pa laparaskopiju, meni je dr cak i manje dao vremena za trudnocu 3-4meseca, posle toga mi je rekao da idem na vto, medjutim ja sam  imala polip pa sam morala ici da ga otklonim, nakon toga sam ostala trudna vec sledeci mesec,tj to mi se desilo godinu dana posle laparaskopije,  na zalost trudnoca je bila u jajovodu tj mislim da bi trudnoce i doslo ranije da nisam imala taj polip,ali sta je tu je sta da se radi, sad se spremam na vto. Inace to mi je druga vanmatericna trudnoca

< Poruku je uredio m@j@25 -- 4.5.2011 7:25:19 >

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 987
4.5.2011 11:43:51   
d@d@
Devojke,nadam se da ste uzivale za praznike i napunile baterije!Juce sam dobila rezultate kontrolnog brisa i ureaplasma negativna-juuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image !U subotu 30.04. je dosla user posted image pa mi je HSG zakazan za petak 06.05.!Uzasno se plasim!
Pcelice,drago mi je da si dobro i samo napred do user posted image !

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 988
4.5.2011 12:06:55   
NaDaLiCa
BILA SAM KOD DOKTORA,ALI NISAM TRUDNA,HTEO JE DA MI DA INJEKCIJE DA MI POKRENE KRVARENJE PA POSLE DA ZAUSTAVLJA .......MA NISAM HTELA,KAO I MNOGI SAMO PARE UZIMAJU.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 989
4.5.2011 12:12:22   
NaDaLiCa
Hsg sam po sebi je bolan,ali to sve zavisi od zene tj koliko si osetljiva na bolove.Jos ako te uspavljuju nemas sta da brines.... ali sve u svemu budi jaka i drzim ti palceveuser posted image

(odgovor članu NaDaLiCa)
Direktna veza do poruke: 990
4.5.2011 12:13:48   
NaDaLiCa
d@d@ umesto tebi odgovorila sam sebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 991
4.5.2011 12:18:58   
d@d@
Nadalice,hvala puno!Kukavica sam sto se tice bola ali nemam izbora!Moj dr. kaze da mi nije potrebna anestezija pa ga moram poslusati ali najradije bih da to prespavam!!!!Zao mi je sto kod tebe nije user posted image ali drzim ti palceve da sto pre ugledas user posted image !Da li su ti rekli zasto ne dobijas?

(odgovor članu NaDaLiCa)
Direktna veza do poruke: 992
4.5.2011 12:24:27   
d@d@
A sto se tice dr. imam lose iskustvo-2009 god sponatni posle toga 2 godine uzaludnog truda-dr. je stalno ponavljao da je sve ok i da samo mutimo,mutimo,mutimo!E onda sam promenila dr i za sada je ok!Krenuo je sve iz pocetka a u medjuvremenu je mm spermogram bio los-mali broj pokretnih spermatozoida ali uz terapiju sada se poboljsao tj. 36% pokretnih tako dr. misli da je to solidno!Naravno i dalje ima terapiju i kontrolni spermogram za 3 meseca!Nadam se da cu do tada biti user posted image !

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 993
4.5.2011 12:59:35   
NaDaLiCa
pa nista mi nisu rekli,samo je hteo da mi da te injekcije i to je to.Ali sad sam zakazana kod drugog lekara pa cemo videti. Inace jajnici su prohodni i sve je okuser posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 994
4.5.2011 13:06:41   
d@d@
Mislim da je dobro sto si zakazala i kod drugog dr.!Postoji li mogucnost da si ipak user posted image ?Moja drugarica je bila trudna 6 nedelja i nisu joj videli trudnocu na UZ tj. dr. kod koga je tada isla-rekao joj je da ima cistu i da zato ne dobija,pa lekovi i tek kada je promenila dr. saznala je da jeuser posted image i srecom sve je bilo ok i lekovi nisu uticali na bebca-sada taj slatkis ima 18 meseci i presladak je!

(odgovor članu NaDaLiCa)
Direktna veza do poruke: 995
4.5.2011 13:07:48   
NaDaLiCa
Ja sam 100 % bila sigurna da sam user posted image  i kad sam otisla posle dva meseca kod doktora nije bilo nistauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 996
4.5.2011 13:09:47   
NaDaLiCa
Pa do sada sam radila sigurno 5 testova a nijedan nije pokazivaouser posted image ,e sad videcemo sta kaze user posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 997
4.5.2011 13:10:42   
Modessty
IZVORNA PORUKA: NaDaLiCa

Hsg sam po sebi je bolan,ali to sve zavisi od zene tj koliko si osetljiva na bolove.Jos ako te uspavljuju nemas sta da brines.... ali sve u svemu budi jaka i drzim ti palceveuser posted image

mene nije ništa bolelo. Ali ja sam slon koji će sve da izdrži da bi došla do bebe user posted image
Meni ni porodjaj nije bio strašan user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu NaDaLiCa)
Direktna veza do poruke: 998
4.5.2011 13:13:37   
NaDaLiCa
LEPO JE TO CUTI I DRAGO MI JE ZBOG NJEuser posted image  ALI JA NISAM TAKVE SRECE......user posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 999
4.5.2011 13:17:20   
NaDaLiCa
PA JA BI NA GLAVI DUBILA I DA MI RADE HSG DA ZNAM DA CU OSTETI user posted image  A MENI JE SAMO NAPRAVIO PROBLEMuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here