|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana deteta od 1-2 god
28.4.2011 21:39:59   
sneza24

IZVORNA PORUKA: liliana

Griz-kako pravite? Ja sam joj skuvala sa mlekom, bez šečera-neče da jede.(doduše-bljak je, nema ukusa, ne bih to ni ja jela)-a kada sam pomešala bananu-hoče.

Lili ja griz skuvam po uputstvu sa kutije i kad je gotov dodam malo plazme i bude super,naravno bez secera.

Inace ja uzimam pirincani griz Flory.Imaju obican,sa cokoladom i malinom.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 476
28.4.2011 21:48:55   
Maya21
ja ga kuvam sa truncicom secera i sa mlekom naravno, jer je bas bljak ako nema secera. Griz koji nadjem, obicno gledam da na njemu pise baby jer je sitniji user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 477
28.4.2011 21:50:32   
New Mom
Može i štapić vanile da se doda.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 478
29.4.2011 11:52:19   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: mejvis

Isto je i kod nas, ;im nije pasirano, gadi se, naro;ito meso. Tako da, najbitnije je da jede, pa sve pasiram....user posted image

Sad mi je malo lakse..nismo jedini user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 479
1.5.2011 15:14:49   
Verus
Jutros sam prvi put dala omlet od celih jaja sa sirom.  Valjda ce sve biti ok!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 480
1.5.2011 15:39:43   
red sonia
verus,ja sam to dala sa 11 meseci jos...sigurno ce biti okuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 481
1.5.2011 17:00:01   
Verus
Super sonia!  Jela je ona cela jaja kroz gibanicu, lazanju itd. pa se nadam da ce biti ok-eto jedino sto je ovo bas cisto jaje, peceno kao omlet, pa kontam ima puno vise belanceta nego kroz neko drugo jelo, sto je do sad  klopala....

(odgovor članu red sonia)
Direktna veza do poruke: 482
1.5.2011 17:04:11   
Brana
IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image user posted image bice to ok!
ja sam lakiju posle prvog rodjendana dala celo kuvano jaje sa kajmakom i hlebom i super je podneo,sada sam pocela i kao omlet da mu dajem i na oko...ali ipak vise voli zumance,to je na mene nasledio.user posted image
e sad jedno pitanje kada moze med da im se daje,neki kazu sa 2godine neki sa 1 godinom..?user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 1.5.2011 17:05:41 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 483
1.5.2011 17:08:35   
mati

user posted image user posted image
Ja Mati vec dajem omlet i cela jaja. Nije imao nikakvih reakcija, da nisam pogresila mozda?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 484
1.5.2011 17:12:16   
Verus
mati, ako nije imao reakcije ne brini sve je ok!

brano: koliko znam posle godinu dana med je bezbedan...ja jos nisam dala med, samo kroz neke pufnice koje u sebi sadrze med..Neka me neko ispravi ako se ne daje sa godinu nego kasnije?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 485
1.5.2011 17:18:23   
mati
IZVORNA PORUKA: Brana

ja sam lakiju posle prvog rodjendana dala celo kuvano jaje sa kajmakom i hlebom i super je podneo,sada sam pocela i kao omlet da mu dajem i na oko...ali ipak vise voli zumance,to je na mene nasledio.user posted image
e sad jedno pitanje kada moze med da im se daje,neki kazu sa 2godine neki sa 1 godinom..?user posted image

Jao mi smo mali za ovu temu. Ali evo, da ne bude da sam nesavesna majka i sa svim poranila. Ja sam dala ovaj sokic kad smo u gradu, ne sadrzi nikakve zasladjivace, ali ima malo meda.
Ne vidi se, dala sam mu Next sokic, onaj sa buci-buci slamcicom, nacrtana je prela na njemu.

< Poruku je uredio mati -- 1.5.2011 17:19:52 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 486
1.5.2011 17:18:49   
Brana

brano: koliko znam posle godinu dana med je bezbedan...ja jos nisam dala med, samo kroz neke pufnice koje u sebi sadrze med..Neka me neko ispravi ako se ne daje sa godinu nego kasnije?

ja sam malo dala uz sokice,ali posle sam procitala ovo pa sam se malo strecnula:
"Med može da sadrži otrovne spore botulizma. Dok je probavni trakt odraslih dovoljno snažan da spreči razvoj tih spora, bebin nije, pa može doći do razvoja toksina opasnih po život. "
A opet posle citam da moze posle godinu dana starosti bez problema da se daje naravno u odredjenoj dozi..
I kazu prvo dati begremov jer je on najbolji za pocetno davanje a posle dve godine se moze davati i med od lipe i nane..

< Poruku je uredio Brana -- 1.5.2011 17:20:34 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 487
1.5.2011 17:21:18   
Verus
Da, fazon je u botulizmu i trovanju istim.  Otkud znam, i ja retko jedem med, pa uvek ako imam sumnje ja ne dam.  Tako da mislim da joj necu davati cist med skoro-ne znam ni sa cim bih davalauser posted image
Do sad sam dala sve sto moze izazvati alergije, cak i kikiriki puter, jedanput doduse, pauziram malo pa cu dati 2x, pa pauza pa 3x.  Ako posle 3x sve bude ok, davacu joj kikiriki puter sa svezom jabukom, bananom.  Mastan je a sve zdrave masti su super za njihove mozgice u razvojuuser posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 488
1.5.2011 17:22:49   
Brana
IZVORNA PORUKA: mati

IZVORNA PORUKA: Brana

Jao mi smo mali za ovu temu. Ali evo, da ne bude da sam nesavesna majka i sa svim poranila. Ja sam dala ovaj sokic kad smo u gradu, ne sadrzi nikakve zasladjivace, ali ima malo meda.
Ne vidi se, dala sam mu Next sokic, onaj sa buci-buci slamcicom, nacrtana je prela na njemu.

ma jok mati,nisi ti nista lose uradila,nece mu sigurno steti u maloj meriuser posted image ,ja sam Lakiju dala pola kasicice u sokic i nista mu nije bilo,ali velim bolje da pitam,ali nameravam sada polako da mu dajem med uz sokice,on je jako zdrav posebno za imunitet.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 489
1.5.2011 17:25:58   
Brana

Da, fazon je u botulizmu i trovanju istim.  Otkud znam, i ja retko jedem med, pa uvek ako imam sumnje ja ne dam.  Tako da mislim da joj necu davati cist med skoro-ne znam ni sa cim bih davalauser posted image
Do sad sam dala sve sto moze izazvati alergije, cak i kikiriki puter, jedanput doduse, pauziram malo pa cu dati 2x, pa pauza pa 3x.  Ako posle 3x sve bude ok, davacu joj kikiriki puter sa svezom jabukom, bananom.  Mastan je a sve zdrave masti su super za njihove mozgice u razvojuuser posted image

slazem se,ja cu poceti da mu dajem sa godinu ipo,dana po malo pa cu videti,mada sto ti kazes gde god ima sumnje,covek se plasi da konzumira..
kikiriki puter,njami..to i ja volim..user posted image
to mu jos nisam davala ali eto sada si mi dala ideju pa cu i ja tako da mu napravim i dam!user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 490
2.5.2011 23:48:36   
New Mom
Pitanje: grožđe?
Kad sokići? Piše (naravno) 6+, znam da to ide kasnije. A i dosta kašica sadrži sok od grožđa.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 491
2.5.2011 23:54:08   
Olga75
ja sam grozdje prvi put dala oko 11 meseca , cistila sam kozicu i vadila kostice a sok od grozdja se ne secam kad sam dala prvi put

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 492
2.5.2011 23:54:22   
Brana
Ja sam mu sok od grozdja davala i pre godinu dana,ali samo grozdje nisam zbog onih malih koscica jer njih ne moze da sazvace a dok ih izvadim svo grozdje izgnjecavim,a sok sadrzi iste vitamine tako da sam ja cedila i davala da pije sok...

< Poruku je uredio Brana -- 2.5.2011 23:56:04 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 493
2.5.2011 23:54:30   
Snelle
Grožđe već može, barem po mojoj knjizi. Samo piše - voditi računa o košticama user posted image
Mi smo prekjuče probali jagode iz dekine bašte, tačnije polovinu minijaturne jagodice user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 494
2.5.2011 23:55:57   
New Mom
Znači, sok može? Svežeg ionako nema. Hvala!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 495
2.5.2011 23:56:24   
Vika
U knjizi "Od prvog obroka do školske užine" navodi grožđe tek toko druge godine

Snelle, a koju ti knjigu konsultuješ?

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 496
2.5.2011 23:58:18   
Brana
IZVORNA PORUKA: New Mom

Znači, sok može? Svežeg ionako nema. Hvala!

Samo pazi od njega moze da uhvati i gorusica jer sokovi koje kupujes sigurno sadrze i neke dodatke da bi se sok odrzao i stvaraju kiselinu,mozda je bolje da mu malo razblazis sa vodom ili sokom od jabuke.Domace je ipak najbolje.

< Poruku je uredio Brana -- 3.5.2011 0:13:44 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 497
3.5.2011 0:02:13   
Snelle
Vika, imam ovaj Kuvar za bebe. Ja sam prezadovoljna!
Evo i sadržaja sa odabranim tekstovima.

< Poruku je uredio Snelle -- 3.5.2011 0:03:27 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 498
3.5.2011 9:15:56   
Anck Su Nmaun
I Tara je ruckala celo jaje, oko 11 meseca i kao peceno, i ubacim joj celo u neko povrce pa smaze, nije bilo reakcije

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 499
3.5.2011 10:33:08   
mejvis
Mi smo juče prvi put jeli jagode!!!user posted image Samo tako, iseckane. Pojeo je 3 veće i baš mu se sviđa! Hteo je on još nego ja nisam smela više da mu dam za prvi put!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here