|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
29.4.2011 15:44:35   
Anoniman
Meni se jako dopala knjiga Sofijin svet, Justejn Gorder, a kupila sam i sebi knjigu Najbolje namere Ingmara Bergmana i jedva cekam da dodje na red

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 401
29.4.2011 15:55:44   
Dada81
Mišu ,koja godina je izdanje Sofijin svet ? Zvuči mi poznato Ja sada nemam vremena pročitati nešto dobro ,a počeh čitati neku''modernu''knjigu Protiv severnog vetra ,ali nisam došla ni do pola...čisto ,odnos dvoje ljudi koji chatuju i još se nisu videli...Ne znam ,još nemam nikakvo mišljenje

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 402
29.4.2011 15:58:07   
Vika
Čitala sam je i ja pre par godina ali mi je ostala u sećanju samo u fragmentima, pa pretpostavljam da mi se dopala ali ne toliko da bih je kupila. Ili da je ipak pročitam ponovo iz biblioteke pa ako mi se sada svidi, da je uskladištim

Dado Geopoetika

Sofijin svet Justejn Gorder
Preveo s norveškog Ljubiša Rajić
Godina izdanja: 1996, IV izdanje
Broj Strana: 513, mek povez

Cena: 756,00 din

< Poruku je uredio Vika -- 29.4.2011 15:59:36 >

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 403
29.4.2011 15:58:36   
Anoniman
Geopoetika 2006. Uzela sam jos nesto od tog pisca ali nisam stigla da procitam. Vise kupujem nego sto citam, sad cu evo izgleda da me prolaze mucnune user posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 404
29.4.2011 16:02:45   
Dada81
Hvala Vika i Mišuuser posted image I user posted image Mišu ,neka ostane tako

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 405
29.4.2011 16:03:39   
Vika
Mišu, sad uživaj sa knjigama i lenstvuj, mada će biti perioda da nećeš moći ni novine da čitaš, možda samo naslove.

Dopala mi se i trilogija Milenijum, Stig Lašona, pa ako voliš trilere, preporučujem

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 406
29.4.2011 16:09:44   
Anoniman
Ne, ja volim klasiku, biografije i jos po nesto sto je stavrno dobro. Mada mi ponekad prija epska fantastika jer i sama zelim da se pretvorim u mitsko bice user posted image

Vec sam pisala ranije, sada citam sve ono sto sam u srednjoj skoli i na faxu. Trenutno sam kod Basare i ludo se zabavljam

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 407
29.4.2011 16:10:31   
Anoniman
Ja citam Crveni sator Anite Dajamant. Za sad mi je ok...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 408
29.4.2011 16:44:17   
maslachak
ja bih preporucila Haled-a Huseinija Hiljadu cudesnih sunaca i Lovac na zmajeve
obe knjige su vrlo potresne i govore o polozaju zene u Avganistanu..umnogome su mi obe knjige priblizile istok i zaintrigirale istim..
takodje ko nije procitao,Remarkovu Trijufalnu kapiju,nece pogresiti..vec godinama mi je to omiljena knjiga..
a takodje i Bromfildova Kise dolaze 1 i 2,koga interesuje Indija u vreme kolonizacije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 409
29.4.2011 16:50:44   
nencydrew
Za one koji vole neobičan-ne znam kako drugačije da ga opišem-humor

Danil Harms-"Slučajevi"user posted image

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 410
29.4.2011 17:53:41   
Anoniman
Nency, gledala film, odlican je, a potrazicu i knjigu. Tnx

(odgovor članu nencydrew)
  Direktna veza do poruke: 411
29.4.2011 20:19:42   
nencydrew
Ima film?user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 412
29.4.2011 20:24:50   
Vika
Potražiću oba,  a Remarka obožavam! I Trijumfalnu kapiju i Noć u Lisabonu i Na zapadu ništa novo i Tri ratna druga i Iskra života i sveee

Direktna veza do poruke: 413
29.4.2011 20:29:00   
Anoniman
http://www.imdb.com/title/tt0140100/

Slucaj Harms, sa Franom LAsicem, stari, domaci. Nisam citala knjigu ali film mi se dopao, ne znam koliko su vezani. Sad cu ti poslati gde ima da se skine
IZVORNA PORUKA: nencydrew

Ima film?user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 414
9.5.2011 10:20:35   
*Alexx*
Podsetila me sad LillyT u temi Pogodite film - za preporuku je knjiga Blade Runner (Do androids dream of electric sheep) user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 415
9.5.2011 13:53:20   
Lu
Nisam čitala ništa od kako je nastupilo proleće, nema se vremenauser posted image
Danas sam uzela Miris kiše na Balkanu - Gordana Kuić i Iskra života- Remark

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 416
9.5.2011 15:06:41   
aster
Podrumi Vatikana - Andre Žid, to sam poslednje pročitala i svidelo mi se.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 417
9.5.2011 16:24:33   
AndreaK
Ko voli filozofiju, toplo preporucujem Lecenje Sopenhauerom, od Irvin Jalom-a... zaista leci user posted image

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 418
9.5.2011 17:21:53   
LillyT
IZVORNA PORUKA: aster

Podrumi Vatikana - Andre Žid, to sam poslednje pročitala i svidelo mi se.

Ja sam ovu knjigu čitala pre jedno 5 godina i znam se da mi se svidela, ali sada da me ubiješ ne mogu se ničega setiti. Kako ja starim....

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 419
9.5.2011 18:03:36   
Klarita
Meni je super, citala sam je pre par godina i odusevila se...Tetka mi je preporucila Devicanski cvor ( kaze da ako mi se dopala Crveni sator, onda ce Devicanski cvor da me raspameti) ali se ne secam ko je autor, a ni ona a citala je jos kao student '80ih godina, jel' zna neko?
IZVORNA PORUKA: verolino

Ja citam Crveni sator Anite Dajamant. Za sad mi je ok...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 420
11.5.2011 22:32:41   
snješka
Knjige: Ljudi laži i Put kojim se rjeđe ide od Gregori Peka i Najveće čudo na svijetu od Og Mandina.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 421
11.5.2011 22:36:27   
marija32
Crveni sator je lepa knjiga

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 422
12.5.2011 19:59:50   
mulan
Ljudi i lazi je napisao Skot Pek tema je opet laz, zlo u nama i u ljudima, a na kraju i obradjuje deo o egzorcizmu sve u svemu ko voli populanu psihologiju neka procita.

Sta sam poslednje citala hmm jedi, moli, voli i to je bas bilo teze, ali sam uspela da je procitam. Nista posebno, na momente mi je deo o Indiji bio interesantan.

Marina Levicka "Svi smo mi od istog lepka" i "Kratka istorija traktora na ukrajinskom" ova prva je odlicna, druga je dobra, a trecu "Dve prikolice" tek nameravam da procitam.

Od Ljose "Avanture nevaljale devojcice" radnja koja se odvija u Japanu je upecatljiva, pise vrlo pitko tipa Haleda Hoseinija (Lovac na zmajeve) samo sto obradjuje drugu tematiku. "Panteleon i posetiteljke" relaksirajuca.

Ima dosta knjiga koje volim, a ovo su neke od njih: "Mali princ", "Sidarta", "Narcis i zlatousti", "Noc u Lisabonu", "Idiot", "Majstor i margarita", "Dervis i smrt", "Tvrdjava", "Prokleta avlija"...

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 423
13.5.2011 11:50:57   
AndreaK
IZVORNA PORUKA: AndreaK

Zene, ja bih imala jednu specificnu molbu za nekog ko zivi u Hrvatskoj... znam da nas ima iz raznih krajeva ali ja do sada nisam cula da je neko iz Hrvatske... a mozda i necu user posted image

Elem, volela bih da iznenadim mm knjigom koju tako jaaako zeli da ima, ali ne mozemo nigde u Srbiji da je nadjemo. user posted image

Posto je hrvatsko izdanje i moze da se naruci preko neta zamolila bih nekog ko zivi u Hrvatskoj da to ucini za mene... dogovorili bi se o transferu novca i sl. Sigurnije mi deluje tako, ne znam kako mogu proci da porucujem postom, nemam iskustva...

O ovoj knjizi je rec... Bozo Koprivica

Eto, ko voli fudbal... za ovu knjigu mm garantuje da valja user posted image

< Poruku je uredio AndreaK -- 13.5.2011 11:51:26 >

(odgovor članu mulan)
Direktna veza do poruke: 424
13.5.2011 13:05:27   
lanajelena
Treba mi za poklon neka dobra psiholoska knjiga user posted image  sta preporucujete?

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here