|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
18.4.2011 18:35:26   
Olga75
pa to je i problem i svi koji imaju bilo kakav posao se smatraju vrlo srecnima

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 626
18.4.2011 18:37:33   
Verus
bubulence, tesko ces dobiti u inostranstvu pomoc od drzave ako nisi drzavljanin: evo, ja sam u SAD sad ce 13 godina.  Ode skolovana, radim u bolnici vec 6 godina, magistriram.  Placam porez na zaradu, na kucu, na kola, na zvanje koje imam (da, placam 70 dolara mesecno za zvanje koje nosim, za zanimanje koje radim u bolnici).  Da sutra ostanem bez posla, ne bih imala pravo na pomoc preko biroa: jer nisam drzavljanin.   A dajem lovu za taj fond, pa ti gledaj...

Slazem se da je puno lakse, i dalje, novcano, bez obzira na sve, ali da recimo, mm ne grebe i radi subotom extra poslova u njegovoj struci, mi od 2 plate ne bi imali dovoljno da pokrijemo sve troskove.  Ja kuvam, retko jedemo po restoranima itd.  Znaci vodimo racuna.  Lepo zivimo: ALI vodimo racuna.  I samo zato sto je on vredan, i puno puno radi, dodatno osim onog 8-5 od ponedeljka do petka. Ali da je isto nije-zato ne bi mnogi odlazili iz Srbije..ali imam drugaricu iz BG koja je dosla ovde sa 17 god. zavrsila skolu na stipendijama, doktorirala matematiku, sad radi na univerzitetu u cikagu kao profesor: e ona nema sta da trazi uSrbiji...za takve tamo nema mesta.  Sto ona kaze, ovde joj daju pare da ide u Japan i Australiju na seminare, a kaze, u BG ne bi dobila ni za gorivo do Pozarevca.  Mene za takvim ljudima, koji zive u Srbiji boli srce.
Za onim kao tvoj muz koji mora da kreci a zavrsio fakultet.  E TO MI JE FUJ.

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 627
18.4.2011 18:44:46   
nencydrew
I mene takve stvari rastuže, da ne kažem razbesneuser posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 628
18.4.2011 18:45:33   
bubulence
verus ne znam kako je kod vas ali moja kuma u Becu dobija trudnicko iako nema njihovo drzavljanstvo nego samo vizu na 5 god, a da sam ostala u Engleskoj takodje bih imala trudnicko ukoliko sam radilla tj imala radnu dozvolu... mm je posebna prica, ne mora on da ide da kreci, dobijamo sasvim dovoljno od mojih roditelja ali on kaze da mora svaki dan nesto da donese u kucu pa makar cistio ulice... ali zar to treba da radi decko koji se sam ali bukvalno sam skolovao, zaci radio i studirao imao prosek skoro 9 i sta sada da radi... nema dana radnog staza u struci....

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 629
18.4.2011 18:50:23   
Anoniman
Evo, sad bi trebalo da uhapse ovog Selju Ilica koji potpiruje na anarhiju i to vrlo jasno. Kud i gledam vesti user posted image Opet ce da prave haos u gradu za koji dan. A ja se necu povampiriti na vreme user posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 630
18.4.2011 18:54:43   
nencydrew
Požuri, večeras pun mesecuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 631
18.4.2011 19:08:40   
Verus
Misu nemoj da te tucem-ajd nerviraj sebe u osetljivo vreme zbog idiota!  Gasi TV!
bubulence: evropa je izgleda drugacija...amerika jako stiti svoj sistem...
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Evo, sad bi trebalo da uhapse ovog Selju Ilica koji potpiruje na anarhiju i to vrlo jasno. Kud i gledam vesti user posted image Opet ce da prave haos u gradu za koji dan. A ja se necu povampiriti na vreme user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 632
18.4.2011 19:09:59   
Anoniman
Ja ga ni ne palim kad sam sama to ovaj mm nije mogao da izdrzi. Odlusio veceras da ostane kuci, ne znam sta mu je user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 633
18.4.2011 19:26:27   
Olga75
i ja sam gledala vesti user posted image
ko zna u sta se sve to moze pokrenuti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 634
18.4.2011 19:40:04   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Verus RR

bubulence, tesko ces dobiti u inostranstvu pomoc od drzave ako nisi drzavljanin: evo, ja sam u SAD sad ce 13 godina.  Ode skolovana, radim u bolnici vec 6 godina, magistriram.  Placam porez na zaradu, na kucu, na kola, na zvanje koje imam (da, placam 70 dolara mesecno za zvanje koje nosim, za zanimanje koje radim u bolnici).  Da sutra ostanem bez posla, ne bih imala pravo na pomoc preko biroa: jer nisam drzavljanin.   A dajem lovu za taj fond, pa ti gledaj...

Slazem se da je puno lakse, i dalje, novcano, bez obzira na sve, ali da recimo, mm ne grebe i radi subotom extra poslova u njegovoj struci, mi od 2 plate ne bi imali dovoljno da pokrijemo sve troskove.  Ja kuvam, retko jedemo po restoranima itd.  Znaci vodimo racuna.  Lepo zivimo: ALI vodimo racuna.  I samo zato sto je on vredan, i puno puno radi, dodatno osim onog 8-5 od ponedeljka do petka. Ali da je isto nije-zato ne bi mnogi odlazili iz Srbije..ali imam drugaricu iz BG koja je dosla ovde sa 17 god. zavrsila skolu na stipendijama, doktorirala matematiku, sad radi na univerzitetu u cikagu kao profesor: e ona nema sta da trazi uSrbiji...za takve tamo nema mesta.  Sto ona kaze, ovde joj daju pare da ide u Japan i Australiju na seminare, a kaze, u BG ne bi dobila ni za gorivo do Pozarevca.  Mene za takvim ljudima, koji zive u Srbiji boli srce.
Za onim kao tvoj muz koji mora da kreci a zavrsio fakultet.  E TO MI JE FUJ.

upravo tako! meni je moj novosadski faks placao da idem na konferencije u BEOGRAD: autobus ns-bg-ns + 2 gradska prevoza (sta ako moras da menjas buseve) !!!!! a sta da ti kazem ovde su mi platili i da idem za srbiju, kanadu, teksas, pensilvaniju, vasington grad, sijetl, viskonsin...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 635
18.4.2011 19:42:03   
AndreaK
Ova tema jos nije popunjena?! koliko problema u Srbiji ima moglo bi se za cas popuniti 100 strana user posted image

Ja se trudim da budem imuna na probleme u nasoj drzavi...ali cesto je to nemoguce...

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 636
18.4.2011 19:42:22   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Misu nemoj da te tucem-ajd nerviraj sebe u osetljivo vreme zbog idiota!  Gasi TV!
bubulence: evropa je izgleda drugacija...amerika jako stiti svoj sistem...

sve je relativno, ja sam dobila posao u spaniji u jednoj kompaniji sto pravi avione i oni su mi trazili da nemam porodiljsko... posao je trebao da mi pocne 17 januara, ja sam se porodila 12 decembra... po necemu su i isti kao amerikanci... druga pravila naravno vaze ako radis u firmi odredjeno vreme - mislim da je to obicno godinu dana min da ti vaze te beneficije

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 637
18.4.2011 20:16:06   
Brand new mama
samo da ovo ubacim pa odohuser posted image
KLIK

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 638
18.4.2011 20:41:20   
lenaa
Kad me uhvati nostalgija samo pozovem brata, dovoljno mi je kad pocne da se zali kako nemaju a on zaradjuje oko 1000 e mesecno, ima stan, kucu, dva auta...Volim da dodjem u Sr. a kad dodjem jedva cekam da se vratim u Ch, svi se skupe oko mene da nesto traze. Zanimljiva sam im samo dan, dva dok razdelim poklone. Vuku me na sve strane da ih negde vozim i setam, nemam vremena ni da se odmorim od puta. Premorim se od svega. Nedostaje mi moja majka al radije cu je dovest kod mene na par meseci nego da ja sedim tamo. Ljudi su postali pohlepni, kradu sta god stignu .U Ch mi se svidja to sto ako zelis da zaradis imas sansu pa znas za sta radis a u Sr radis da prezivis.Mm je poceo da radi i vikendom jer u firmi ima posla a to sto on zaradi za taj jedan dan vikenda su oko 3 mesecne mamine penzije ili dve prosecne plate u Sr.
U Ch porodiljsko je 3 meseca i verujte da se niko ne buni. Za dete dobija svako 200 chf mesecno i to je sve. Austrija i Nemacka su po tom pitanju mnogo bolje. Ali ipak je Svajcarska za mnoge druge stvari idealna drzava, red i mir, zakon. Ovde cika policajci nece da upadaju u tuce da razdvajaju, ne nikako, oni posmatraju sa strane, cekaju dok "neko ne padne" pa pred kraj upadnu i sve pohapse. Uglavnom nasi, Turci i Albanci prave probleme. NJihovi ljudi su kulturni, smireni, pricaju polako. NJihova deca znaju kad je vreme za spavanje - uzmu igracku i sami se uspavaju.
Nemam nameru da se vratim u Srbiju, bar tako trenutno razmisljam. Cemu da se vratim, rasulu, losim ljudima, da molim da radim za 100 evra, da strepim od lopova koji kradu cak i kablove za struju? NE ja to ne zelim.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 639
18.4.2011 20:50:39   
Anoniman
I ja sam nameracila jedno mesto u Svici, zove se Spic, ne znam kako se pise. Gledas na jesero a iza alpi. Mali grad i milina user posted image mm i ja samo rodjeni da zivimo tamo

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 640
18.4.2011 20:54:04   
eni26
svica je zakon,al svugde su se poceli nastanjivati lazni azilanti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 641
18.4.2011 20:54:51   
Vika
IZVORNA PORUKA: lenaa

NJihova deca znaju kad je vreme za spavanje - uzmu igracku i sami se uspavaju.

Baš fin narod!user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 642
18.4.2011 20:54:54   
lenaa
Eh kolko sam se naplasila u Srbiji, jos uvek vucem traume ---- skoro ovde pustili sirene, ja dremala sa bebom, mm na poslu, skocim iz kreveta kad sam cula sirene, obucem se brzo i zgrabim bebu, zovem mm kaze on "sta ti je, sta panicis, pa znas da danas isprobavaju sirene, gde si posla sa bebom, pa gde bi ti da bezis " i smeje mi se a meni srce lupa ko ludo. Ne mogu to bombardovanje da zaboravim tako lako...

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 643
18.4.2011 20:56:20   
lenaa

IZVORNA PORUKA: eni26

svica je zakon,al svugde su se poceli nastanjivati lazni azilanti

jeste, jedni poznanici su vec dve godine ovde bili azilanti i sada moraju da se vrate kuci... poostrili su i ovde zakon i to dosta

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 644
18.4.2011 20:57:37   
lenaa

I ja sam nameracila jedno mesto u Svici, zove se Spic, ne znam kako se pise. Gledas na jesero a iza alpi. Mali grad i milina user posted image mm i ja samo rodjeni da zivimo tamo

ima ovde stvarno prelepih mestasca, cak su isela cistija od mnogih nasih gradova. Ne znam koje je to mesto, blizu kog je grada ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 645
18.4.2011 21:00:23   
Olga75
tema je problemi u Srbiji pa da se vratimo ba to

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 646
18.4.2011 21:01:46   
lenaa
Vika veruj mi da su takva njihova deca i meni je neverovatno.Nekako su mnogo mirniji od nase dece, moja bebana kad vidi jednu svoju vrsnjakinju vuce je za rukice i hoce da je udara a ta druga beba moju bebu hoce da maziuser posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 647
18.4.2011 21:03:14   
Olga75
i moje dete hoce da se mazi sa drugom decom
elem , ovde se zakuvava i ko zna sta ce biti do kraja nedelje

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 648
18.4.2011 21:04:07   
lenaa
..... mozda prekipi....

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 649
18.4.2011 21:04:07   
Vika
Ma baš mi je simpatičan primer koji si navela, povrh svih prednosti tamo.user posted image

U fazonu, eto kakvi smo mi, a kakvi oni

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here