|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
18.4.2011 11:34:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gagana83

Trebalo je da mu se kaze da pogleda temu"Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja".
Ne mora biti tako rigorozan ako zeli da dotera linijuuser posted image

Gago , ma KLISTIR DIJETA user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 576
18.4.2011 11:34:57   
Brand new mama
najveci problem planete Zemlje su ljudiuser posted image Naravno,i ja dobijem osip na hiljade i hiljade stvari kod nas(ex-yu) ali kad pogledate,svugdje je skoro isto...Pa pogledajte i one africke drzave i drzavice u kojima svaki dan umire stotine i stotine ljudi ljudi od gladi,a njihovi presjednici imaju najludji vozni park...ili ce da posalju zadriglom princu najbolje cice za milionitu zenu... Ali da se moramo mjenjati-moramo pod hitno,jer ovo sve prelazi u glupost...Briga me za Mahatmu iz Batocine,Palmu iz Jagodine ili manekena iz Krunske- oni ce da budu prebaceni helikopterom u Anlave zbog uraslog nokta,dok ce neki doca da trazi i dalje evrice da bi operisao osmogodisnjaka od tumora,ili ce neko samarati porodilju tek zato sto mrzi samog sebe..A mi mozemo i dalje da sve to gledamo kao reality TV i stajemo na stranu ovog ili onog krembila i da cekamo da se nasi klinci sutra pojave u nekom od Pink izdanja( navedena imena zamjenite sa Dodikom,Silajdzicem,Kosoricom,Milanovicem-sve po potrebi i zelji i ishod je identican: ovaj strip ima mnogo "izbora puteva" ali je cilj kao i obicno isti-OSTATI NORMALAN)

< Poruku je uredio Brand new mama -- 18.4.2011 11:35:51 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 577
18.4.2011 11:52:40   
Anoniman
Ja sam bar mislila na psihica u ovom slucaju sa strajkom. A cisti su oni u glavi, nego mi nismo user posted image

Bubo, klistir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MaliMis -- 18.4.2011 11:53:03 >

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 578
18.4.2011 14:53:27   
majathegreat
Ja ovde uglavnom iznosim neke lokalne teme, a eto to je ipak moje dvorište, pa mi tu najveća muka:

Srušen stari dimnjak - simbol industrijalizacije Novog Sada user posted image

U nekom racionalnijem svetu ovo bi bilo nezamislivo. Čak ima i mnogo primera kako se očuvaju i sasvim uklope ovakve građevine u novom okruženju, ali da ne davim...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 579
18.4.2011 17:29:42   
nencydrew
Buba je pričala o onom lošijem delu Srbije.Ali ja stalno nailazim na mnogo-NAS-koji to sve vidimo, i osuđujemo, A NAS ima.Mnogo više svakim danom.
Zašto nam je onda loše?user posted image

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 580
18.4.2011 17:31:33   
Anoniman
Zato sto se ne dela user posted image samo se melje u prazno.

(odgovor članu nencydrew)
  Direktna veza do poruke: 581
   [Obrisana poruka]
18.4.2011 17:32:53   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 582
18.4.2011 17:36:36   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Zato sto se ne dela user posted image samo se melje u prazno.

Da.I fali nam lik, da nas povede, ali neko ko nije istrošen.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
18.4.2011 17:38:14   
anuksunamun
da komsiji crkne krava,-to je problem u Srbiji..nazalost.Stalno se vrti ista prica,malo se napreduje i puno se krade(izvlaci iz DBP-drustvenog bruto proizvoda)raslojavanje klasa je svugde u svetu ogromno....i to je dodatno pogodilo ekonomiju svake zemlje...ali da je bolje danas nego sto je bilo 1992 -to je evidentno...cekali smo u redovima samo da kupimo litar mleka....ali da je sjajno -daleko je od toga...a da li ce ljudi ikada biti zadovoljni-ne verujem...toliko ljudi gladuje u svetu...tesko je reci sta je zadovoljenje...mi sada zivimo u zemlji prvog sveta..i mogu da vam kazem da je borba i ovde...za ovaj standard...isto je klimavo...mada je neuporidivo stabilnije nego u Srbiji,kao sto je u Srbiji neuporidivo stabilnije nego u Tanzaniji...a problemi su nesagledivi...

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 584
18.4.2011 17:39:50   
Verus
Potpisujem anuk...

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 585
18.4.2011 17:41:32   
nencydrew
Da.Mnogi moji drugari preko kažu da ni tamo nije sjajna situacija...Nama to tako malo izgleda jer smo zasićeni krizom, pa smo naglo upali u neke kredite...

Direktna veza do poruke: 586
18.4.2011 17:43:07   
anuksunamun
fali nam lik -da regrutuje jako puno likova ,koji su strucni i koji ce konacno da vode drzavu kao da vode svoju kompaniju a ne da jedu govna po svetskim sastancima i da prose kredite,a za to je potrebno puno puno normalnih likova a pre svega strucnjaka iz mnogih oblasti privrede.Nazalost dok je Selje ,Selje i ostalih primitivusa i grobara-koji su u stanju samo da kritikuju druge politicke opcije ,nas feniks je zarobljen duboko u pepelu a ti strucnjaci i mozgovi koji bi ga eventualno sledili pobegli su glavom bez obzira-uglavnom ...

Direktna veza do poruke: 587
   [Obrisana poruka]
18.4.2011 17:44:22   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 588
18.4.2011 17:44:57   
nencydrew
A ti likovi se često ni ne bave politikom, niti ih to interesujeuser posted image

Direktna veza do poruke: 589
18.4.2011 17:45:45   
Nina...
Problem u Srbiji je logika po principu sjasi Kurta, da uzjasi Murta. I tako u krug... alternativa nula.

Direktna veza do poruke: 590
18.4.2011 17:45:50   
Anoniman
Mislim da "biti bolje" ne treba da se odnosi samo na koliko cega mozemo da kupimo i gde mozemo da putujemo, nego i na neke druge druge stvari, poput obrazovanja, pravosudja, administracije i drugis stvari koje nisu direktno vezane za prezivljavanje. Svi zele prava ali kad dodje do onoga da i oni imaju i treba da ispunjavaju obaveze, tesko ide.

Direktna veza do poruke: 591
18.4.2011 17:46:04   
Verus
Uf gagi, ja to ne mislim.  Mislim da su samo neki ziveli dobro tokom rata: oni koji su, nazalost od njega profitirali.  Znam previse ljudi kojima je zivot okrenut naopacke zbog rata...
IZVORNA PORUKA: gagi

Neka mi Bog oprosti bolje se zivjelo u ratu i poslije njega nego sadauser posted image

Bar kod nas......

Direktna veza do poruke: 592
18.4.2011 17:46:47   
Verus
To sto si navela je bitnije od onog koliko mozes kupiti.  A kad se to bitnije sredi, onda ce i doci bolji standard, sto sa sobom nosi i ovo drugo...

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Mislim da "biti bolje" ne treba da se odnosi samo na koliko cega mozemo da kupimo i gde mozemo da putujemo, nego i na neke druge druge stvari, poput obrazovanja, pravosudja, administracije i drugis stvari koje nisu direktno vezane za prezivljavanje. Svi zele prava ali kad dodje do onoga da i oni imaju i treba da ispunjavaju obaveze, tesko ide.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 593
18.4.2011 17:47:23   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: Nina...

Problem u Srbiji je logika po principu sjasi Kurta, da uzjasi Murta. I tako u krug... alternativa nula.

I sad se mora biti iskren i odgovoriti-"Da li bih i ja tako, da sam na vlasti?!

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 594
18.4.2011 17:47:33   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: nencydrew

Da.Mnogi moji drugari preko kažu da ni tamo nije sjajna situacija...Nama to tako malo izgleda jer smo zasićeni krizom, pa smo naglo upali u neke kredite...
u srbiji ste zasticenji nemanjem kredita za kucu i porodicom koja vas na bilo koji nacin podrzava...niko nije zasticen krizom...Ja se definitivno vracam u Srbiju za 5-10 godina...samo da bih na miru bila siromasna...vidim i od ovog ovde sveta nema neke teske vajde...moj muz ima extra posao i platu..pa nam se isto sve racuna i sabira i oduzima...pazimo na svaki dolar...ja doduse ne radim pa je i to dodatno zasto smo obazrivi...nigde nije sjajno...ali i jeste ,zavisi sta covek od zivota trazi i koliko je u stanju da ostvari....

Direktna veza do poruke: 595
18.4.2011 17:49:43   
Verus
anuk: mislim da coveku treba da ode na zapad, za kjoi misli da je toliko bolji pa da shvati neke stvari.  Kad imas materijalno sve sto ti treba, skontas da to nije sustina zivota.  Otud, i povratak mnogih ljudi nazad (eto mene a vidim i tebe).  I tako u krug....

Direktna veza do poruke: 596
18.4.2011 17:49:45   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: gagi

Neka mi Bog oprosti bolje se zivjelo u ratu i poslije njega nego sadauser posted image

Bar kod nas......
gagi kupicu ti time machine...pa se vrni da osmotris...ljudi su ziveli u strahu svake vrste pa materijalna nestabilnost je dosla na deseto mesto...ko moze da zivi bolje u ratu...uzas jbt

Direktna veza do poruke: 597
18.4.2011 17:50:05   
Verus
Daj coveku vlast da vidis kakav je.

Direktna veza do poruke: 598
18.4.2011 17:50:54   
Nina...
U sklopu vladajuce garniture i u sklopu opozicije vidim samo neke Kurte i Murte koji se obrcu na foteljama. Hoces onda da kazes da smo svi mi kao taj Kurta i Murta? Mozda da, a nadam se da NE.

Direktna veza do poruke: 599
18.4.2011 17:53:15   
nencydrew
Anuk, ne zaštićeni-zasićeni krizom, u smislu, naglo smo poleteli, zadužili se, a u međuvremenu stigla inflacija, pa još globalna kriza, itd.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here