|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
18.4.2011 10:34:09   
gagana83
Ja se jos smejemuser posted image
Juce citam vesti na jednom nasem sajtu. Na svaku vest citaoci mogu da ostave komentar.
Neki lik stavio kao avatar Cecinu sliku, a nick mu je "Da sam krala krala sam"(deo njene pesme).Upisala sam se od smehauser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 551
18.4.2011 10:38:14   
Anoniman
Rizikujem da navučem gnev određenog broja ljudi - ali ipak ću napisati ono što ja smatram da treba da napišem. Srbija jeste namučena, napaćena, ali ja mislim da mi Srbi jednostavno OBOŽAVAMO da o sebi projektujemo sliku sirotih, malih, napaćenih ljudi. I prosto kriziramo kad nas niko ne bombarduje, i kad nas niko ne uništava, pa onda po*izdimo i krenemo druge da uništavamo zato što nas niko neće malo da uništava. I onda, kad izginemo ko čvorci - onda pevamo tužne pesme, kličemo slobodi user posted image koja nas žulja, i koja je taaaaako dosadna, pa onda, ljude koji mogu da nas podignu na jedan stepenik više ubijemo, jer , ako nam on pomogne onda više nećemo biti jadni i siroti, i šta ćemo onda? Pa biće dosadno ... Nećemo više moći da se bijemo, da bacamo smeće sa terase, pljujemo po uilici i pišamo uz drvo u parku ... Tja, sve zanimljivo bi ukinuli. A ovako, aj'' se bijemo, onako bezumi, skrnavi i masni, zakrvavljenih očiju od želje da se vratimo kući jednog dana pa da pričamo novim naraštajima kako smo mi hrabro tukli po ''Rvatima ili kome god, nije ni bitno, bitno je da nije dosadno. I bićemo heroji, i naši sinovi će jednog dana biti heroji, mudro učeći jedino da Srbuju, čak i dok pljuju po ulici i pišaju uz drvo u parku.

< Poruku je uredio BubaMira -- 18.4.2011 10:41:42 >

(odgovor članu nencydrew)
  Direktna veza do poruke: 552
18.4.2011 10:41:09   
eni26
Svaka ti je Njegoseva user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 553
18.4.2011 10:42:29   
jovicaa
bubo slazem seuser posted image zato i mrzim nas mentalitet, cekaj mrzim- prezirem ga.
a sto se tice cece, ja bih nju na jedno 10 godina terpaije u rudnik soli ili stalan posao u gradskoj cistoci pa da vidi sta je zivot!!!! povraca mi se od ove drzave, lopovi su nam idoli! fuj, necu vise da zivim ovdeuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 18.4.2011 10:44:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 554
18.4.2011 10:45:18   
eni26
Bas je lepo Ceci , ona sad digne noge u vazduh,iz kuce trosi ostatak milioncica, i na kraju njoj najbolje a narod se ziv pojede sto nema sta da jede user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 555
18.4.2011 10:48:21   
Anoniman
Bubo, mislim da si samo izostavila da pomenes "nebeski narod", a ostala ti je svaka na mestu.

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 556
18.4.2011 10:49:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Bubo, mislim da si samo izostavila da pomenes "nebeski narod", a ostala ti je svaka na mestu.

E, sad sam shvatila da si za Cedomirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 557
18.4.2011 10:52:08   
Anoniman
Nisam, mada mi muz uvek vice da sam Cedista user posted image Lepo on prica ali slabo dela

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 558
18.4.2011 10:52:51   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: eni26

Bas je lepo Ceci , ona sad digne noge u vazduh,iz kuce trosi ostatak milioncica, i na kraju njoj najbolje a narod se ziv pojede sto nema sta da jede user posted image

jeste.. mamu joj... samo nije ceca nego srbija - srbiuser posted image _ebo nas ko nas napravi ovako lude i nenormalneuser posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 559
18.4.2011 10:53:06   
jovicaa

Nisam, mada mi muz uvek vice da sam Cedista user posted image Lepo on prica ali slabo dela

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 560
18.4.2011 10:53:22   
Anoniman
To za Nebeske fore i munje imam posebno da pišem , ali neki drugi put. Posebno su mi zanimljivi ti Nebeski, što okače krst o retrovizor ukradene mečke, pa onda voze 150na sat u suprotnom pravcu, jer misle da im , či okače krst, Bog sedi na suvozačevom mestu. I sve to dok gruva Ceki iz zvučnika , afkooors, "kad bi bio ranjen" ... I ko ne bi poželeo da bude ranjen kada ona to tako lepo otpeva , ih !

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 561
18.4.2011 10:54:21   
minavb
Znate, malo me nervira toliki hejt prema sopstvenoj zemlji i narodu. Ne valjamo, da, ali bas da mrzim zbog toga necu. I necu nikome da priznam da ne valjamo. Mnogo toga je naopacke, pogresno, apsurdno, i zbog toga sam donela odluku da u buduce na izborima apstiniram. E pa ovih dana se desavaju neke stvari zbog kojih sam se predomislila i evo-zahvaljujuci novom reality-ju pod nazivom "Toma grobar u raljama anoreksije" ja sam odlucila da na sledecim izborima ipak necu apstinirati.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 562
18.4.2011 10:57:24   
Anoniman
Je l' Toma nominovan za izbacivanje ? user posted image Na koji broj da glasam ?

Evo je Mina Veliki Brat , ona jedina vidi da li Toma stvarno gladuje ili gricka čajnu kobaju sakrivenu pod jastukom user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 563
18.4.2011 10:57:53   
bubulence
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ee , a je l' znate da je onaj fini mladić koji je nežno ubio nekog u Americi i za kojeg smo mi Srbi dali Amerima tričavih milon dolara dobio samo KUĆNI PRITVOR , sa šatro narukvicom oko noge , koju će i Ceca ko bajagi morati da nosi ?

Divno ... To je još bolja priča od ove Bubulencetove , Ceca je bar dala državi milionče , a za ovog klipana smo mi dali milionče , i on se sada muči u kučnom pritvoru . Jadan .

pa to ti je da sednes i places... a ja trudna ne mogu jedan jedini lek da dobijem na recept nego sam do sada sve i jedan kupilauser posted image . gledam u eksplozivu onu jadnu decu sto boluju od nke bolesti sto je Milicic platio prvu polovinu lecenja a drzava obecala drugu i ispalila user posted image user posted image user posted image . eeeee, pa za bolesnu decu nemaju a za ubicu imaju! sva sreca pa citam pre par dana da Milicic placa i drugi deo, sta ce covek...
mene takve stvari stvarno izludjuju i prosto se razbolim kada cujem ili procitam nesto slicno...
onda npr, cim sam u bivsoj firmi objavila da se udajem ostala sam bez posla, ali to me nije sprecilo da ostanem trudna jer imam pomoc sa strane a to su roditelji... ali moja snaja u Engleskoj prima 460 funti (to je nesto preko 500e) nedeljno jer joj drzava nije obezbedila posao pre trudnoce... naravno, mleko i pelene dobija besplatno...
ne, ja sebe ne sazaljevam, roditelji su mi obezbedili dobar zivot, ali me brine da li cu ja svom detetu uspeti u ovoj drzavi isto da uradim... naravno, trudicu se da obezbedim

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 564
18.4.2011 10:58:41   
jovicaa
znam mina, ali sta dobijas apstinencijom? barem ponisti listic.. time sto ces pokloniti svoj glas vecini ne dobijas nista. mada i ja se razmisljam da li da glasam ili ne...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 565
18.4.2011 11:00:30   
Anoniman

Dela on super, ali kad je u pitanju automafijauser posted image user posted image user posted image Dobro, to je sad prevazisao, ali svako od nas trebalo bi da zna gde su mu koreniuser posted image user posted image user posted image
Ali, niko od njih nije bolji..Sve lopuza do lopuzeuser posted image user posted image user posted image
A ja cu sad da umrem na Mininog Tomu-anoreksicarauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je to jadno..Lider politicke partije strajkuje gladjuuser posted image  Ali dobro, bolje da se prikazujemo Evropi kao budale i komicari, nego kao koljaci (ironija)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 566
18.4.2011 11:01:01   
minavb
Gladuje. On je lud. Nego pazite sad ovako-znate da kad se zaposljavate morate na lekarski, izmedju ostalog i kod psihica? Znate da poslodavac, ako u jednom trenutku proceni da za to ima potrebe, moze ponovo da vas posalje na pregled? Ja bi to pokrenula u Tominom slucaju, onda bi psihijatar doneo odluku da doricni nije sposoban da radti to sto radi, i eto razresenja i moguceg stvaljanja pod nadzor. To mi pade na pamet ali se zuti nisu set_ili. Hm, imam na sebi zutu majcu.
Jovice, rekoh da NECU apsitinirati.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 567
18.4.2011 11:03:56   
jovicaa
daaa... malo sam glup danas, dobili smo masovno aleksomucenje nocasuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 568
18.4.2011 11:05:19   
gagana83
Anoreksicaruser posted image

Prosto je neverovatno da je covek koji pretenduje na neke visoke pozicije u ovoj zemlji, spreman na ovakve stvari. Jos je neverovatnije koliki je procenat gradjana koji ga podrzava.

Meni je sve sto se desava sa njim zaista smesno. K'o deca.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 569
18.4.2011 11:07:16   
minavb
Cuti, ja spavam 4 sata dnveno.
NEgo, u subotu smo prosli pored zilion autobusa kojima su dosli ucesnici mitinga. Ljudi, to je rulja. Sajkace, vise ociju nego zuba, ratko mladic na majci, i pola litre piva u ruci. Fuj. I sta taj ocekuje?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 570
18.4.2011 11:09:59   
bubulence
IZVORNA PORUKA: minavb

Cuti, ja spavam 4 sata dnveno.
NEgo, u subotu smo prosli pored zilion autobusa kojima su dosli ucesnici mitinga. Ljudi, to je rulja. Sajkace, vise ociju nego zuba, ratko mladic na majci, i pola litre piva u ruci. Fuj. I sta taj ocekuje?

da dobije onu 'krmacu' od 2l piva i njemu super....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 571
18.4.2011 11:13:22   
Anoniman
Ja ne znam da li takav zakon postoji kod nas, da se neko proglasi privremeno neuracunljivim i da mu se dodeli starateljstvo.

Utisak je moja nedeljna doza politike i televizije, tako da so sledeceg ja niti citam novine niti gledam TV. Mozda se provuce neki fox krime sda kada mi je bas lose ali i to izbegavam.

Ja cu na izborima ponistiti listic jer mi se smucilo da glazam za manje od dva zla. Ljudi koji u svojim redovima imaju toliko kriminalaca i lopava (misli na sve, jer su se svi izredjali) po meni su ili deo svega toga ili nisu sposobni te svoje ljude da kontrolisu. I jedno i drugo je jednako lose i ja nemam za koga da glasam.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 572
18.4.2011 11:18:47   
isidora88
a jeste skontali tomu kako izgleda kao mucenik,lezi tamo pokrivwen na onom krevetu sa rascupanom kosom i blago telecim pogledom,kao jadan on,samo sto ne umre,jbt.strajkuje samo jedan dan,ljudi su bez hrane i vode bili i duze pa nikom nista,manje vise,pola srbije "strajkuje" gladju ako realno gledamo,nqarod nema sta da jede a oni nasli da se pro**ravaju user posted image i jos na sve to njemu dolazi privatni lekar i odvoze ga u privatnu bolnicu,ma daj,koga on folira,naravno da je tamo jeo i pio a narodu se prodaje prica kako on tamo nije nista uzeo i nastavlja strajk user posted image
ja mrzim nase politicare jer su lopovcine odvratne a nas narod volim ali smo svi takvi jadni i napaceni zbog uslova u kojima zivimo user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 573
18.4.2011 11:25:36   
gagana83
Trebalo je da mu se kaze da pogleda temu"Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja".
Ne mora biti tako rigorozan ako zeli da dotera linijuuser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 574
18.4.2011 11:28:26   
Snelle
Jel vi stvarno mislite da samo Toma od političara treba da ide kod psihića? Meni nijedan od njih tamo nije baš čist!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here