Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 0:43:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Jooj , Jelo , kakav post, za prepisati u notes A posebno ovo gde se "vraćaš na temu"
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 0:45:08
|
|
|
|
jelena038
|
Dosla sam sa koncerta klasicne muzike, razumite me
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 0:48:43
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 A da ja nesto kazem na temu autosedista, da ne bude da sam i ja samo zatrovala - nemam ga, nit mi treba, jer nemam ni auto ovo na kraju je najjace!
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 0:53:13
|
|
|
|
jelena038
|
doduse, nemam ni sediste za biciklo, a dete na njemu vozim od druge godine, na sipci redovno placam kazne, da ne brinete placam i zamisljam mog pokojnog dedu koji me vozio na istoj takvoj sipci, kako se ubedjuje s pandurom oko tog plasticnog sr nja koje ce, navodno, da spasi dete, ako se majka skrnta s biciklom.. al sad stvarno, to autosediste je bas pametna stvar, prosto mi zao sto ce dete da mi bude i za prednje sediste, dok ja kupim kola
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 0:56:09
|
|
|
|
Brana
|
i ja se slazem potrebna su autosedista,mi planiramo da kupimo pred odmor.
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 0:59:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ću da kupim autosedište , da ga okačim na muža pa nek nosi Ninu na grbači (ali u AS ) i nek viče brm , brm (ni mi nemamo auto , a neću ni glavu imati kad skoče modovi pa vide kako brljamo po temi ) .
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 1:00:31
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 1:01:29
|
|
|
|
jelena038
|
da otvorim temu "NI-kakvo sediste za bebu"? mozemo i mi valjda da pricamo, iako nemamo?
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 1:04:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Otvori Jelo , pa nek stave katanac i povežu sa ovom
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 1:04:53
|
|
|
|
Brana
|
e a jel ste provalile da svim trima je status offline(odsutan) a postovi se redjaju!
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 2:25:15
|
|
|
|
liliana
|
Jelena, ti nisi normalna, majke mi!!!
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 9:51:59
|
|
|
|
jelena038
|
znam
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 11:19:10
|
|
|
|
Ana RR
|
oooo, prebiću vas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 12:50:58
|
|
|
|
jelena038
|
PA TI SI TRUDNA!!! KAKO MI JE TO PROMAKLO?! ZRELA SAM ZA LUDARU! CESTITAM TI, DRAGA ANA, ZELIM TI VISE SRECE SA TRUDNOCOM I ANDJELOM NEGO STO SAM I SEBI USTANJU DA POZELIS, NEMAS POJMA KAKO SAM SE SAD OBRADOVALA!
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 12:58:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala, Jeco hvala do neba!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 20:07:31
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Auuuu, jbt.. Vukosava, meni su moderatorke zatvorile daleko dubokoumnije teme od autosedista, pa nisam pravila od toga tragediju Sta ti je, zeno, pa nisi Gorski vijenac napisala, pa da tolko kukamo oko toga.. Meni vise smeta sto niko te duple teme ne brise, nego kad pretrazujem taman nadjem, kad dva posta i zakljucano. Daj da organizujemo akciju velikog ciscenja, otvorimo temu gde cemo da pisemo sve duple i zauvek zakljucane teme, pa nek ih Gupika samo obrise kad naleti. A da ja nesto kazem na temu autosedista, da ne bude da sam i ja samo zatrovala - nemam ga, nit mi treba, jer nemam ni auto skroz si u pravu, stavi u pretrazivac samo rec "torta" i imaces zilion tema ja ne bi rekla da kukam, pre da protestujem... al ne razumemo se... kontam da vecina u srbiji nema ni kola pa ova tema apsolutno nije bitna...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 20:14:40
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: vukosava kontam da vecina u srbiji nema ni kola pa ova tema apsolutno nije bitna... Upregnemo konja, a deca trče za nama.... kome u Srbiji treba AS Da, ovde žive divljaci....
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 20:15:14
|
|
|
|
bojanica7
|
vuko, skroz te kapiram. i jasno mi je o cemu pricas, i zasto protestujes. al sta sad... moz to da stoji i ovde. idemo dalje
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 20:18:59
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: vukosava kontam da vecina u srbiji nema ni kola pa ova tema apsolutno nije bitna... Upregnemo konja, a deca trče za nama.... kome u Srbiji treba AS Da, ovde žive divljaci.... pa procitaj prethodnu stranicu... a posto je tema u trudnoci, ocigledno samo trudnicama
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 22:02:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: vukosava kontam da vecina u srbiji nema ni kola pa ova tema apsolutno nije bitna... Upregnemo konja, a deca trče za nama.... kome u Srbiji treba AS Da, ovde žive divljaci....
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 23:02:37
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: vukosava kontam da vecina u srbiji nema ni kola pa ova tema apsolutno nije bitna... Upregnemo konja, a deca trče za nama.... kome u Srbiji treba AS Da, ovde žive divljaci.... sam ja to sad divljak? ja bar ne zagadjujem okolinu kao vi, njaaaaaa
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 23:16:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, Ana, daj dozvoli vukosavi neka otvori duplu temu!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 23:17:04
|
|
|
|
Anoniman
|
BTW, vuko, ni jedna tema koja u nazivu sadrži reč "torta" nije dupla, sve su različite.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 23:17:52
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Tash Jao, Ana, daj dozvoli vukosavi neka otvori duplu temu! mozda bi mogla torta auto sediste
< Poruku je uredio vukosava -- 17.4.2011 23:20:08 >
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 23:20:59
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Tash BTW, vuko, ni jedna tema koja u nazivu sadrži reč "torta" nije dupla, sve su različite. onda mozemo ladno da pocnemo: - gracco auto sediste - chicco auto sediste itd..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?