Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:34:56
|
|
|
|
LillyT
|
Sada sam skontala na šta si mislila (ovo za podforume). Ko god je malo cunjao po forumu i interesovao se za sedišta, na ovoj temi je mogao svašta (u pozitivnom smislu) da pročita i da zaključi da se ne piše samo o bebećim AS, nego uopšte. Ipak, ko hoće da učesvuje na forumu, neka se malo potrudi i neka pogleda teme. Na pretrazi se lako pronalazi ova tema, a smatram da je ovde baš dosta toga napisano
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:40:32
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Sada sam skontala na šta si mislila (ovo za podforume). Ko god je malo cunjao po forumu i interesovao se za sedišta, na ovoj temi je mogao svašta (u pozitivnom smislu) da pročita i da zaključi da se ne piše samo o bebećim AS, nego uopšte. Ipak, ko hoće da učesvuje na forumu, neka se malo potrudi i neka pogleda teme. Na pretrazi se lako pronalazi ova tema, a smatram da je ovde baš dosta toga napisano hoces da kazes da se ta osoba u kojoj pricas u trecem licu treba da dodatno obrazuje da bi bila dostojna da ucestvuje na ovom forumu???? ako nisi to htela da kazes, ja sam tako razumela...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:44:41
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mi smo kupili sediste za bebe do 13kg, Iva ima vec 9kg i cini mi se da joj je malo a jos ne sedi. Sta raditi? Koje imas? Sacekaj jos malo pa vidi. U principu ne bi joj trebalo biti malo ukoliko joj gornje rupice za pojas nisu dosta ispod ramena, ukoliko joj glava ne viri napolje. U suprotnom, razmisli o nekom 0-18kg i da bude u smjeru obrnutom od smjera voznje A ovo sto se tice podforuma...ja ne znam sta bih rekla, jer sam ja antitalenat za pronalazenje tema na ovom forumu Ukoliko nije u posljednjih nekoliko tema, ja cu da je primijetim tek kad je ponovo "podignu". Ja bih voljela da ima ona opcija da vidis sve teme od posljednje posjete, ali nema
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:47:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mi smo kupili sediste za bebe do 13kg, Iva ima vec 9kg i cini mi se da joj je malo a jos ne sedi. Sta raditi? Koje imas? Sacekaj jos malo pa vidi. U principu ne bi joj trebalo biti malo ukoliko joj gornje rupice za pojas nisu dosta ispod ramena, ukoliko joj glava ne viri napolje. U suprotnom, razmisli o nekom 0-18kg i da bude u smjeru obrnutom od smjera voznje Ne viri joj glava, samo malo noge vise. Izdrzace valjda do leta, sad idemo na put pa tek u julu, mislim da cemo za tada morati vece AS.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:49:11
|
|
|
|
LillyT
|
Nema potrebe da se duriš, pa šta ako ti je mod zatvorio temu. Ko je to pisao nemam pojma, nema vremena da čitam ćaskanja. Uvek kada se pojavi neko (ko god to bio) sa pitanjem, a da postoji tema, neka od forumašica je usmeri na odgovarajuću temu i to je to. Ne vidim koje je to "dodatno obrazovanje" potrebno da bi se ukucalo "autosedište" (ako već niko nije postavio link na temu) Dobro, ljudi su različiti... I da, tema je otvorena 2008, malo je bilo žena ovde, pa je i počelo da se piše o tome koje će AS prvo kupiti, pa se pisalo i o tome koje koriste starija deca. Po tvojoj logici, onda treba da imamo 3 teme za AS, za novoređenčad, bebe do godinu dana i za decu stariju od godinu dana...
< Poruku je uredio LillyT -- 15.4.2011 22:51:33 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:50:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala, Lilly
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:53:38
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Nema potrebe da se duriš, pa šta ako ti je mod zatvorio temu. Ko je to pisao nemam pojma, nema vremena da čitam ćaskanja. Uvek kada se pojavi neko (ko god to bio) sa pitanjem, a da postoji tema, neka od forumašica je usmeri na odgovarajuću temu i to je to. Ne vidim koje je to "dodatno obrazovanje" potrebno da bi se ukucalo "autosedište" (ako već niko nije postavio link na temu) potrebno Dobro, ljudi su različiti... I da, tema je otvorena 2008, malo je bilo žena ovde, pa je i počelo da se piše o tome koje će AS prvo kupiti, pa se pisalo i o tome koje koriste starija deca. Po tvojoj logici, onda treba da imamo 3 teme za AS, za novoređenčad, bebe do godinu dana i za decu stariju od godinu dana... a zasto bi ta ptretraga bila jedno mesto gde mozes da pronadjes teme? da su logicno organizovane, bilo bi normalno da dodjes na forum i da kliknes gde treba... po toj vasoj logici svaka od nas treba da ima 24 h slobodno u toku dana da prelistava te teme od po 50 strana gde je 99 % samo neko caskanje bez informacija... meni bi bilo logicno da svaka takva tema pocne da prvim postom koji daje konkretne informacije, a da posle toga slede ta dalja caskanja... npr kad Tash otvori temu lepo sumira na pocetku o cemu se radi...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:55:47
|
|
|
|
vukosava
|
prvi post u ovoj temi je: Kakvo autosedište ćete kupiti za vašu bebu? Ja razmišljam o Maxi Cosi. gde su tu informacije o dimenzijama, upotrebi itd... ma kako god... sto bih trazila ovu pretragu kad google ionako ima vise informacija... sto bi trazila po forumu...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 22:59:02
|
|
|
|
LillyT
|
Ne želim da se raspravljam, ne znam šta ti nije jasno. Imaš temu za davanje predloga, predloži tamo sve što si napisala, i to je to. Da ne bude da sam samo trovala ovu temu, evo moje AS. Zadovoljni smo skroz, jedino ti miševi mi idu na živce (a bili su mi super) jer ih L sisa, a sada kako je starija, uspela je jednog i da pokida.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 23:00:18
|
|
|
|
Anoniman
|
O svašta Vukosava. Saberi se ženo. Ne pišemo ovde magistarske radove o AS.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 23:00:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Vukosava, stvarno mi nisi jasna. Ako želiš, ubaciću ono što si želela da napišeš u prvi post na ovoj temi, ali neću otvarati još jednu istu temu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 23:44:58
|
|
|
|
vukosava
|
ne govorim ja vise o auto sedistu, stvarno me briga... postoji google.. nego me nervira zatvaranje tema a nezatvaranje drugih tema koje nemaju iole veze sa bebama... i ovi nadmeni komentari... nisam u srbiji vec 6 godina i stvarno me podsecate zasto nisam... tu su svi najpametniji i nimalo se ne trude da prihvate ako nesto predlaze nesto sto nije u skladu sa pravilima... kapiram - dve iste teme - trudnoca ili beba forum nije bitno al mi ne pada na pamet da pre nego sto nesto napisem idem svaki put na pretragu - drago mi je da vi imate vremena da se time toliko zanimate i da ste upoznale ovaj forum uzduz i popreko al ste tvrde da shvatite da nisu svi korisnici ovih formuma isti kao vi umorna sam od citanja - imas temu za ovo imas temu za ono... masa tih tema je poceta pre 2-3 godine i neko ostavi neki post ponekad... i cemu svrha... logujes se opet i zaboravis da uopste i postoji tamo nesto sto si napisala... zasto je vama toliko bitno da sve te teme koje vi znate da postoje punite stvarima vezanih samo za njih? jel vi dobijate pare za to sto ste moderatori diskusija? u zadnje vreme vidim samo prolaze neke teme a la spanska serija, te niko nikad ne brise... mene vise tema o sedistu nimalno ne zanima... naravno da znam kako se biraju.. a i ako vi sve znate neka vam ove teme pa se pravite pametne... jer vecine tema za to i sluze da neko nesto pita (neke zene od krvi i mesa koje ne znaju svaki cosak ovog foruma) i vi sveznajuce koje cete odma sa svojim mega znanjem da prospete informacije ako svi se o sedistima znaju - molim zakljucajte i ovu kad je sve u njoj napisano....
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 23:46:40
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Tash Saberi se ženo. da nije ovo mozda pregrubo obracanje?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 23:49:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa šta se svađaš bezveze. Svi smo pisali ovde. Neki manje, neki više. Kad se forum "otvorio" bilo je malo površno, ali ako se vratiš malo u nazad, shvatićeš da se tema i tek kako produbila. Izvini.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.4.2011 23:51:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava zasto je vama toliko bitno da sve te teme koje vi znate da postoje punite stvarima vezanih samo za njih? jel vi dobijate pare za to sto ste moderatori diskusija? Pa baš zato da neko kao ti sada ne bi morao čitati 4 iste teme, nego jednu od trenutno 34 stranice.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.4.2011 0:05:04
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: vukosava zasto je vama toliko bitno da sve te teme koje vi znate da postoje punite stvarima vezanih samo za njih? jel vi dobijate pare za to sto ste moderatori diskusija? Pa baš zato da neko kao ti sada ne bi morao čitati 4 iste teme, nego jednu od trenutno 34 stranice. lakse mi je da odem na www.google.com i da nadjem u prva dva linka sta cu naci na stranici x od 34 stranice... koliko treba sati da se to prelista?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.4.2011 0:07:30
|
|
|
|
Anoniman
|
A koliko treba da se prelistaju dve takve teme? Mislim, htela si da napraviš još jednu, i zaključana je. Ne znam zašto si se toliko naljutila zbog toga. Naravno da ti je na google lakše naći. Nađeš, i onda ako te zanima šta ovde misle o tome što si našla, pitaš.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.4.2011 2:07:53
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Tash A koliko treba da se prelistaju dve takve teme? Mislim, htela si da napraviš još jednu, i zaključana je. Ne znam zašto si se toliko naljutila zbog toga. Naravno da ti je na google lakše naći. Nađeš, i onda ako te zanima šta ovde misle o tome što si našla, pitaš. meni 5 min, naravno ako pretrazujes sa pravim kljucnim recima... za 34 strane, samo dok kliknem na sledeca i dok se ucita treba ohoho
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.4.2011 2:46:40
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ne želim da se raspravljam, ne znam šta ti nije jasno. Imaš temu za davanje predloga, predloži tamo sve što si napisala, i to je to. Da ne bude da sam samo trovala ovu temu, evo moje AS. Zadovoljni smo skroz, jedino ti miševi mi idu na živce (a bili su mi super) jer ih L sisa, a sada kako je starija, uspela je jednog i da pokida. E, Lili, naše je isto ovo samo ono roza boje. I nemamo miševe!!! Imamo neke cvetiće sa strane. Prezadovoljna sam!
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.4.2011 9:42:12
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Tash, imam pitanje za tebe ali i neko drugi moze odgovoriti... mi imamo isto bertoni jaje kao tvoje i zanima me koliko dugo bebac moze biti u njemu?idemo u Uzice kod mojih, put traje nekih 4 sata... jel to mnogo da bude toliko u sedistu?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.4.2011 9:59:58
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac Tash, imam pitanje za tebe ali i neko drugi moze odgovoriti... mi imamo isto bertoni jaje kao tvoje i zanima me koliko dugo bebac moze biti u njemu?idemo u Uzice kod mojih, put traje nekih 4 sata... jel to mnogo da bude toliko u sedistu? moze beba da sedi 4 h bez problema u sedistu, ja sam se selila kad je moja imala 2 nedelje samo na 4.5 h... posto ce da joj se uvristi guza malo, stanite usput pa je malo raskomoti i presvuci negde dok je budes hranila jer dug je put... a ako odete preko valjeva, samo vozie polako kroz one krivine jer moze da im bude malkice muka... idete li preko bg ili va?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.4.2011 10:05:37
|
|
|
|
vukosava
|
Kakvo autosedište za bebu? i dalje mislim da treba da postoji tema u podforumu beba sa nazivom Pravilno korišćenje dečijih sedišta... nije fora samo ih kupiti i izabrati
< Poruku je uredio vukosava -- 16.4.2011 10:06:02 >
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 16.4.2011 11:20:24
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac Tash, imam pitanje za tebe ali i neko drugi moze odgovoriti... mi imamo isto bertoni jaje kao tvoje i zanima me koliko dugo bebac moze biti u njemu?idemo u Uzice kod mojih, put traje nekih 4 sata... jel to mnogo da bude toliko u sedistu? Preporučuje se odmaranje nakon 2 sata voznje nekih 15-ak minuta da se bebac malo odmori, presvučete ga i prozračite auto
< Poruku je uredio Ana RR -- 16.4.2011 15:40:11 >
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 0:07:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Tash A koliko treba da se prelistaju dve takve teme? Mislim, htela si da napraviš još jednu, i zaključana je. Ne znam zašto si se toliko naljutila zbog toga. Naravno da ti je na google lakše naći. Nađeš, i onda ako te zanima šta ovde misle o tome što si našla, pitaš. meni 5 min, naravno ako pretrazujes sa pravim kljucnim recima... za 34 strane, samo dok kliknem na sledeca i dok se ucita treba ohoho Eto, te KLJUČNE REČI ukucaš u pretraživač u vrhu stranice pa ne otvaraš duple teme.
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.4.2011 0:41:43 >
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 17.4.2011 0:37:41
|
|
|
|
jelena038
|
Auuuu, jbt.. Vukosava, meni su moderatorke zatvorile daleko dubokoumnije teme od autosedista, pa nisam pravila od toga tragediju Sta ti je, zeno, pa nisi Gorski vijenac napisala, pa da tolko kukamo oko toga.. Meni vise smeta sto niko te duple teme ne brise, nego kad pretrazujem taman nadjem, kad dva posta i zakljucano. Daj da organizujemo akciju velikog ciscenja, otvorimo temu gde cemo da pisemo sve duple i zauvek zakljucane teme, pa nek ih Gupika samo obrise kad naleti. A da ja nesto kazem na temu autosedista, da ne bude da sam i ja samo zatrovala - nemam ga, nit mi treba, jer nemam ni auto
< Poruku je uredio jelena038 -- 17.4.2011 0:43:58 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?