|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
12.4.2011 15:50:10   
bojana86
Citam vas i ne znam sta sta da napisem... Nisam nevinasce da se razumijemo,kada sam bila cura bilo je i tih situacija da sam prevarila tadasnjeg partnera,al to je trajalo jako kratko i naravno niko nije bio u bracnoj vezi od nas pa je olaksavajuca okolnost,iako je po meni jako ruzno biti drugi i kriti se. sada sam sretno udana i imam dijete i mislim da me nikakvi uslovi ne bi natjerali da prevarim muza i svoju porodicu,posto tu ne bude prevaren muz nego sva tvoja porodica,po meni je to nekako nizak cin,treba igrati otvorenih karata,ako brak vise ne funkcionise svako na svoju stranu.
Ja prije svega postujem svog muza,dijete i ostalu porodicu i sa ovom pamecu nikada ne bih mogla tako nesto uraditi,al opet ko zna mozda nekada poludim pa ne budem znala vladati sobomuser posted image ,a mozda i mm poludi who knowsuser posted image .....

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 926
12.4.2011 15:50:41   
Verus
Da pojasnimo: jel imamo dve anonimuske ili jednu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 927
12.4.2011 15:51:48   
jelenadunja
a zasto je nije odmah ostavio,vec poceo da je vara? ne razumem???

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 928
12.4.2011 15:52:28   
Anoniman
user posted image

Još uvek jednu ,evo stavila sam znak raspoznavanja user posted image
Crveni karanfil tj. ružu

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 929
12.4.2011 15:57:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: minavb

Buba miro bila si ljubavnica?

Ma , ne u pravom smislu . Ljubavnica je druga u braku , ja sam bila , recimo , druga devojka . On imao devojku u drugom gradu , ja nisam znala ... A kad sam saznala bilo mi je jako teško . Ne zato što imamo trećeg igrača u igri , nego zato što sam se zaljubila u pogrešnu procenu .

Moj slučaj - ovaj tip se oženio . Zvao me je sa sopstvene svadbe . Kukao , i bla bla . Sa je*ene sopstvene svadbe . Razveo se kasnije . I nikad mi neće biti jasan .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 930
12.4.2011 15:57:40   
Olga75
Anonimna , on je ostavio zenu zato sto nije brijala noge svaki dan user posted image
pravi covek oslonac koji ceni prave vrednosti

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 931
12.4.2011 15:58:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Anonimna , on je ostavio zenu zato sto nije brijala noge svaki dan user posted image

Uze mi rec iz usta..Tj. recenicu.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 932
12.4.2011 15:59:47   
Verus
I meni. Mislim da je to kretenizam.
IZVORNA PORUKA: verolino

Uze mi rec iz usta..Tj. recenicu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 933
12.4.2011 16:00:11   
Anoniman

E sad jedno su dlake od 2 dana , a drugo je ako je nego zarastao , masne kose i sa šiškama ispod miške konstantno . Ne opravdavam , ima žena koje ne stignu da se dovedu u red , a ima i onih koje to neće . Naravno , to nije razlog za varanje , to je razlog za razgovor i "pomoć" , ali jbg .

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 934
12.4.2011 16:01:51   
Verus
user posted image  buba umreh od smeha.  Meni prodje nedelju dana da se ne obrijem.  Ali u principu odrzavam jer meni licno smeta. Ne zbog njega.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 935
12.4.2011 16:01:53   
Brana
Anonimna nemam nista protiv tebe cam mislim da je to lepo sto si iskrena,ali mogu samo da konstatujem da kada bi muskom dali ulogu zene pole porodjaja a to podrazumeva ne spavanje,dojenje,kuvanje rucka,pranje pelena,peglanje,ciscenje kuce,pranje sudova ...ne da ne bi mogli da se obriju nego bi izmenili licni opis..user posted image
ja sam za to da zena mora da vodi racuna o sebi ali isto mislim da ga je uposlila oko deteta ne bi on ni stigao da je vara...
To je bila greska u njihovom braku od pocetka...
A da ne pricam da ako se brak zasniva na iskljucivo fizickom izgledu da je od starta osudjen na propast..

< Poruku je uredio Brana -- 12.4.2011 16:03:53 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 936
12.4.2011 16:02:38   
Verus
Brano, oni nisu imali dete...znaci nema izgovora za dlakeuser posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 937
12.4.2011 16:02:49   
lenaa
e zene ne izvrcite njene reci nego citajte kako je pisala
A stvarno ima mnogo zena koje kad se udaju se zapuste a ima takvih i muskaraca user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 938
12.4.2011 16:04:39   
Brana
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Brano, oni nisu imali dete...znaci nema izgovora za dlakeuser posted image

user posted image user posted image user posted image
e pa onda je jos gore.....user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 939
12.4.2011 16:04:47   
Olga75
Brano , ne citas sve , nisu imali dece user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 940
12.4.2011 16:05:33   
Anoniman
Te dlake su izvucene iz konteksta.
Nisu bre dlake u pitanju vec neurednost i nehigijena.

Pa nismo bas toliko površni

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 941
12.4.2011 16:06:05   
bojana86

IZVORNA PORUKA: BubaMira

E sad jedno su dlake od 2 dana , a drugo je ako je nego zarastao , masne kose i sa šiškama ispod miške konstantno . Ne opravdavam , ima žena koje ne stignu da se dovedu u red , a ima i onih koje to neće . Naravno , to nije razlog za varanje , to je razlog za razgovor i "pomoć" , ali jbg .

NO COMMENT...... kakvi sve izgovori postoje za nepovjerovati!!! Al gore ako jos neko vjeruje u sve to...user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 942
12.4.2011 16:06:06   
Brana
IZVORNA PORUKA: lenaa

A stvarno ima mnogo zena koje kad se udaju se zapuste a ima takvih i muskaraca user posted image

ima oni u proseku se ugoje 6kg kada su u braku,a i oni nece da se briju...user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 943
12.4.2011 16:07:00   
Brana

Brano , ne citas sve , nisu imali dece user posted image

sestro slatka ne zamerite mi izgubila sam se u ovolikim postovimauser posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 944
12.4.2011 16:07:18   
Ana RR
Da li je moguće da je ova tema ovoliko aktuelna?? Neverovatno.

Ali se sa ovim slažem:

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja ne mislim da ko je jednom varao da ce varati opet.
Mene to ne proganja.
Mislim da je za takve stvari potrebno dvoje i da kad brak ne funkcionise oboje su "odgovorni".

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 945
12.4.2011 16:07:53   
Olga75
IZVORNA PORUKA: lenaa

Lena , ima muskaraca koji su jednostavno skotovi
mozda bih i ja trebala da se stavim na anoniman ali
moja tetka je bila u braku 20 godina , razbolela se i imala histerektomiju
njen muz je u medjuvremenu , dok je ona bila zauzeta svojom bolesti nasao zensku , da ne kazem ruznu rec
opravdanje mu je bilo : ona ce umreti a meni treba zena
moja tetka je sad hvala Bogu ziva , zdrava i srecno razvedena ali je tek nakon 20 godina shvatila da je cesala jaj. jednom skotu

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 946
12.4.2011 16:10:11   
lenaa
jedna poznanica stalno ponavlja -pa za koga da se sredjujem, ja sam udata user posted image pa prvenstveno zbog sebe pa onda i njega, lepo ja napisah da se zene ugoje, zapuste, pa same sebi budu jadne, sazaljevaju se do besvesti, pa postanu depresivne ...a imaju milion izgovora i tako godinama .....

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 947
12.4.2011 16:12:07   
Brana
Olga to je strasno,ali to povlaci ono pitanje o kojem niko ne misli ozbiljno a to je zasto smo zajedno jel samo kada nam je lepo i kada izgledamo extra ili se volimo i kada nesto krene po zlu,i kada ne izgledam kao iz butika...znaci ljudi od pocetka misle povrsno i zato cim nesto kvrce ajd sada trazi drugu,najlakse je naci izgovor,kada je prava ljubav ljudi razgovaraju,bore se da spasu brak,pomazu se itd...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 948
12.4.2011 16:12:10   
Anoniman
Ma žene , oni varaju zato što im je dosadno . Zato što su dokoni , zato što već znaju svaku tačku i mladež na guzici svoje (debele ili ne) žene , zato što žele da dokažu planeti da su još uvek "u snazi" , zato što se smaraju po kladionicama , za to što se smaraju po kancelarijama , i zato što im brak postaje dan mrmota . E sad , svesni su da , ako otvoreno kažu ženi da imaju nekog , neće više imati čiste gaće u kojima će ići u kladionicu , ni čistu kravatu za kancelariju , a i gaće i kravata im trebaju i za švalerku . Švaca ih neće peglati , oni to i ne žele , muškarci žele da švaca bar neko vreme ostane "ona koja ne rinta zamnom" i koja nije srozala svoju ličnost obožavanjem njega i varjačarenjem u svrhu blaženog braka . On želi neku koju već nije izdrndao fizički i psihički . Svežu i drugačiju . E sad , ako vremenom dođe do promene pa švaca postane gaćoperka - šanse su 50-50 da i novu gaćoperku zameni za neku novu švacu . Sve zavisi od retrogradnog Merkura user posted image .

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 949
12.4.2011 16:12:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Te dlake su izvucene iz konteksta.
Nisu bre dlake u pitanju vec neurednost i nehigijena.

Pa nismo bas toliko površni

Ja hocu da ti postavim jedno pitanje, a nije prijatno...Ako je njemu vec smetala njena nehigijena, a varao je sa tobom 2 godine, da li je moguce da u toku tog perioda on nije imao odnose sa njom???Mislim, ako je to uzrok razvoda, trebalo bi prvo da bude uzrok ne-upraznjavanja sexualnih odnosa, a ja u to sumnjamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here