|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
6.4.2011 17:05:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Buba miro bila si ljubavnica?

Ma , ne u pravom smislu . Ljubavnica je druga u braku , ja sam bila , recimo , druga devojka . On imao devojku u drugom gradu , ja nisam znala ... A kad sam saznala bilo mi je jako teško . Ne zato što imamo trećeg igrača u igri , nego zato što sam se zaljubila u pogrešnu procenu .

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 601
6.4.2011 17:06:09   
Alexis79
Vidim nigde nikog nema..

Znaci ovde je zurka ,moram malo da procitam sta se desavalo pa da komentarisem user posted image

Gde ste  zeneeeeeuser posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
6.4.2011 17:16:14   
nencydrew
Evo nas, tu smo.
I meni smeta, kako navedoste, tendenciju našeg društva, da je sama žena kriva jer je muž zapustio.
pa sve one ženske časopise:Te kako da mu udovoljite u krevetu, kako da oživite romansu u braku, Čega se oni plaše....

A njihovi CKM časopisi postoje da ih uvere kako su mačo, da pare oči nad cicama..

da ne spominjem bajke gde nas uče kako je Pepeljuga tek kad se udala živela srećno!

Ajde dosta propagande.

Nismo mi tu da udovoljavamo samo i isključivo njima.Bar ne u 21. veku.Da me neko pogrešno ne shvati, nisam feministkinjauser posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 603
6.4.2011 17:24:58   
Dada81
Bubo,sa većinom tvojih postova,većina nas (često) potvrdno klimne glavom ,a ja sam ti se iskreno uvek divila na vremenu da napišeš ono što mislim (pa i do detalja ,nešto čak što nikad na glas ne kažem,ali pomislim) ,a ne da mi se opisivati ili najčešća nemam vremena.user posted image U nekim stvarima se slažem i te kako sa Minom,u nekim i te kako sa Verolino ,a u nekima sa Neđom,pa i Verus ,čak..
Oprostite mi na svestranosti user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 604
6.4.2011 17:28:00   
minavb

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ma , ne u pravom smislu . Ljubavnica je druga u braku , ja sam bila , recimo , druga devojka . On imao devojku u drugom gradu , ja nisam znala ... A kad sam saznala bilo mi je jako teško . Ne zato što imamo trećeg igrača u igri , nego zato što sam se zaljubila u pogrešnu procenu .

E pa vidis, po nekima ovde ti si ista opajdara kao i sve druge zene. Nema razlike izmedju tebe i one koja ciljano napada tudje muzeve, sve ste vi zene bez morala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 605
6.4.2011 17:28:48   
Anoniman
Eeeee , ne može ! Ima da se slažeš samo samnom ! user posted image

Aj sad klimni glavom ... user posted image

Šalim se , drago mi je da se kontamo . Aj na kafu u Parti .

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 606
6.4.2011 17:30:02   
Anoniman

E pa vidis, po nekima ovde ti si ista opajdara kao i sve druge zene. Nema razlike izmedju tebe i one koja ciljano napada tudje muzeve, sve ste vi zene bez morala.

Tjaaaa ... Let it be . user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 607
6.4.2011 17:32:23   
Ivanka 75
iskreno, sve smo mi u nekom trenutku pomalo bile te opajdare!
mozda se neka nije upustila u vezu sa ozenjenim ili prevarila ali flerta je sigurno bilo!!!
nijedna zena ne moze da odoli laskavom komplimentu koji ume da uputi dobro izvezban svaleras!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 608
6.4.2011 17:34:27   
minavb
I ru se vracamo na ono sto jos sinoc napisah- ko smo mi da sudimo i presudjujemo kad sutta mozemo biti u istoj kozi. Ili smo mozda vec bile.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 609
6.4.2011 17:34:37   
nencydrew
Čekaj, pa nije isto bezazleno flertovati i ciljano nekom rasturiti brak.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 610
6.4.2011 17:35:38   
Alexis79

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ljubav je samo enzimska i hormonska reakcija
uopste nije plemenito osecanje

Amin. Mislim da sam negde na ovom forumu to i napisala.user posted image
Elem, ako je iko u celoj ovoj prici za osudu, to nije ljubavnica\ljubavnik. Za osudu je onaj ko se ne trudi da sacuva to sto vec ima, ko dozvoli da se emocije istrose, ko ih potrazi negde drugde. AKo uopste i treba suditi, jer  kako bi hriscani rekli, ne sudi da ti ne bi sudili.

Citah i citah i nista novo ne bih napisala .

minavb  svidja mi se kako razmisljas.Tu smo negde na istim talasnim duzinama sto se tice ove teme.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 611
6.4.2011 17:37:59   
nencydrew
Jel ova tema otišla u off?

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 612
6.4.2011 17:38:41   
moja ciklama

Ljubavnica je druga u braku

hm..a ja nekako mislim da je ljubavnica prva u braku..user posted image ..barem dok joj se hoće ili može..
ne sudim nikom, poštenije mi je da živim kao ljubavnica, nego da se udam bez ljubavi..
sve smo ovde fine i poštene, s kim li onda muškarci varaju, majku im..user posted image user posted image user posted image

svako ima pravo da živi kako želi, i ko sam ja da se tu petljam, što bi rekla ovde jedna od nas: putuj igumane..to bih i je mom mm rekla..

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 613
6.4.2011 17:40:23   
Olga75
IZVORNA PORUKA: nencydrew

Jel ova tema otišla u off?

odavno user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 614
6.4.2011 17:42:36   
minavb
Mina lupa gluposti.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 615
6.4.2011 17:42:37   
Vika
Šta me snađe ovde! Svratila da se opustim uz nečiju sočnu priču kad ono...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 616
6.4.2011 17:46:19   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: nencydrew

Čekaj, pa nije isto bezazleno flertovati i ciljano nekom rasturiti brak.

najgore je to sto masa tih bezazlenih flertova i afera bas tako i pocne... bezazleno... vecina misli, sta me briga, nece dugo trajati...
i dok trepnes, vreme je proslo, neko povredjen, hteo- ne hteo!

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 617
6.4.2011 18:28:27   
bebać

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Naravno da trud ne treba da prestane-i razumem muskarca kad zena nije tu, ne daje mu paznju itd.  Ali hajde da se razumemo=MNOGO zena ne dobije paznju.  Rinta, kuva, pere, brine o deci.  Ne stigne da se dotera i uredi-jel to znaci da treba da nadje drugu, a da ja kazem da sam kriva? Apsolutno ne.  Treba da me postuje sto radim, brinem o kuci, detetu, magistriram, a ne da zauzvrat ode da trazi nesto drugo jer je njemu dosadno.  Nek se uhvati metle i usisivaca, da mu ne bude dosadno, nek mi pomogne oko poslova, pa da ja imam vremena da se doteram i snage da se seksam uvece. Problem resen.

Verus slažem se sa ovim tvojim postom,ali većina muškaraca ide linijom manjeg otpora....a ovdje je manji otpor da negdje sam pun sebe i svog davno zaboravljenog samopouzdanja uz nekakvo pićence mota neku sexy seku....a ne da sav preznojen usisava po kući i pita ženu trebal šta jošuser posted image user posted image

treba biti realan,čast onim muškarcima koji bi se odlučili za ovo drugouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 618
6.4.2011 18:34:09   
bebać

Pa da ... Samo je meni krivo što dosta žena prvo potegne sebe da preispitava . Ok je to , ali nije sve u tome da si ga TI oterala drugoj . Oterao se sam . Dosadno mu , puk'o ga klimaks , moderno je , ma šta ti ja znam . A zaista mali broj žena danas ima vremena i živaca da izigrava dvorsku ludu i animatora svom mužu , samo da on ne bi pojurio za mlađom guzicom . Treba negovati brak , naravno , ali ne mogu ga ja negovati ako ga onaj drugi upravo skida "sa aparata" . A pritom ćuti . A pritom meni recituje poeziju . A pritom se trudi da ništa ne saznam . A pritom - nije nikad takav bio .
Trebamo da svatimo da su svi ti tuđi muževi koji sada varaju nekad bili jedni od onih "ma nije on takav" . Svi su oni bili nekada jedno , pa se promenili , jer inače , koja bi se ludača udala za nekoga a da zna da joj je muž svaštojeb ? Zato potpisujem ono nikad ne reci nikad , ne možemo znati šta nosi dan a šta nosi noć , možda za koju godinu naši savršeni muževi odlepe pa čoporativno počnu da naskaču na omladinke . A niko ne bi rek'o , fin čo'ek . I to baš onaj sa finom ženicom , lepom , nasmejanom , sexipilnom . Džaba . Njemu se izblajhana ponavljačica iz poljoprivredne škole više dopala , i jbg .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUBO ludouser posted image user posted image ,ovo za 'svaštojeb' vrištala sam od smijeha....

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
6.4.2011 18:39:54   
bebać

Pa da ... Samo je meni krivo što dosta žena prvo potegne sebe da preispitava . Ok je to , ali nije sve u tome da si ga TI oterala drugoj . Oterao se sam . Dosadno mu , puk'o ga klimaks , moderno je , ma šta ti ja znam . A zaista mali broj žena danas ima vremena i živaca da izigrava dvorsku ludu i animatora svom mužu , samo da on ne bi pojurio za mlađom guzicom . Treba negovati brak , naravno , ali ne mogu ga ja negovati ako ga onaj drugi upravo skida "sa aparata" . A pritom ćuti . A pritom meni recituje poeziju . A pritom se trudi da ništa ne saznam . A pritom - nije nikad takav bio .
Trebamo da svatimo da su svi ti tuđi muževi koji sada varaju nekad bili jedni od onih "ma nije on takav" . Svi su oni bili nekada jedno , pa se promenili , jer inače , koja bi se ludača udala za nekoga a da zna da joj je muž svaštojeb ? Zato potpisujem ono nikad ne reci nikad , ne možemo znati šta nosi dan a šta nosi noć , možda za koju godinu naši savršeni muževi odlepe pa čoporativno počnu da naskaču na omladinke . A niko ne bi rek'o , fin čo'ek . I to baš onaj sa finom ženicom , lepom , nasmejanom , sexipilnom . Džaba . Njemu se izblajhana ponavljačica iz poljoprivredne škole više dopala , i jbg .

user posted image user posted image user posted image

joj šta ću,crko' od smijeha,a ovo se najčešće dešavauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
6.4.2011 18:41:17   
Brana
Konacno iscitah sveuser posted image user posted image
Slazem se Verus u potpunosti.user posted image
Moj stav prema ovome je cuvam i ne dam svoje, tudje mi ne treba niti me zanima.
Ja nikada ne bih pristala da budem ljubavnica jer je to ponizavajuce bar za mene da se ogradim da ne bi bilo zabune,ja hocu da budem jedna jedina,ne zanima me sta je mm radio pre mene ali kada je sa mnom ima da bude samo moj,ali kada se dvoje pre svega vole,postuju,pomazu,neguju brak ....za ljubanice nema potrebe.
Pre svega da su muskaraci tako divni prema ljubavnicama ne bih im te zene bile ljubavnice nego bi ih uzeli za zene,nego oni svrljaju sa strane a zenu cuvaju i nece razvod,naravno ima i onih koji se razvedu pa se vecina ubrzo vrati prvoj zeni koliko sam mogla videti i sama od mojih prijatelja,poznanika itd.....
Ja mm nikada ne bih prevarila jer smo ziveli pre braka i videla sam da li mozemo biti zajedno i imati buducnost...nema potrebe za svrljanjem ili slicnom.
Ja sam za to ako zelis da se razvedes ili ima drugu kazi na vreme pre nego sto nekome upropastis zivot...a da ne pricam koliko su ljudi sebicni i misle samo na svoje strasti a ne misle na svoju decu koju imaju sa svojom zenom....
Naravno ja sam zastupnik da zena uvek mora voditi racuna o sebi jer pre svega mora sebi biti lepa i zadovoljna sa sobom pa onda svakom drugom.
Ja i mm nikada nismo pomislili na druge ljubanike ili ljubavnice jer pre svega znamo zasto smo zajedno sta nas spaja,i gradimo nasu vezu svaki dan...imamo i naseg andjela koji treba da ima oba roditelja i zdravo detinjstvo,to je velika odgovornost a nekada ljudi tu odgovornost za mali zivot ne znaju da shvate ozbiljno.
Veliki sam protivnik svalerisalja od bilo cije strane i odmah da se ogradim da ne bilo napadanja ili sl.nikoga ne prozivam nego iznosim svoje misljenje.

< Poruku je uredio Brana -- 6.4.2011 18:48:51 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 621
6.4.2011 18:45:20   
zoća
Brana uvek umerena a svaka ko u NJegoša.Branouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 622
6.4.2011 18:47:25   
Brana

IZVORNA PORUKA: zoća

Brana uvek umerena a svaka ko u NJegoša.Branouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 623
6.4.2011 18:54:17   
bebać
IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image  jaoj Nedjo, pa zivimo iste zivote!  Salim se-slazem se sa tobom u potpunosti. Brak, deca sve to treba da bude podeljen posao.  Ocinstvo se ne zavrsava na donaciji sperme.  A mama uz malu pomoc tate, ima vremena da bude i ljubavnica (svom muzu), strastvena zena, sexi, lepa-a ne da samo bude-mama.
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Nije to Alexx sistem nagrade. Ja želim seks, i voljna sam uvek, ali imam previše posla uveče kad Neša zaspi. Ako mi mm pomogne, imamo vremena za seks. Nije nagrada, nego srećan splet okolnosti, da on pospremi kuhinju, a OBOJE dobijemo seksuser posted image

Verus slažem se...to bi tako trebalo funkcionisat???A šta ako ne funkcioniše?Šta ako nema uvažavanja u kućnim i obavezama oko djeteta,koje su većinom ključne za ženu,a time i za kvalitetno vrijeme provedeno sa partnerom?
Jednostavno nema.

Onda on treba naći ljubavnicu,jer je žena izjebana od ovoga svega,ili žena treba naći ljubavnika jer nema sexa....mislim oboje nemaju sexa...ima tu i ljutne i onog ''e sad neću namjerno''....ko te ebe....

Nije sve crno i bijelo....lako je pričati i šta bi i kako bi....kako prolaze godine bračnog staža,sve se to posmatra puno drugačije,ja sam i dalje za ono poštovanje sa početka priče(radi nečega)...

< Poruku je uredio bebać -- 6.4.2011 18:56:00 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 624
6.4.2011 18:58:52   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Život ljubavnice me uopšte ne interesuje. Zašto bih ulazila u tu filozofiju? Meni ona ama baš ništa nije kriva. Ja ne smatram da treba da se borim za muža ako me vara. Putuj, igumane user posted image Ta žena će izvući deblji kraj.

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here